VOYO пита кой е вашият любим сериал и подарява таблет!

• 20 518
  • 170
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм фен на комедиите определено и мои любими сериали са "Майк и Моли " и "Пенсионер на 35".Ежедневието ни е достатъчно напрегнато и ангажирано с проблеми,та когато се прибера у дома предпочитам да се разсея гледайки някое приятно,неангажиращо и забавно сериалче Simple Smile

# 61
  • хасково
"Екатерина Велика", "Мутра по заместване". " Нишките на съдбата, " С Русия в сърцето"

# 62
 "Мутра по заместване" и "Д-р Хаус" са ми от любимите.

# 63
За в момента "Мутра по заместване", "Новите съседи", "Майк и Моли" естествено и "Част от мен"

# 64
Земя на честта

# 65
  • на пясъка при черупките от миди
Малки сладки лъжкини  Peace

# 66
"Д-р Хаус" и "Мутра по заместване" са ми любимите.

# 67
"Малки сладки лъжкини" , много свеж и приятен сериал:)

# 68
"Север Юг" и " С Русия в сърцето" от тези, които сте посочили. Харесвам всички сериали и филми на Къванч Татлъту - невероятно талантлив и красив актьор, който ме кара да забравя, че гледам само филм ...
Иначе имам много други любими сериали и филми.

# 69

Библиотекарите !
Обожавам подобен тип сериали  Peace

# 70

Библиотекарите !
Обожавам подобен тип сериали  Peace

+1 Peace

# 71
  • добрич
Библиотекарите ! - Страхотен

# 72
Любимите ми сериали от тези в Войо са Мутра по заместване,Екатерина Велика,Двама бащи и двама синове,Тайните на Времето,Новите Съседи,Изборът на Лара,Стажанти,Кухня и Земя на Честта.

А Любимите ми актьори са:Дмитрий Нагиев,Марина Александрова,Хосе Луис Хил и Чарли Шиин  Grinning

# 73
  • гр.Варна
Заради актьора Дмитрий Нагиев гледам сериалите : "Мутра по заместване" и "Двама бащи,двама синове". Страхотен актьор и обожавам неговите филми.

# 74
Какво гледате? - гледам два сериала Светлината на моя живот и Тайните на времето, а преди гледах с интерес Сияйна луна, но той свърши.

Кой е актьорът, който ви вълнува? - двама са актьорите, които ме вълнуват и това са Анас Рашид и Диипика Синг главните актьори от Светлината на моя живот.

Общи условия

Активация на акаунт