VOYO пита кой е вашият любим сериал и подарява таблет!

• 20 526
  • 170
  •   1
Отговори
# 75
 Има много сериали , които гледам  .

Имам си сериал   , който ме кара да залепна пред екрана и това е Огледален свят  Peace   Гледам повторението през уикенда  Simple Smile

От комедийните  : Приятели ,  Двама мъже и половина

От списъка на Войо  Север - Юг ,  Част от мен , Твоят мой живот , Милост.  Бог да ни е на помощ  и Легендата за Испания

# 76
  • Пловдив
Тайните на времето. Приятен сериал, който понякога ме кара да се смея с глас Simple Smile

# 77
Майк и Моли  coolcool

# 78
  • Ямбол
"Новите съседи" е един от малкото сериали, който следя с интерес. Хареса ми и "Изабел Кастилска", но за съжаление съм гледала само няколко епизода.

# 79
Север юг Peace

# 80
  • София
100- те.

# 81
Здравейте сладури от VOYO!!!

Реших да гласувам, обаче:
- Кое от 40-те заглавия привлича вниманието ви?

-От посочените 40 в наличност са 32 заглавия.

-Липсват страхотни сериали от излъчените по БТВ.

- С извинение и риск да ме линчувате, но платената ви платформа VOYO, едва ли се интересува от любимите ни актьори и историята на даден филм-"нажежената" дискусия във вашия офис няма да се охлади с гласуването в БГ МАМА Joy, Все пак разигравате томбола(безплатен 3-месечен абонамент и таблети).

-Уважаеми служители на VOYO, малко по- сериозно отношение към всичките ви потребители и респективно към тези от бг мама( уверявам Ви, че хората тук са доста информирани- повечето филми и сериали са преведени доброволно, преди вашето излъчване), би ви било само от полза.

- P.S. Водещата Ради от промото е симпатяга, дори и с червило по зъбите. Grinning Grinning Grinning

Моля Ви не приемайте написаното, като гола критика- просто добри пожелания. bouquet

Любим сериал:

-"LOST"

-"ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ"("Каква е вината на Фатмагюл")- прекрасен сериал, невероятна актьорска игра, пресъздаващ истинска история вплела добър сценарий и режисьорско виждане- за съжаление, обезобразен с безобразен дублаж на български език.

-"Новите съседи", както и старите серии- просто невероятни бонбони Heart Eyes

-"Столичани в повече"- нашият достоен дан в комедийните сериали.

# 82
Новите съседи

# 83
  • София
Двама бащи, двама синовеМутра по заместване
Двама мъже и половина,Кухня  и Столичани в повече
 Тези сериали карат мен и моето семейство да се забавлява.
Нишките на съдбата също го гледахме с интерес.

# 84
"Мутра по заместване" и "Д-р Хаус" са ми от любимите, а "Кухня"  и "Столичани в повече" са много забавни и свежи и събират всички пред телевизора!

# 85
Анатомията на Грей

# 86
  • София
Гледам повечето сериали.
Екатерина Велика, Твоят мой живот, Двама бащи - двама синове ми харесват.
Другите също са хубави.
Не пропускам и българските.

# 87
" Новите съседи " Simple Smile

# 88
  • through the wormhole
Новите съседи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
И аз харесвам "Новите съседи".

п.п. Много ми е странно как предлагате опция "Тествай безплатно 7 дни", обаче, за да тестваш безплатно, вече трябва да си се абонирал и платил.  Crazy Това е все едно да правят промоция на салам (да речем) в някой хипермаркет и да имат приготвени парченца салам за проба, обаче да ти дадат да пробваш безплатно от тях, единствено в случай, че преди това си купиш една пръчка от въпросния салам.

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 00:35 от кукумицинка

Общи условия

Активация на акаунт