MasterChef България - сезон II (25.04. - 01.05.2016г.)

• 42 081
  • 469
  •   1
Отговори
# 180
Супер Севда спечели! Този Калоян не мога да го понасям. И това, че другите участници непрекъснато й се присмиват, че е вегетарианка просто показва колко са ограничени Rolling Eyes

# 181
Абе на Севда направо да й дават първа награда - то се е видяло.

Онези на балкона да нямат раздвоение на личността - в един момент подкрепят Калоян, в следващият "Браво Севда, това е жените да побеждават"

# 182
  • Sofia
Айде,драми...аман от хищници! Добре им го каза Севда!
До сега обяснявам на сина си ,защо е ненужна и недопустима подобна словесна агресия  ooooh! и трябва да се уважава изборът на другия  Peace!

# 183
Тарададаааааааам!  smile3501 smile3501 smile3501 Браво и на двамата! Показаха класа!  newsm10 Много се радвам за Севда, боец е!  bowuu

# 184
  • София

Браво Севда, уникална победа, заби им го на всички и най-вече на опитващия ...   Party
Тая отгоре няма ли да вземе да млъкне  Twisted Evil

Шеф Иванов ми се вижда много благ човек, не става за жури в Мш  Mr. Green

# 185
Бреее,Евгени не могат да го разделят Simple Smile

# 186
Ооох,  Севда не може ли поне като печели да не реве.  ooooh!
Да вземе да се лекува,  това не е нормално,  разваля вкуса на всичко сготвено с тия сълзи.
Калоян се изложи, жалко за него.

# 187
  • Майничка
Мдамм, не е гот когато хванеш алгоритъма на нещо и никой не си прави труда да го смени.
Нещо червената манджа не ме впечатлява хич.

# 188
  • да има едно лесно - на мотора
То бива, бива... ама чак пък толкова... И какво не ви харесва Цвета- казва това, което мислят повечето. Който е чувствителен , да си стои у дома! И аз съм ревла , и не съм тръгнала да ставам шеф, какъвто и да е !

# 189
Цветелина много се е вживяла в това да е Нордел 2.0  Laughing

# 190
  • София
Напълно заслужен имунитет за Севда! Браво!
И хладнокръвието й беше забележително - въпреки словесната атака от балкона, запази самообладание и се представи на ниво.
На Калоян нито някой друг му е прегорил тестото, нито му е вързал обратно конците. Това поне виждаме и от екрана. Вкуса и сочността на ястията не можем да коментираме, но това което се вижда - вижда се.   Peace

Цвета, разбира се, продължава да се излага. Може да не може да готви, но поне е злобна.  Simple Smile

# 191
  • Майничка
Йоана наистина е прецакана - зелено в чинията не е толкова атрактивно като червено и жълто.
Дали Йоана имаше право да избере Севда?

# 192
Естествено, че Мая ще чака Йоана да й диктува всяка стъпка - правилно каза,  тя е "само ръце", не трябва да проявява самоинициатива

# 193
  • София
Много ме напрегна това състезание. Сигурно е ужасно да нямаш право да пипнеш нищо и да очакваш някой друг да претвори идеите ти.  Laughing
Стискам палци на Лъчо и на Георги.

# 194
Цвета, разбира се, продължава да се излага. Може да не може да готви, но поне е злобна.  Simple Smile

Joy

Аз просто не издържам кравешкия поглед на Йоана!  Tired

За Лъчо съм, до края. Жал ми е за Жоро, че така се срина, надявам се да излезе пак напред. Като цяло мъжете са много по-симпатични от жените.

Общи условия

Активация на акаунт