MasterChef България - сезон II (25.04. - 01.05.2016г.)

• 42 043
  • 469
  •   1
Отговори
# 225
Привет!     Grinning
Досега само ви четях (по диагонал), но вече мнооого ме "дразни"     Mr. Green  един въпрос:
Защо "бутат" Цвета напред?     newsm78   И тя ли е съседка на някой от журито, като в първи сезон?Или има и друга заигравка?
Защото не е нищо особено нито като готвачка, нито като хъс.Та, не мога да не се чудя,  как изобщо стигна  до тук.....
Къде е "ключа от бараката"?     Thinking

# 226
  • UK
Аз от доста време ви чета но за пръв път се включвам след този така драматичен епизод  Grinning

Аз самата, като вегетарианка и плачующа повсеместно, симпатизирам на Севда от самото начало. Вярно е, че го преекспонират за камерата с цел хляб и зрелище, но искрено й се възхищавам, че готви месо без да й мигне окото и то на ниво за състезание. Аз бих ревала два пъти повече от нея сигурно Simple Smile а на онзи момент с живите раци направо щях да си тръгна. Радвам се, че тя спечели имунитета, особено на такова трудно състезание.

Доктор Мачкай ми поигра по нервите с вегетарианските коментари днес, но като цяло нямам проблем с него, Жоро, Лъчо и Любо.

Споделям мнението, че мъжете са много по-уравновесени и интересни. Мая ми харесваше в началото, но сега злобее твърде много. Цвета късмета не мога да я трая, според мен си престоя стоенето твърде много и й е време да си ходи.  Naughty Гласувах за нея в анкетата. Май ще имаме мъжки финал тази година.

Онзи ден се пробвах да направя шоколадов мус за пръв път по вдъхновение от един от по-старите епизоди и стана чуден Simple Smile Интересно ми е да видя груповата битка утре. И Севда, и Калоян според мен няма да са от най-добрите лидери така че драма ще има.

# 227
Севда спечели заслужено, дано им натрие носовете и довечера. Не, че й симпатизирам кой знае колко, имайки предвид постоянното й хленчене / ако наистина има такова  Crazy/, но след психоатаките на Цвета просто няма как да не застана на нейна страна. А Мая е най-голямото ми разочарование- беше толкова симпатична в началото, сега от ден на ден наглее все повече и балонът й се надува / незнайно от какво точно  Rolling Eyes/, надявам се гръмко да се спука и да си аминава по живо по здраво от където е  ooooh! "Това са ръцете на бъдещия Мастършеф на България "  Stop

# 228
Мисля, че на Цвета определено са и сбъркали прякора Цвета-простакеса много повече отива.
Йона я харесвах в началото, впечатли ме с ония равиоли, но определено си е змийче-кокетка.
Вчера сама се насади- да си вземеш една от най-голямите злобарки-кофти избор, нямаш виждане какво да правиш втора грешка, очакването Мая да я вади от ситуация, макар че и мая прекали да я пита за всяко нещо, кое и как да го отреже- определено я доразконцентрира.

# 229
Добре де, а Йоана кой да вземе? Сами виждате, че Севда се шащка и не успява да се събере /като изключим битката за имунитет, но тогава битката е лична/, Цвета не блести с нищо, Любо пък също не показва нещо изключително. Така че според мен Мая беше най-логичен избор.

# 230
  • София
Определено се чувствам разочарована. Наистина се надявах тая седмица Севда да си ходи. И на мен ми се струва, че май по сценарий гледат да нагласят всеки да мине през всички възможности. Като цяло мъжете са много по-приятни за гледане от дамите, но Севда от всякъде печели приза за антипатичност. С тоя кравешки поглед и маниерите и ....  няма да продължавам натаък, че хич няма да прозвучи добре . Simple Smile))

# 231
Много се радвам за Севда. Нека си хленчи и реве, колкото си иска. Това не е предаване за тестване на силна психика и устойчивост. Това е предаване за готвене и тя се справя чудесно! И то срещу Калоян!

Мая ми беше симпатична в началото, но се оказва скрита лимонка.

Ако бях на мястото на Йоана, щях да избера Любо за помощник. Или евентуално някоя, с която съм се сприятелила в хода на предаването. Ако това въобще е възможно ...

Георги и Евгени са ми любими участници. Но сякаш искам Лъчо да спечели.

# 232
...Като цяло мъжете са много по-приятни за гледане от дамите, но Севда от всякъде печели приза за антипатичност.

Ааа, не съм съгласна, доста претендентки има в тази посока  Naughty
Вчера сама се насади- да си вземеш една от най-голямите злобарки-кофти избор, нямаш виждане какво да правиш втора грешка, очакването Мая да я вади от ситуация, макар че и мая прекали да я пита за всяко нещо, кое и как да го отреже- определено я доразконцентрира.

Именно - за елементарни неща като посоляване и рязане на парчета лимони не трябваше да чака команди. Но всичко това си личеше, че го правеше стратегически, още повече, че след като стана ясно, че Йоана е губещата, някак й прозираше злорадството по лисичата муцунка  Tired

# 233
Изненадана съм, че поведението на Севда ви дразни повече от лицемерието, злобата, арогантността, ударите под кръстта и все едни такива нелицеприятни неща.
Носителите на гореизбороените са ми антипатични, когато ги разглеждаме като личностни качества

# 234
  • София-Младост
Привет!     Grinning
Досега само ви четях (по диагонал), но вече мнооого ме "дразни"     Mr. Green  един въпрос:
Защо "бутат" Цвета напред?     newsm78   И тя ли е съседка на някой от журито, като в първи сезон?Или има и друга заигравка?
Кой е бил съсед в първият сезон, че аз сега го гледам и като знам края някак с друг поглед го следя  Mr. Green
Йоана според мен направи грешка снощи...Мая не и беше от помощ. С толкова зелено така и така нещо безмесно се готви, можеше Севда да вземе, дори и Елизабет.
Не знам защо така натрапващо продължавате да атакувате Севда...явно и е такъв темперамента, тип Тити Папазов.
Факт е, че в първи сезон бяха събрали по-разнородни хора, един живял в САЩ или Бразилия, Италия, друг обикалял насам-натам, Ву...и идеите бяха доста извън супа и кюфтета.
А че сценаристите се подиграват с нас и предаването е жалък факт. Покажете как се готви, а не как се коментира! То свършил вече сезонът вероятно, но нека поне един от предаването се излъже да прочете, че няма зрител дето да му харесва този махленско-селски вариант на предаване.

# 235
Мая ми е в пъти по-противна от Севда.

# 236
  • София
Ех, този Андре!  Sunglasses Късметлийка е жена му.

http://www.eva.bg/article/29093-Andre-Tokev-s-generalna-repetitsiya-za-Velikden

# 237
  • София-Младост
Не е по темата, но Стефи от 1-ви сезон е спечелила 2-ро място на Кулинарна купа на България 2016 г, която се проведе на 22 и 23 април. Участва също и Катерина Рангелова, която отпадна в 1-ви сезон още в началото, без да успее да покаже кулинарно майсторство. Сега води кулинарни курсове  Hug
https://sugarmouse.club/2016/04/27/yogurt-matcha-raspberry-cake/

# 238
  • Ню Йорк
Изненадана съм, че поведението на Севда ви дразни повече от лицемерието, злобата, арогантността, ударите под кръстта и все едни такива нелицеприятни неща.
Носителите на гореизбороените са ми антипатични, когато ги разглеждаме като личностни качества

Че Севда е по-лицемерна от всичките там взети заедно. "Свенливата и чувствителна душичка" всъщност няма нищо общо с истинската Севда - нахакана, злобна и мачкаща всичко по пътя си, самонадеяна и дръзка. Ако я бяха пуснали да играе себе си щеше да удари Нордел в земята, но явно е изтеглила друго "късметче".

# 239
  • addicted
Това става смешно вече, като реве - защо реве. Като не реве - що не реве, значи е лицемерка.

При всички положения вчерашният сценарий отново беше супер очевиден и засенчи всякакво готвене. Което е жалко.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт