MasterChef България - сезон II (25.04. - 01.05.2016г.)

• 42 042
  • 469
  •   1
Отговори
# 240
Галактическа принцеса, запомнила съм те единствено с плюене по Севда,това е единственото за което пишеш в тази тема, колкото и да ти е странно има и различни хора, с различна емоционалност, светоусещане и т.н. и това не ги прави по-лоши готвачи, както и Севда вече смятам че доказа, че се справя много добре с приготвянето на месо, въпреки че не го яде, което показва доста повече познания.

# 241
  • Ню Йорк
Галактическа принцеса, запомнила съм те единствено с плюене по Севда,това е единственото за което пишеш в тази тема...

Бъркаш, миналата година плюех по Нордел  Sick

# 242
  • София
Изненадана съм, че поведението на Севда ви дразни повече от лицемерието, злобата, арогантността, ударите под кръстта и все едни такива нелицеприятни неща.
Носителите на гореизбороените са ми антипатични, когато ги разглеждаме като личностни качества

Че Севда е по-лицемерна от всичките там взети заедно. "Свенливата и чувствителна душичка" всъщност няма нищо общо с истинската Севда - нахакана, злобна и мачкаща всичко по пътя си, самонадеяна и дръзка. Ако я бяха пуснали да играе себе си щеше да удари Нордел в земята, но явно е изтеглила друго "късметче".

Явно я познаваш лично. Разкажи повече,че да може да прозвучи по-достоверно,не само голи думи.

# 243
  • София
Миналият сезон се плюеше така зловещо по Мариела Нордел.
Много негативно започва пак да става всичко. Спестете малко тези определения и квалификации.

# 244
Току-що изгледах епизода и ми е мноооого гот за Севда.
Тя на мен ми е симпатична и не ме дразни.

За сметка на това Цвета едва я изтърпях - много злобна и досадна - състезание, състезание , но малко такт никога не е излишен.....

# 245
Привет!     Grinning
Досега само ви четях (по диагонал), но вече мнооого ме "дразни"     Mr. Green  един въпрос:
Защо "бутат" Цвета напред?     newsm78   И тя ли е съседка на някой от журито, като в първи сезон?Или има и друга заигравка?
Кой е бил съсед в първият сезон, че аз сега го гледам и като знам края някак с друг поглед го следя  Mr. Green
Победителят.     Laughing

Скрит текст:
Изненадана съм, че поведението на Севда ви дразни повече от лицемерието, злобата, арогантността, ударите под кръстта и все едни такива нелицеприятни неща.
Носителите на гореизбороените са ми антипатични, когато ги разглеждаме като личностни качества
Че Севда е по-лицемерна от всичките там взети заедно. "Свенливата и чувствителна душичка" всъщност няма нищо общо с истинската Севда - нахакана, злобна и мачкаща всичко по пътя си, самонадеяна и дръзка. Ако я бяха пуснали да играе себе си щеше да удари Нордел в земята, но явно е изтеглила друго "късметче".
Ако не си й първа приятелка или съседка в последните 15-20 години и не й познаваш и кътните зъби, подобно селско, махленско плюене те поставя по-долу и от нея.   
Аз например не я познавам и макар да не гледах всички предавания до тук, никъде не видях Севда да се държи злобно, самонадеяно, нахакано и да мачка всички наред.
Да, не е някакъв връх в кулинарното изкуство, ама то като гледам, никой този сезон не е .

От това, което съм гледала, никой не изпъква поне малко над другите като кулинарни знания, умения, възможности....горе-долу на едно ниво са ми.Може би Цвета ми е една идея по-зле от останалите, тя наистина не може да готви. ( Как Сийче, мерси      bouquet    )Сега, дали е режисьорски трик или наистина толкова си могат, няма как да знам.
А В. Ангелов толкова да копира Гордън Рамзи, че вече мноооого ме дразни.     Mr. Green   То не беше потриването  на ръце, то не бяха подскоците, то не бяха погледите ....абе, за каквото и да се хвана, го е изкопирал от Рамзи.Имам чувството, че часове на ден седи пред огледалото и посвещава на заучаването на поведението на международния шеф.    Laughing

# 246
  • София
Уж чета редовно темата, ама не си спомням да сте коментирали малките сладури. Аз си помислих, че са реални деца на шефовете, макар че вероятността за това е минимална, ама май съм сгрешила!

# 247
Аз бях за доктор Мачкай снощи, жалко, че не спечели, взе да ми става симпатичен, особено на фона на женският кокошарник.

# 248
  • София-Младост
Уж чета редовно темата, ама не си спомням да сте коментирали малките сладури. Аз си помислих, че са реални деца на шефовете, макар че вероятността за това е минимална, ама май съм сгрешила!
Бъркаш, Андре има две големи дъщери, Виктор Ангелов - дъщеря му я видяхме, тя е на 6. Не знам Михалчев дали има деца, мисля не. Коментирахме, но за кратко след епизодът с малките двойници.

# 249
Бъркаш, Андре има две големи дъщери, Виктор Ангелов - дъщеря му я видяхме, тя е на 6. Не знам Михалчев дали има деца, мисля не. Коментирахме, но за кратко след епизодът с малките двойници.
Михалчев има син. Даваха го в предаването „Търси се”. Само че ходех напред назад и не гледах, само чух, че сина му искал да си прави татуировка.

# 250
  • Mediterraneo
Снощи бях за Калоян, въпреки че не му симпатизирам генерално. Но предпочитах той да вземе значката.
Имам чувството, че ги редуват по сценарий кой да е на мастър клас и с имунитет  Thinking

Тази Йоана много си повярва и тя. Само и единствено тя си е виновна за тъпата зелена чиния, която спретна, и по- точно не успя да спретне! Задачата на Мая беше само да изпълнява и да казва Да, шеф! Не й била помогнала с идеи, моля ви се! Мая беше само ръце, не и глава! С право Йоана е на елиминации. И ако обвинява Мая за провала си, е страхливец! Само страхливците, които не приемат грешките си, могат да обвиняват други за тях.

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 12:59 от Тарталета

# 251
  • Ню Йорк
Йоана даде сериозни заявки в началото, но последните пъти се дъни много яко. Зелената чиния беше пълна излагация. Защо реши, че Мая и е виновна не ми стана ясно, по регламент помощника само изпълнява.

# 252

Тези глупости са само в твоята глава! Нищо общо нямат със Севда!

# 253
Аз не видях Йоана да обвинява Мая - питаха я шефовете в кой е вината, тя посочи себе си. Йоана и на мен  ми е една от най-антипатичните, но на бялото черно не казвайте  Wink
А за Севда - то си й личи по всичко колко е притеснителна и свита, вие я изкарахте егати и лицемера. Такива хора не могат да бъдат лицемерни. Може много минуси да има Севда, но това не е един от тях  Peace

# 254
Преди да я попитат шефовете в кого е вината, тя вече беше обвинила Мая.

Общи условия

Активация на акаунт