MasterChef България - сезон II (25.04. - 01.05.2016г.)

• 42 072
  • 469
  •   1
Отговори
# 195
  • София
31% процента от анкетата пак са на вятъра  Sunglasses

Не вярвам Йоана да спечели  Rolling Eyes

# 196
Много спестяват и крият Любо и като готвене, и като коментари.... Дали той няма да е победителят  newsm78 Преди седмица го засякохме в Метро, изглежда по-дребен, нали камерата прибавя по 2,3 кг.

# 197
ЙОана започва да гони по мрънкане Севда - сега пък Мая й е виновна, че не й е помогнала както е искала  ooooh!

# 198
Знаех си, че на Йоана друг ще й е виновен. Не била получила нужната помощ.  ooooh!

# 199
Йоана пак мрънка.Нещо недоволна от помощника си е.

# 200
Защо ли избра Йоана Мая?

# 201
Ама Йоана не слушаше ли задането - помошниците не можеха да вземат решения или да дават идеи. Не знам дали Мая нарочно я е пдохлъзнала, според мен Йоана сама си е виновна защот идеите й бяха хаотични

# 202
  • Майничка
Днес очевидно бяха вкарали Цвета в ролята на черна станция. Хипер досадно!

Защо ли избра Йоана Мая?

И аз това се чудя. Най-логично би било да избере Севда или Любо. Той досега не се е показвал като двуличник, не гледа на нея като на сериозен съперник, по- би си струвало да я запази, пък да прецака някой от мъжете.

# 203
  • София
На Йоана идеята беше тъпа и скучна. Не зная защо очакваше Мая да й дава идеи.  Rolling Eyes

# 204
Браво на Севда, радвам се за нея, особено като гледам как другите не си прикриват злобата срещу нея, запази достойно поведение и се справи
Поведението на късметка беше потресаващо просташко.
Калоян определено подцени ситуацията.

Изненада ме избора на Йоана - при цяла кошница зелении, очаквах да избере Севда, логично е да е добра в зеленчуците повече отколкото сладкарката или Елизабет

# 205
  • София
Да, това е истината, Калоян просто подцени ситуацията. А си беше сигурен победител!
Явно няма резон в предположенията, че Севда била все нагласена. Може би си е платила на шеф Иванов, за да я хвали.

# 206
Йоана мрънка, не защото Мая не е изпълнила добре това което и казва, а защото не и давала идеи. Супер нагло, идеите трябва да са си нейни не на изпълнителя.
Жалко че Калоян се провали, но никой не му е виновен че прегори тестото. Пък и да не беше, пак си мисля че Севда щеше да е победител, защото на драгия зрител трябва да му се покаже, че "няма невъзможни неща".
Обаче от анонса за утре видях, че Цеца за жалост е в отбора на Калоян, а много ми се иска тя да е следващият напуснал, а не ми се иска Калоян да е пак на елиминации, защото Цвета е толерирана от журито и много вероятно да изхвърчи точно той.
В момента Цвета е най слабата там, дори сама би си го признала, обаче коментира все е едно е световно доказан майстор готвач.

# 207
 Simple Smile Simple SmileЕ, стига де, на Калоян грешките бяха повече от това, което казаха и тестото му беше видно изгорено, соса също изглеждаше доста гъст

# 208
Аз пък силно се надявам Калоян да е следващият напуснал. Цвета е "злодеят" на сезона така, че предпочитам да остане още малко.

# 209
  • София
Евгени и Жоро - очаквано добра комбинация. Simple Smile За Евгени беше важно да се докаже след изгонването-завръщането. От тримата помощници, само той вложи видим ентусиазъм в готвенето.

Общи условия

Активация на акаунт