MasterChef България - сезон II (25.04. - 01.05.2016г.)

• 42 074
  • 469
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Повече подробности за утрешната битка. Ще има романтика и любов.  Wink

http://masterchef.btv.bg/gallery/news/saprugata-na-andre-tokev-m … chasa-po-btv.html

# 211
Смятах, че Цвета и Мая няма накъде повече да ми опротивяват..но можело още  newsm11

Хареса ми чинията на Георги,  Лъчо продължава да ми е фаворит  Heart Eyes

# 212
  • Майничка
... Цвета е "злодеят" на сезона така, че предпочитам да остане още малко.

Никакъв злодей не е тя, то за тази работа акъл се иска. Да има идеи и развитие, да й простиш логореята и жлъчта, ама вече е постна и безинтересна.

# 213
Севда е лицемерът. Видя се че се мобилизира, при все дудненето на Цвета и сие. Духовито отговаря на закачките от балкона, справи се. Двулична лицемерка дори! Без извинение!
Цвета и Калоян са ми фаворитите засега.

# 214
Викаш трябваше да хвърли ножа и пилето и да започне да оплаква простотията на Цвета?

# 215
Викаш трябваше да хвърли ножа и пилето и да започне да оплаква простотията на Цвета?
Не. Видя се че се мобилизира. Как пък не го прави в обикновените битки, м? Тук нямаше време за рев. Имунитет, майка. Значи можело, ама иначе е по- лесно, да те съжаляват. Двуличие!

# 216
Не. Видя се че се мобилизира. Как пък не го прави в обикновените битки, м? Тук нямаше време за рев. Имунитет, майка. Значи можело, ама иначе е по- лесно, да те съжаляват. Двуличие!

Как пък ти го роди главата това  Wink Лицемери бяха тези на балкона, докато я бъзикаха и се смееха почнаха с поздравленията  Mr. Green
Аз винаги гласувам за Севда в темата!

# 217
Да, лицемери, състезание е. Одобрявам.
Цвета не ръкопляска, евала.

# 218
  • Ню Йорк
И аз одобрявам поведението на Цвета днес, както и Доки изобщо не ме дразни вече. Това е игра и всеки се радва да печели, а конкурентите му да губят. Поне тези двамата не се оплакват постоянно, че някой друг им е крив и колко са прецакани горките или не претендират как целия свят им е длъжен.

# 219
Доктор "Мачкай" и мен вече не ме дразни. За сметка на това всички жени, които са останаха ме дразнят и искам да си ходят.

# 220
и мен в началото Цвета и доктора ме дразнеха, но сега на фона на останалите - си ме 'кефят' . Севда,Мая,Евгени и Йоана само ме дразнят в този ред.
След като Весела отпадна, стискам палци на Лъчо

# 221
  • София
Докторът дано да не забравя така конци и при операциите, че тогава би било доста фатално!  Mr. Green

# 222
  • София
Севда винаги се "събира" и готви мобилизирано.  Peace
Това за преекспонирането на сълзите и мачкането на престилката вече май го изяснихме - сценаристите и режисьорите търсят шоу и емоционалността на Севда им е добре дошла. Прекаляват с насочването на вниманието на драгия зрител към един или няколко участника, създават и поддържат интриги, докато други участници несправедливо остават извън полезрението - и като готвене, и като личности, и като взаимоотношения с останалите.
Показателно е, че най-често спряганият глагол в тази тема е "дразня".  Laughing Много раздразнена публика.  Grinning  Не допускате ли, че целта е да се провокират такива - негативни, реакции? Струва ми се, че екипът много лесно манипулира зрителите на предаването.  Grinning
А някой сеща ли се кога за последно са излъчвали коментар на Любо? Защо препитват всички - кои по-често, кои - по-рядко, а него - почти никога?

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 00:15 от Vivi

# 223
Любо не реве. Скучен е. Няма я драматичната жилка в него, както и при болшинството участници. Peace

# 224
  • София
Именно. Търси се драма. Ако я няма - създава се.
А в това предаване вниманието би трябвало да се насочи към кулинарните умения.
Само че публиката е жадна за други зрелища. И ги получава, разбира се. За което участниците нямат никаква вина. В това число и Севда.  Peace
А и екипът, явно, толкова си може.

Общи условия

Активация на акаунт