MasterChef България - сезон II (25.04. - 01.05.2016г.)

• 41 782
  • 469
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
Аз не съм гледала чуждите формати на предаването, но там какво дават - всичко, нережисирано, ненаписан сценарий, само готвене, без драми и излишни приказки... Thinking Питам, защото не знам, та да разбера какво му е толкова лошото на нашето състезание - на мен не ми пречи нищо - нито приказките, нито поведението, проявявам и разбиране, че няма как в отделено едночасово предаване по тв, прекъснато н-пъти за реклами, да дават големи подробности. Харесва ми, независимо, че намирам миналогодишното представяне на участниците за по-добро Peace

# 286
И аз да си кажа - дразни поведението на Севда с вечна многострадална физиономия, търсеща съчувствие.
Не виждам смисъл да се набляга и да се хвали толкова , това че тя не опитвала месото. Аз не ям сирене например, никога не съм го вкусвала в живота си, мразя миризмата му. Това не означава, че не правя баница , при това много добре по мнението на другите,  и всякакви други неща със сирене. И не , не го опитвам. Отивам да кажа на домашните, че искам награда за геройството си. А иналата година помня, че вегетарианката даже опита пилешката супа в едно изпитание - предполагам не й е харесало, но го направи. И нямаше драми и ревове.
Коментарите на Цвета бяха много грозни, но си помислете защо не коментираха Елизабет или Любо или Лъчо. Защото не са се набили на очи с някой дразнещ навик. Севда сама си е изпросила подобно отношение. От балкона досега са коментирали толкова злобно само Евгени, когато беше на 2 шанс и то защото е силен играч и Севда. Калоян всички го подкрепяха. Между другото, той е един от играчите, за които си промених мнението тотално към по-добро.
Йоана - сама направи грешката да избере Йоана, но може би не би могла да се довери на никоя друга от жените, а Любо не й се стори много надежден. И пак сравнение с миналият сезон - когато готвеха вместо някой друг, Нордел взе Стефчо точно след някаква кавга на двамата и Стефан не я издъни. А Каролина направо спаси Диляна тогава. Това бяха играчи и готвачи. тези са махленска сбирка драки и онеправдани госпожички - да ме прощават.

# 287
  • София
Е той Калоян каза, че преди всяко състезание, Севда си чете някакви рецепти, написани от книга и я определи като "зубър кулинар". Съгласна съм с него.

# 288
Аз също не опитвам докато готвя и ми се получава, така че не е голяма работа.

+1

# 289
Аз пък не виждам никакъв смисъл да се повтаря по сто пъти как ви дразни Севда, ок разбрахме, вие пък приемате, че има хора, които това не ги дразни и имат симпатии към нея.
Ако е вярно, че няма лоша реклама- в темата яка реклама се удари на Севда.
 Simple SmileЩом четеш - значи си зубър- съжалявам, но е адски глупаво изказване.

# 290
Фейсбук пак са с 10 минути напред - обявиха началото на предаването , а по телевизията още върви някакъв сериал  hahaha

Ще взема да го изключа да не се спойлирам за отборите и кой ще изгонят

# 291
  • София
Аз пък не виждам никакъв смисъл да се повтаря по сто пъти как ви дразни Севда, ок разбрахме, вие пък приемате, че има хора, които това не ги дразни и имат симпатии към нея.
Ако е вярно, че няма лоша реклама- в темата яка реклама се удари на Севда.
 Simple SmileЩом четеш - значи си зубър- съжалявам, но е адски глупаво изказване.

Подкрепям. Сравнение на сирене с месо е неуместно. Честно казано, разбирам Севда з амесото. Преди 2 седмици готвих за първи път агнешко, което не съм яла, не харесвам дори и миризмата му и ми беше адски трудно да го приготвя. Четох рецепти, питах и тогава го направих. Слава Богу, успешно - хареса се на гостите Wink Но стига за Севда.

Айде, да видим днешния епизод.

Искам още изпъкване на Севда и Калоян. Да ги видим като капитани.

Боже, Мая злобее срещу доктора и Цвета. Да видим сега.

# 292
 Simple SmileКалоян как си избра двете злоби, май ще си вкара автогол

# 293
catty m, пробвай ти да готвиш нещо, от чиято миризма ти прилошава. Но, хайде стига заяждания. Ничие мнение няма да се промени, а не е  това и целта  на форума  Peace

Предаването не е почнало, а Мая се размрънка.

Как смятат, че тирамису ще стане готово за 1 час? Моето престоява една нощ, пред да се поднася

# 294
  • София
catty m, пробвай ти да готвиш нещо, от чиято миризма ти прилошава. Но, хайде стига заяждания. Ничие мнение няма да се промени, а не е  това и целта  на форума  Peace

Предаването не е почнало, а Мая се размрънка

Може да ми дочетеш поста и да видиш, че съм пробвала и съм сготвила нещо, от което ми прилошава.  Wink

Майчето е уникална.

# 295
Разбрах! Само неяденето на месо и готвенето му се зачита за геройство - приемам забележката и няма да искам медал от семейството ми, че се жертвам за тях  Grinning
Извинявам се за разводянаването на темата на останалите съфорумци.

И двата отбора нещо не се сработват и е ще се оплетат.
Това предаване да не е снимано  на св. Валентин, та има влюбени двойки?

# 296
  • София
Стискам палци на червения отбор. Менюто на Севда не е никак впечатляващо.

# 297
Понякога се чудя Севдето добре ли е... видя жената на Андре и пак ревна... Сериозно... това е проблем, не може такава свръхемоционалност...

# 298
  • София
Много странни изводи си правиш, Слеър, слагаш думи, които никой не е казал. Но наистина, да не продълажваме.

Евгени е дразнещ - не е съгласен, но си мълчи. После ще е видновен друг, разбира се.

Жената на Токев е притеснена очевидно. Много са сладки двамата.

Менюто на Севда има концепция, но е прекалено традиционно сякаш.

# 299
Токев много ме дразни. Предишната седмица обясняваше ни в клин ни в ръкав, че баба му била докторка, днес от жена му трябваше всички да са във  възторг......

Общи условия

Активация на акаунт