Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 603
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, къде да потърсим рокля за свекърва за сватба и на приемлива цена ?

# 106
Привет момичета!

Дайте телефон на някоя жена, от която сте доволни за почистване на дом. Основно, след ремонт.
С тенденция , ако я харесам да я ползвам ежеседмично.
Гледах разни фирми, но там се върти персонала често и не предпочитам така.
Благодаря предварително smile3525

Шансът да намериш такава жена от познат или пък тук е равен на шанса за печалба от златните пирамиди. Гладът за такива специалисти е толкова голям, че добрите и утвърдени /които вървят с препоръка/ си докарват суми на дипломиран счетоводител. И не е въпрос дали ти ще ги харесаш, а дали те ще те харесат.
Дано не те подвеждам, но ако имаш вариант за фирма, използвай го смело, защото и там нещата стоят така, че отказват ангажименти не защото имат много работа, а защото просто нямат хора.
Наскоро ми се наложи да изпълня ангажимент спешно мащабно почистване точно след ремонт, три фирми ми отказаха, а са ми познати. Може и да е било, защото не ме харесват, но може и другата причина да е била.

# 107
Здравейте, къде да потърсим рокля за свекърва за сватба и на приемлива цена ?

Защо не проверите в магазин "Лейди" намира се след Джумаята посока тунела, още на площадчето. На моята свекърва от там купихме рокля за сватба има много хубави неща.

# 108
Здравейте! Спешно се нуждая от майстор на бойлерите. Има ли някой, който да е ползвал услугите му и да е доволен/на.

Мога да ти дам тел. на техник от сервиз за битова техника. Но аз за пералня съм го ползвала.
0888788982

# 109
Къде има хубаво опаковане на подаръци, ама да не е по центъра - трябва ми място с паркиране, че мога да скоча само в обедната. По възможност да не е в Тракия или Кичука, моля.

Благодаря!

# 110
  • Пловдив
Къде има хубаво опаковане на подаръци, ама да не е по центъра - трябва ми място с паркиране, че мога да скоча само в обедната. По възможност да не е в Тракия или Кичука, моля.

Благодаря!
Мол Пловдив.

# 111
Привет момичета!

Дайте телефон на някоя жена, от която сте доволни за почистване на дом. Основно, след ремонт.

Шансът да намериш такава жена от познат или пък тук е равен на шанса за печалба от златните пирамиди. Гладът за такива специалисти е толкова голям, че добрите и утвърдени /които вървят с препоръка/ си докарват суми на дипломиран счетоводител. И не е въпрос дали ти ще ги харесаш, а дали те ще те харесат.
Дано не те подвеждам, но ако имаш вариант за фирма, използвай го смело, защото и там нещата стоят така, че отказват ангажименти не защото имат много работа, а защото просто нямат хора.
Наскоро ми се наложи да изпълня ангажимент спешно мащабно почистване точно след ремонт, три фирми ми отказаха, а са ми познати. Може и да е било, защото не ме харесват, но може и другата причина да е била.

Laughing Лелее, поне знам, че ако реша да сменям кариерата, варианти има.  Ще позвъня на някои фирми , пък да видим.

# 112
  • Пловдив
Здравейте! Спешно се нуждая от майстор на бойлерите. Има ли някой, който да е ползвал услугите му и да е доволен/на.
0899520673
Асен
И друг път съм го препоръчвала.

# 113
  • Пловдив
Привет момичета!

Laughing Лелее, поне знам, че ако реша да сменям кариерата, варианти има.  Ще позвъня на някои фирми , пък да видим.
От почти две години ползвам ежеседмична помощ от малка фирма и съм много доволна. Знам, че почистват и след основни ремонти.
Факт е, че графика им е пълен. Ако решиш да пробваш дали могат да те включат ми пиши.

# 114
  • Пловдив
Ерин си е мнг права. Тук някои умишлено си мълчим. Фирми аз не ползвам, мнг е трудно да се случи на цена качество. Преди като живеех извън града беше по-лесно да се намери жена, но в града си е трудно, защото тя ходи на 100 места, освен и у нас. И това с препоръките не се оказа добре за др познати и от тогава си мълча, всеки да се оправя!
Има си раздел за помощ в домакинството, основно пишат за сф, но аз реално там успях да намеря преди години..

# 115
0899520673
Асен
И друг път съм го препоръчвала.
Благодаря! Още утре ще му се обадя

# 116
  • тук-там
Има ли в Пловдив магазин за кафе - автомати втора ръка. Но да са минали профилактика. Трябва ми за къщата и не ми се купува нов.

# 117
Има ли в Пловдив магазин за кафе - автомати втора ръка. Но да са минали профилактика. Трябва ми за къщата и не ми се купува нов.
На Рогошко шосе бяхме ходили преди време да купуваме кафе,то е сервиз по принцип,но продават и кафе,препарати, консумативи и т.н.Освен това ремонтират и продават и кафемашини и автомати и докато чакахме ги загледах, цените ми се видяха много прилични.
Не си спомням адреса, само че се падаше вдясно,но открих сайта им:
http://janservicebg.com/index.php/bg/

# 118
Здравейте, не съм от Пловдив , къде в града се намира магазин Зара?

# 119
  • Майничка
Зара за дрехи и аксесоари или фризьорската Зара? От първата си нямаме, доколкото зная.

Общи условия

Активация на акаунт