Къде в Пловдив? - 64 тема

• 75 741
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!
Имам следния проблем. Количката на бебе ни е от чужбина,  съответно сервиз няма в Пловдив. Гумите и са помпещи,  но вече са за смяна. Проверихме на няколко места,  но никъде ве пледлагат,  а в единия магазин ни казаха,  че някакъв модел на Лорелли бил с такива гуми,  но сервизът им бил в Шумен:(
Не знам къде да търся... Гледах евтини летни колички,  но не ми допадат. Ако някой има идея би ли помогнал...

# 466
  • Пловдив
Понякога така излизат през носа поръчките от чужбина, особено за неща без представители тук.
И моята четвърта количка беше поръчана така и слава богу нямах проблем с нея  Joy

По въпроса - отивай в завода на макском, чиполино. Там има сервиз за техни детски колички, но срещу заплащане не вярвам да те върнат. Много е кадърен Никито, питай за него, дано не е напуснал, намира се като се спуснеш отляво към "избата" на административната сграда.
Все ще има какво да ви закрепи, ако трябва разгледай на чиполино количките дали имат помпещи гуми, със сигурност ще има подобен модел и да знаеш, че от лорели са доста по-напред все още и като завод и като всичко  Joy

# 467
Аз разгледах доста колички и на Чиполино открих един модел с подобни колела,  но трябва да питам дали са същите. Ще видя в интертет адреса. Малко се прецаках наистина- не добре обмислено решение,  но пък е много компактна количка и ние я изкъртихме по тези павета:)))
Много благодаря!

# 468
  • Пловдив
благодаря ви за котето. Намерихме една улична котка с малки, но още се чудя как да отнема едно ... ooooh!
Преглеждам и олкс, има няколко животинки, вече хванати и се подаряват.
Също гледам и за породиста с къс косъм, ако имате познати, които имат котило и търсят добри стопани - може британка цвят таби, може светла британка, защото синя има майка ми и не искам да взимаме еднакви котета. От персийско се отказах, навремето имахме 2, но те си пускат косми, а аз от няколко години кихам от всичко, не знам и с това коте как ще е положението, но моята дъщеря ми е надула главата от една година вече, едвам издържаме да не вземем нещо!  Joy

Колежката отглежда едно котило на една котана, която умря, точно в период за взимане са, ако имаш интерес  ми пиши да ви направя свръзка.

# 469
Здравейте!
Имам следния проблем. Количката на бебе ни е от чужбина,  съответно сервиз няма в Пловдив. Гумите и са помпещи,  но вече са за смяна. Проверихме на няколко места,  но никъде ве пледлагат,  а в единия магазин ни казаха,  че някакъв модел на Лорелли бил с такива гуми,  но сервизът им бил в Шумен:(
Не знам къде да търся... Гледах евтини летни колички,  но не ми допадат. Ако някой има идея би ли помогнал...
Приятели си купиха гуми за количката от Руския пазар,провери и там ако искаш.

# 470
Търся за сина ми този модел джапанки на Rider https://kapere.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%87%D … %D0%BD%D0%B8-3343 Някой знае ли къде в Пловдив можем да ги видим/мерим ?

# 471
Здравейте!
Приятели си купиха гуми за количката от Руския пазар,провери и там ако искаш.
Вярно!  Въобще не се бях сетила за там. Много ми помогнахте с варианти. Благодаря на всички. Дано намерим! Simple Smile
Хубав ден!

# 472
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета! Сетих се за  текстилна къща Даниела, ние сме купували пътеки и килим от тях. Наистина това ми трябва като обсулжване. В завесите не съм се заглеждала, ще ги посетя скоро.

Магазинчето до М. Луиза, да не е зад Авеню в една от уличките? Скоро ходих и видях, че има там ателие за шиене и магазин, но не влезнах.
Да там е , изглежда ,че е направен в гаражни помещение,но като влезеш сси е нормален магазин,а назад е шивачното и шивачката,която освен продавачката(която май и тя шие) консултират добре. Има различни мостри на различни видове ушиване.

# 473
  • Пловдив
eleaa, ако сте купили количката от Амазон, например, потърсете ги за съдействие. Аз имах проблем с едно Cosatto, което взех от Amazon.co.uk. Потърсих ги за съдействие, мислех, че ще ме изпратят в "Чиполино", но поеха транспорта и ми върнаха парите. Аз си купих нова. Wink

# 474
Моя позната имаше големи ядове с тия от Макском с един велосипед. А и ние се бяхме запътили да купуваме от там велосипед, но закупихме от магазин по препоръка от форума и сме доволни. Peace
Не знам с количките как са и дали сервиза е един.

# 475
Момичета, къде се плаща еко такса на автомобил в Пловдив?
дано не ти е "късно" вече, но все пак да отговоря - срещу КАТ платих еко таксата, до колкото си спомням първо това платих после чакахме в самия кат за регистрацията

# 476
  • до едно тепе
Един е сервиза на чиполиното, но май за количките друг отговаря.Давах там количка да ми сменят гумите. Одраха ме с 60лв да ми сменят само колелата без осите и уж говорехме да са и предни и задни пък мъжа ми като я донесе ми бяха сменили само задните.  С 2 думи направиха ми я с различни задни и предни колела ooooh! Бях побесняла, но с големия корем не ми се ходеше да се разправям и си купих друга количка на Адбор- те са с помпещи гуми и имат на склад по принцип. Галикс е фирмата вносител, но не знам дали имат сервиз и са в Стара Заагора. http://baby.galix.bg/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA … %BA%D0%B8/galiani Това им е сайта. Не пречи да звъннете да питате колко големи са колелата на различните модели и дали нещо няма да ви свърши работа Peace По принцип поддържат гуми и капли на основните си модели. Знам защото мъжа ми сгази количката на заден с колата и се наложи капла да сменяме. Звъннах им и на др. ден беше при мен Whistling

# 477
Здравейте! Обръщам се към вас, защото знам, че тук ще намеря отговор. Дъщеря ми е на 11.5 и вече се нуждае от сутиен. Иска ми се да е нещо памучно, без банели, но красиво.  Моля за съвет и предложения!

# 478
Здравейте! Обръщам се към вас, защото знам, че тук ще намеря отговор. Дъщеря ми е на 11.5 и вече се нуждае от сутиен. Иска ми се да е нещо памучно, без банели, но красиво.  Моля за съвет и предложения!
Skiny имат такива модели, както и серия за девойки. Може да видите в магазина им в МОЛ Пловдив. Ако ползвате он лайн пазаруване в Амазон е доста по-изгодно https://www.amazon.de/s/ref=sr_st_price-asc-rank?lo=clothing& … rt=price-asc-rank

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 16:51 от pi_pi

# 479
  • Пловдив
От години взимам на дъщеря ми сутиени от един магазин за италианско бельо непосредствено преди Пешеходния мост от страната на Центъра /точно срещу градинката се пада/. Имат тийн модели - удобни, памучни, без големи подплънки.
Имат и пробна, където могат да се пробват - важно е на девойките да им е удобно.
А и продавачките са супер позитивни и ги предразполагат. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт