Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 565
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Еве  Hug не се разбираме нещо тая вечер  Laughing Не че сцената беше ненужна като такава, а начина да се стигне до нея по принцип имах предвид  Peace Щото цяла серия се държаха като комсомолци на партийно събрание, спаха на диванчето, чудиха се как да изразходват енергия и сега набързо скалъпиха там за две минути нещо - плисна дъжда и отми на Кемал задръжките  Mr. Green Претупаха всичко може би защото в сценария трябва да има такъв момент  Thinking Ама излезе, че всеки път като преспят и Нихан го зарязва  Laughing В същото време другите истории ги вкарват по малко и някак между другото, например това писмо, дето Асу чете не го разбрах много без превод, ма май и тя се разочарова от Хак бей  Thinking

Дано съм по-ясна сега  Praynig bowuu
А сега Кемал какво е решил, руска рулетка ли ще играят  Whistling Mr. Green

Peace

Пази Боже, че с неговия късмет... ше се целне кат нищо Joy Joy Joy Joy

# 91
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро Hug  Hug Hug
Серията с руски субтитри

Да бе той се стиска тука сума време, и накрая се даде Кемо. Баш тя кога реши го остави пак, пак заради Емир и неговите манипулации  ooooh!
Значи какво излиза, че нищо не е научила от първия път. Доста тъпа я направиха верно.
От тук насетне, бременна, Емир я изнудва чрез детето, Кемо мисли че детето е от Емир, от безнадеждност се жени за Асу, и два сезона ще се гледат с влажен поглед и ще реват  Crossing Arms
А дано ме изненадат .

# 92
Добро утро Hug
Ирка Hug
Аз спирам до приючване на 1ви сезон.Снощи се изнервих ужасно много #Cussing out Дано рейтинга им спадне и се осъзнаят.Последните два епизода ме ядосаха много.Може ли Кемо да остави сама Нихан нали имаше някой който почука и се изплаши.Поне той да ги пазеше,но за тъпите нужди на сценаристите  #Cussing out
Мога още да пиша,но вкъщи че от тел с тез дълги нокти ми е трудно доста Peace
Приятен четвъртък и почивни дни на почиващите. bouquet

# 93
Добро утро на Велики Четвъртък  Hug Hug Hug Хубав ден на всички пожелавам  Peace

Ирко  Hug Heart Eyes и моят сценарий е долу горе такъв  Laughing Laughing Laughing

Клари  Hug Heart Eyes

Много хубава и много тежка сцена беше при раздялата им пред Сезинови, когато и каза Кемал, че няма да и прости предателството втори път, също и сцената Нихан-Емир в къщата вече. Много тежки думи му каза Нихан, Емо беше на косъм да се разреве  Peace

# 94
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро  Hug
Ирка  Hug Клари  Hug
Еве  Hug и за мен това бяха най-силните сцени  Peace Направо настръхнах като му каза на Емир, че тя е там, за да живее любимия й човек, а той е станал убиец на любимата си!  Rolling Eyes
А Кемал е прав, че втори път същия номер е в повече, при положение, че той сега може да й помогне, вярно - заплаши я с цялото му семейство, но можеха да измислят нещо, не да се прави, че се е отказала, след като толко му рева, че не може да живее без него и да я спаси  ooooh! Доверието е най-важното за Кемо, пък те пак всичките му близки го предадоха на Емир  Crossing Arms Ама сценария с дете, дето го пишехме още преди да почне сериала, сега е по-изсмукан от пръстите, ако беше след първия път, можеше да мине, нали брака им изглеждаше истински, сега ще излезе, че след всички години на дърпане от страна на Нихан и полет от балкона, ей тъй решила да си легне вече с Емир, айде моля ти се  ooooh! Stop И Емир колко да е пресметлив та да приеме хладнокръвно факта, че го има това дете само за да ядосва Кемал  Naughty Мъжкото му его не може току-така да се подчини на план за отмъщение!  Crossing Arms

# 95
Гале  Hug Heart Eyes Всичко е за нуждите на сценария, джанъм  Laughing
Нихан няма да си легне с Емир, но затова пък Кемал ще вярва, че наистина го е предала и ето ти нова сюжетна линия - семейство Асу и Кемал Сойдере  Mr. Green
Емир ще се примири да живее с Нихан и детето на Кемал, ама много ми е интересно как ще се държи с него. Предполагам, че ще трепери над него, за сметка на отношението му към детето на оназ пача Зеза  Mr. Green
То е ясно, че ще го усукват на бургия следващите няколко серии, за да избутат първи сезон и ще хвърлят някой бомба в последната серия, за да ни държи влага цяло лято  Joy Joy Joy

# 96
Good morning girls !

Съгласна съм с вас за епизода - нищо ново не измислиха и направиха Нихан много тъпа , страхлива и мазохистична .С какво образът на главната героиня се отличава от Зезето и Асу .Те поне се опитват да се борят за щастието си както си знаят .Досега въпреки забележките сценарият беше на ниво , имаше изненади и динамика ( но това да я заплаши с живота на Кемал даже закъсня, и пак има решение - Емир макар и богаташ не е над закона - има полиция , прокуратура, медии.Кемал вече не е случаен човек ...) .Но последните епизоди много се разводниха и обозавиха. Силно се надявам да си стегнат редиците ( защото съм сигурна ,че четат реакциите на феновете ) и да се оправят .
А честит ни Велики Четвъртък !
Ирко , Клари , Гале , Еви  Hug Hug Hug Hug

# 97
  • София
Привет момичета  Hug
Днес е велики четвъртък - боядисахте ли си вече яйцата

На този ден Юда предава Христос  Naughty

Като правя аналогия без да съм изгледала снощния епизод да не стане така че и Нихан да предаде Кемал  newsm78
не знам на къде ни водят сценаристите но все се надявам накрая да има хепиенд  newsm10

# 98
Рейтингът  Peace

Филипинче  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes аз в събота ще боядисвам  Sunglasses

# 99
  • София
Рейтингът  Peace

Филипинче  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes аз в събота ще боядисвам  Sunglasses
Еви то и аз тогава но някои го правят днес  Heart Eyes
Рейтингът е много добър не изпускаме второто място  newsm44
Не мога да схвана обаче как така след като ние тук го критикуваме и започваме да не харесваме на къде насочват действието сценаристите комшиите го предпочитат и гледат  newsm78
Явно техните представи за любовта и семейството се различават тотално от нашите  smile3505

# 100
Добро утро Ирка,Клари,Еви,Линде,Фили,Гале  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Аз също се надявам да четат коментарите на феновете и да променят сценария ето че има спад в рейтинга така че дано си вземат поука   Praynig снощи многоооо се изнервих и не можах да заспя как досега можеше да върви толкова интересно и динаюично, а сега не  ooooh! Честно казано и любовните сцени ми бяха горчиви с вкус на Емир  Laughing
Желая ви хубав и успешен ден  Hug Hug Hug

# 101
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еве Heart Eyes Hug ми то толко предвидимо, че няма накъде  ooooh!
Клари, Деси  Heart Eyes Heart Eyes Hug  Hug
Гале Heart Eyes Hug
Значи страшно много се ядосах на тая Нихан, то пък бива , бива мъченица, ама това нейното на нищо не прилича. Щото до сега не можеше убие Кемал, ама сега вече му вярваме  ooooh!
Ма идеше ми я фрасна няколко пъти значи. И той толко тъп Кемал, че няма разбере намесата на Емир,  айде сега. Влезе си тоя крадец, ръгна си я все едно у тях влезе, чак и клип и направил  ooooh!
Пълна пародия значи ааааааааа #Cussing out
И Кемо,  нямало да и прости това, че за втори път му няма довери и се предава пред заплахите на Емир.  Ама прав е човека, изложи го пред всички, вече и леля и не може я защитава жената, даже и каза че ще я загуби ако продължава да отрича , че Емир е виновен.
И тия братя и сестри, охлюви,  ама от тия голите охлюви, мънкат там - Миииии наааааа ние решихме батко Захир, да се откажем  #Cussing out #2gunfire
Чак Захир,  му станаха противни дето не са му никакви какви брат и сестра били, предатели.
Салих, бил жив пък, аз направо се учудих  Mr. Green
Направо още съм бясна от тая скумрия Ниханова ooooh!
Като се ожени ще я вида как ще смърча и ще вика -оххххх,  много ме боли, Кемалллл

# 102
Здрасти Hug Hug Hug

Я стига стреляхте по Нихан бе Naughty Mr. Green ми може нарочно да направиха така за да може Кемал да тръгне към Асу Laughing той иначе немаше как Laughing да имат кво да дават тия Laughing

# 103
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здрасти Hug Hug Hug

Я стига стреляхте по Нихан бе Naughty Mr. Green ми може нарочно да направиха така за да може Кемал да тръгне към Асу Laughing той иначе немаше как Laughing да имат кво да дават тия Laughing
Тука не говорим за удобството на сценария бе   Mr. Green
Мен ме ядоса като поведение на персонажа, направо ми идеше я оскубя, а че го направиха за да бъде с Асуто, то ясно това. Даже Емир не ме ядоса колкото Нихан , в тоя епизод.

# 104
Здрасти Hug Hug Hug

Тука не говорим за удобството на сценария бе   Mr. Green
Мен ме ядоса като поведение на персонажа, направо ми идеше я оскубя, а че го направиха за да бъде с Асуто, то ясно това. Даже Емир не ме ядоса колкото Нихан , в тоя епизод.
Ирче  Hug съгласна съм с Рьоне  Peace Няма как Кемо да отиде при Асуто, без да е бесен на Нихан  Peace
И понеже той е баш ГГ в сериала, трябваше и ние да се ядосваме с него, за да сме солидарни  Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт