Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 578
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Здрасти Hug Hug Hug

Я стига стреляхте по Нихан бе Naughty Mr. Green ми може нарочно да направиха така за да може Кемал да тръгне към Асу Laughing той иначе немаше как Laughing да имат кво да дават тия Laughing
Тука не говорим за удобството на сценария бе   Mr. Green
Мен ме ядоса като поведение на персонажа, направо ми идеше я оскубя, а че го направиха за да бъде с Асуто, то ясно това. Даже Емир не ме ядоса колкото Нихан , в тоя епизод.
Аз не съм го гледала и не мисля да го Laughing

Гледала съм в корейски Laughing така под заплаха един ден с гаджето и айде Laughing е не спаха де Laughing

Подробности нового сериала!

Как мы знаем, компания "Ай Япым" еще с прошлого лета готовит проект под названием "Белая ночь". Ранее писали, что главную героиню в этом проекте сыграет Джансу Дере, но все пошло не так и главная роль досталась актрисе Гекче Бахадыр. Главного героя в новом сериале вместе с Гекче сыграет актер Кадыр Догулу, который на данный момент играет в сериале "Кесем султан".

А дано е верно Laughing да се маха от шалварския Naughty

Значит всетаки Джансу будет партнершей Кыванча Mr. Green

Горката Бу Heart Eyes rotfImao

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 15:15 от DIKsi72-Душко-Клоди-Надуфка-Рени

# 106
Коя Бу  Thinking

# 107
Г-жа бързо се уча Laughing нали мрази Дджансу Twisted Evil а се молеше да не играе с някой от любимците и Mr. Green

# 108
Ох, изледах го преведен ( е, малко и с мишока - през раб.вр. Party ).Ако сценаристите изкарат , че Кемал ще повярва , че Нихан не го иска повече ще го приключа наистина този филм .Нека и се сърди , че отново не му се е доверила от страх , но другото е просто за детската градина .
Несли , Бурак , Каан страхотна игра .Каан от време на време открадва шоуто на Бурак .А Неслихан- много талант , много !

О, и да се изкажа за проекта на Кадир - тази Гьокче изглежда по-възрастна и е грозновата .Трябва му красавица .

# 109
Г-жа бързо се уча Laughing нали мрази Дджансу Twisted Evil а се молеше да не играе с някой от любимците и Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Филипинче  Hug Аз пък като виден не фен на Бурак, бях много приятно изненадана от играта му снощи  Peace Много чувства вложи и в болката си и в гнева си, браво  Naughty
Един от малкото пъти, когато не беше засенчен от Каан  Mr. Green

# 110
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Филипинче  Hug Аз пък като виден не фен на Бурак, бях много приятно изненадана от играта му снощи  Peace Много чувства вложи и в болката си и в гнева си, браво  Naughty
Един от малкото пъти, когато не беше засенчен от Каан  Mr. Green

Просто забравих да го похваля за снощи - и любовта , и болката , всичко си изигра на 100% .Говоря по принцип, че Каан понякога е по-добър .Но ,който играе лошия има по-голямо поле за изява !Може би , когато има ''публика ''не е толкова добър Бу  в любовните сцени Naughty

# 111
Ох, изледах го преведен ( е, малко и с мишока - през раб.вр. Party ).Ако сценаристите изкарат , че Кемал ще повярва , че Нихан не го иска повече ще го приключа наистина този филм .Нека и се сърди , че отново не му се е доверила от страх , но другото е просто за детската градина .
Несли , Бурак , Каан страхотна игра .Каан от време на време открадва шоуто на Бурак .А Неслихан- много талант , много !

О, и да се изкажа за проекта на Кадир - тази Гьокче изглежда по-възрастна и е грозновата .Трябва му красавица .
На пръв поглед ми харесва Laughing после ще видим ако е вярно де Laughing

Била играла в Гнустопад Laughing

# 112

На пръв поглед ми харесва Laughing после ще видим ако е вярно де Laughing

На снимката - да , но аз съм я гледала и в други сериали .Добра е , но не е за главна роля - не е достатъчно красива и харизматична .На Кадир му трябва зашеметяваща красавица и супер проект , за да му е успешно шоуто   Naughty

# 113
аДИ и Ранини пусна новината Laughing ади да му е честито Laughing

# 114
  • Дубай
Здравейте на велики Четвъртък  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гледах, гледах снощи и аз много се ядосах на Ниханче ,как бързо ,бързо се предаде отново в ръцете на Емир.Щял бил да убие Кемал ,ми той и преди правеше така.Кемал и той, как па не му дойде на акъла че Емир е направил така че Ни да се върне при него.Моят сценарий е като вашият Кемал ши си мисли че Ни му е изменила с Емир и той от мъка ще се вземе с Асу

# 115
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дайте снимка на новата партньорка се изкажа и аз адекватно  Mr. Green

# 116
Дайте снимка на новата партньорка се изкажа и аз адекватно  Mr. Green
Ми нали я сложих под новината ма Laughing

Ма на тая нещо ми е #Shocked

# 117
Тая Гьокче Бахадър последно игра в Спомни си Гюнюл  Peace
Добра актриса, но наистина е застаряваща вече и некрасива /меко казано  Sunglasses /
Но се радвам за Кадир, че ще се измъкне от Кьосема, дето се мярка за има-няма 5 минути  ooooh!

# 118
Тая Гьокче Бахадър последно игра в Спомни си Гюнюл  Peace
Добра актриса, но наистина е застаряваща вече и некрасива /меко казано  Sunglasses /
Но се радвам за Кадир, че ще се измъкне от Кьосема, дето се мярка за има-няма 5 минути  ooooh!

Е как пък точно тая намериха за патрона при толкова красиви млади актриси тя ще му е кат лелка ужас  ooooh! Аз лично виждам Кадир до Серенай много ще си тупат  Sunglasses

# 119
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дайте снимка на новата партньорка се изкажа и аз адекватно  Mr. Green
Ми нали я сложих под новината ма Laughing

Ма на тая нещо ми е #Shocked

Тц, да са маха, не става за Кадир   Naughty

Общи условия

Активация на акаунт