Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 577
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Скрит текст:
Влизам да си излея болката,че на другите им писна да ме гледат в депресия. Вместо утре да ми е радостен ден както м ислех ще бъде депресия и плач.Какъв късмет имам да имам такова семейство,което ме съсипва.Много ли са за детето ти при положение,че имаш пари 1500 лв.То не са лъжи то не са обещания.Незнам ако бях лоша и бях почнала да вземам без да питам дали щях да съм щастлива.Всяка вечер почти излизат огромни подаръци за чуждите хора ами аз? Много исках да имам изпращане,но няма да имам.Много ми е мъчно.От снощи досега все тъжни неща гледам и плача.Много ми е болно.Поръчах ме заедно уредих ме всичко и накрая нщ няма да имаш.Плакала съм докато съм отказвала поръчките и услугите.Как да уча за матури с какво желание.Вече нямам сили дори да плача.Дишам в момента само и единствено заради Стела и кучетата ми.Те единствени ме обичат.Изчезване за дни нямам сили за нщщ
Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
spoko spoko hug hug hug вземи се в ръце и учи Peace намери си работа и се махни от тъй нареченото семейство ooooh! може да ти е трудно сама но е по добре според мен Peace Hug

Здрасти Hug Hug Hug

Цитат
Рейтинга е супер,шалварите явно са на различно мнение от нашето
Ма ти откри чадъра бе Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Ренку  Hug ма искам да ти кажа че Карата ми е първио сериал къде го гледам онлайн и следим рейтинги затова такива вече разкрити открития праим  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Бурак и Фе на път за Кувейт
Като гледам на тези снимки Фе не ми харесва - крачетата и са като кютучета а в лицето като месечинка  ooooh!
И пак стигаме до извода какво нещо прави професионалния грим - съвсем друг човек нищо общо с рекламните и снимки от Лореал
На тези тук е проскубана и прососулена  newsm12

Привет  Hug Hug Hug
Ама аз им написах на ония у темата че дупето и краката ги е налеяла Фефа те ми не верват  Laughing Фотошопа си казва думата  Laughing
Бубето много убав бе всичко му тупа  Heart Eyes
Рейтинга е супер,шалварите явно са на различно мнение от нашето  Peace
Клари  Hug всичко ще се оправи къз  Heart Eyes
Деси аз като гледам какви са сестрите на Фефа и се плаша за нея
щото гена си е ген  Mr. Green
То и аз си го мисля същото  Whistling Може това да спира Буболин от по-сериозни стъпки бе  Thinking Mr. Green

Клари  Hug Heart Eyes Послушай Рьоне  Peace

# 646
  • близо до брега на морето
Линди,дай жокер-кои са сестри бе-и трите ли Shocked

# 647
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ти пък за кво се плашиш, га чи ти ще взимаш Фе и ще си я гледаш, да му мисли Бубчо Mr. Green
Клари, учи момиче, учи и им покажи след време  Hug

# 648
Ти пък за кво се плашиш, га чи ти ще взимаш Фе и ще си я гледаш, да му мисли Бубчо Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 649
Ирка, ми що да не се плаша бе-човешко е Peace...а и не съм обърнала резбата да взимам Фе Joy Joy Joy
Като има фотки и аз киризя-за пореден път се уверявам-гледай си еркеците и бош вер кой с коя си мачка чаршафи и освобождава напрежение Joy Joy Joy
Като писах еркеци-не всички де-тук гледам саде у десно,пък другия ако ще и в петрол да се къпе-го пропущим Mr. Green
Рени,ко са превиваш,ма Laughing-кажи белкем се привия и аз

# 650
  • София
И трите дедо попе  hahaha hahaha hahaha

# 651
Е,валла да му мисли гярчектан Бу-евентуално негови балдъзи ще са Mr. Greenи той ще сяда с тях по байрямите на софри Laughing-еле с тая дет е гримирана Shocked...абла и да и удари рамо-да я заведе при профитата дет я цапотят нея-моа се получи по-добър резултат Peaceиминийййм Mr. Green

# 652
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мим,  не ти ма  hahaha hahaha hahaha
Който ги пусна снимките и вика се плаша като им гледам поколението  Mr. Green
А тия на снимката и пред мен да седят ще ги подмина, само с Буболин ще се фотна не за друго ми да дразня Мичона hahaha hahaha hahaha

# 653
  • Свети Влас
Клари, миличка НЕ се предавай ! Учи, намери си работа и покажи на семейството ти, че можеш да постигнеш нещо в този жесток живот. Много ще те спъва, но ти не се ПРЕДАВАЙ !!!  Hug Hug Hug
Добър вечер, милички !
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 654
И трите дедо попе  hahaha hahaha hahaha
Е,валла да му мисли гярчектан Бу-евентуално негови балдъзи ще са Mr. Greenи той ще сяда с тях по байрямите на софри Laughing-еле с тая дет е гримирана Shocked...абла и да и удари рамо-да я заведе при профитата дет я цапотят нея-моа се получи по-добър резултат Peaceиминийййм Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Мим,  не ти ма  hahaha hahaha hahaha
Който ги пусна снимките и вика се плаша като им гледам поколението  Mr. Green
А тия на снимката и пред мен да седят ще ги подмина, само с Буболин ще се фотна не за друго ми да дразня Мичона hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

https://twitter.com/RahinouNina/status/730734365269843969

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 19:02 от DIKsi72-Душко-Клоди-Надуфка-Рени

# 655
Малееее мноу грозни тия бе ужас  ooooh! Mr. Green
Тая Фефа биологична сестра ли им е  newsm78 майка и сиг я е правила с друг то това е нереално  Laughing

# 656
Здравейте лошотии  Mr. Green
Е , Фефа много си прилича със сестрите си и с майка си ( на 3 снимка , ако не се лъжа )В лице са хубави жени като изключим този ориенталски грим , а уж европейки .Но наистина са много дебели .Тя сигурно се е метнала на баща си или е на страшен режим .Дано не се опусне така .

Клари , веднага се вземи в ръце .К'во ти пука за изпращане , даже и бал .Панаир на суетата за няколко часа .После е по-важно . .Учи , за да те приемат студентка каквото искаш (че сега всички ги приемат , ама е важно какв0 ) и започни сама да градиш живота си .А и ние сме тук. Споделена болка половин болка ! Grinning

# 657
Да, много си приличат всички сестри, но малката още не се е изтървала  hahaha

Рену ма, какво го правят патронья  Thinking ню стайлинг  Thinking Mr. Green
Той вече не е у Кьосема, нали, тази вечер ще го занулят сигурно  Mr. Green
Обаче не сменя стилиста си  Laughing

# 658
Да, много си приличат всички сестри, но малката още не се е изтървала  hahaha

Рену ма, какво го правят патронья  Thinking ню стайлинг  Thinking Mr. Green
Той вече не е у Кьосема, нали, тази вечер ще го занулят сигурно  Mr. Green
Обаче не сменя стилиста си  Laughing

Га си махне брадата ше го признаем за нов Naughty ся е същия Laughing

Ади и да му попеем bishop bishop bishop Mr. Green

Ма той фризьора кат батю му Laughing на педал мяза Mr. Green сигурно Несли го е избрала Mr. Green

# 659
  • In the light side of the Moon!
ПРИВЕТ  Hug

да ви кажа, какво ми се слу4и  Wink

прибирам се от обедна по4ивка и едвам едвам се нося, 4е едно слънце ме бие в главата та две не виждам  Laughing и по едно време пред мен една двойка хванали се за ръце, мом4ето същински Кадир  Shocked с брада, те такъв набит, здрав с 4ервена тениска...  Shocked малиии таман да се залетя към него и поглеждам моми4ето и хоп.... се разо4аровааахххх ...не е кадир, не е Несли  Joy Joy Joy

ама казвам ви двойник на Кадир видях... тахикардия полу4их  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт