Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 581
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Здравеййтее  Hug Hug Hug

Охооо ние даже и онлайн го гледахме тогава   Mr. Green
Значи в епизода, Зезе тъпа, Нихан мега тъпа, Озан потресаващо малоумен, изведнъж ги удари една тъпа вълна, направо ме е яд ги гледам всичките . Само Емир и Кемо,  са още с мозъчните си клетки на място  ooooh!
hahaha hahaha hahaha

...Нихан егати слабия персонаж дет я изкараха.В началото ни втълпиха как никой не може я накара да прави нещо дет не ще, пък от тогава до сега е точно обратното.
мда,  Confused
Нещо серията не ви е харесала  Rolling Eyes

# 631
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ани Hug, те вече са доста такивата епизоди аз даже и не ги гледам, че само се нервя  ooooh!
Прави се инак на влюбена в мъжа си жена, а Асу само да погледне Кемо и чаши се трошат, още малко ще припадне ами ако играе пред нея същия театър Кемо,  да я видя колко е отворена не разбра че по-добре да го убият вместо тя да го прави всеки ден малко по малко, щото в момента прави точно това. И всички дето уж обичат Кемо,  и помагат и те изведнъж също изтъпяха,  като Лейля и Зехир.  Ма пукнах се ядосвам значи даже и с мишката ще спра да гледам  Crossing Arms

# 632
Привет, сладурани  Hug Hug Hug

Ани  Hug Heart Eyes Ирче  Hug Heart Eyes На мен ми е все още интересно бе  Rolling Eyes то беше ясно, че ще го поусукват на бургия няколко серии  Laughing

Рейтингът е стабиляга, второ място в трите групи  Mr. Green
6,50 в тотала, 5,70 в АВ и 6,76 в АВС  Whistling

http://www.ranini.tv/reyting

# 633
  • София
Привет момичета  Hug
Еви и на мен все още ми е интересен  Peace
когато го гледам онлайн без да разбирам и дума е по-тегаво  Thinking
но когато го изгледам с бг субките е друго - добиваш представа какво става, какво си говорят  Naughty
а този сериал е основно в разменените реплики не толкова в действията
разбира се вкусове различни едни харесват крими, други екшън или фентази повечето харесваме любовни сериали  Heart Eyes
Рейтингът е супер държи си стабилно място в тройката   newsm10
Едно кафе за отскок  Heart Eyes

# 634
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еве Heart Eyes Hug
Ама мене не ме дразни че се върна при Емир, ,дразни ме слабостта на самата героиня и как наранява умишлено  уж човека дето най-много обича.
Разгеле ще има отмъщение вече от страна на Кемал, даже фирма ще правят със Зехир.  А Асуто най-сетне му предложи да ги дразнят по същия начин и да я карат да ревнува , нека и.

# 635
  • близо до брега на морето
Привет и от мен Hug Hug Hug
Ирка Heart Eyes Hug аз даже не съм разбрала за всички предложения-ма по картинки е нормално де Laughing
Ясно е,че ще мотаят-ма с това изтъпяване на някой,пък други с малкия си птичи мозък ги връткат на пръстчето си-айде молим ви се.С голямо нетърпение ще чакам гадинки като Зезе,Вилдан,Емко и други подобни екземпляри да си получат заслуженото....ма това ще е към края на еки сезонда галиба Mr. Green

# 636
Здравейте момичета - кокичета !

Ани , Ирка, Линде, Еви , Миме  Hug Hug Hug Hug Hug

Аз съм от тия дето не им харесват последните епизоди , много ги разтягат и много малоумни хрумвания в сценария , образа на Нихан го съсипаха . Stop

А що се отнася го рейтинга - радвам се ,че е висок - все пак това е нашият сериал , но това е рейтинг по инерция, който лежи на стари лаври .
Като го гледам с превод ще се изкажа по-компетентно .

# 637
  • София
Бурак и Фе на път за Кувейт
Като гледам на тези снимки Фе не ми харесва - крачетата и са като кютучета а в лицето като месечинка  ooooh!
И пак стигаме до извода какво нещо прави професионалния грим - съвсем друг човек нищо общо с рекламните и снимки от Лореал
На тези тук е проскубана и прососулена  newsm12

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 13:33 от БлагаВест

# 638
  • близо до брега на морето
Аз пък си киризя саде еркеко с тия тесни дънки smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 ма как му ходи всичко бе-аферим,машалла

# 639
  • София
Аз пък си киризя саде еркеко с тия тесни дънки smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 ма как му ходи всичко бе-аферим,машалла
Него няма го коментираме защото си е супер  Heart Eyes
Сещам се колко оплюха Неслито че не била подхождала на височина на Бу ама като го гледам до Фе не виждам голяма разлика  newsm78

# 640
Скрит текст:
Влизам да си излея болката,че на другите им писна да ме гледат в депресия. Вместо утре да ми е радостен ден както м ислех ще бъде депресия и плач.Какъв късмет имам да имам такова семейство,което ме съсипва.Много ли са за детето ти при положение,че имаш пари 1500 лв.То не са лъжи то не са обещания.Незнам ако бях лоша и бях почнала да вземам без да питам дали щях да съм щастлива.Всяка вечер почти излизат огромни подаръци за чуждите хора ами аз? Много исках да имам изпращане,но няма да имам.Много ми е мъчно.От снощи досега все тъжни неща гледам и плача.Много ми е болно.Поръчах ме заедно уредих ме всичко и накрая нщ няма да имаш.Плакала съм докато съм отказвала поръчките и услугите.Как да уча за матури с какво желание.Вече нямам сили дори да плача.Дишам в момента само и единствено заради Стела и кучетата ми.Те единствени ме обичат.Изчезване за дни нямам сили за нщщ
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 641
Като гледам на тези снимки Фе не ми харесва - крачетата и са като кютучета а в лицето като месечинка  ooooh!
И пак стигаме до извода какво нещо прави професионалния грим - съвсем друг човек нищо общо с рекламните и снимки от Лореал
На тези тук е проскубана и прососулена  newsm12

Привет  Hug Hug Hug
Ама аз им написах на ония у темата че дупето и краката ги е налеяла Фефа те ми не верват  Laughing Фотошопа си казва думата  Laughing
Бубето много убав бе всичко му тупа  Heart Eyes
Рейтинга е супер,шалварите явно са на различно мнение от нашето  Peace
Клари  Hug всичко ще се оправи къз  Heart Eyes

# 642
Скрит текст:
Влизам да си излея болката,че на другите им писна да ме гледат в депресия. Вместо утре да ми е радостен ден както м ислех ще бъде депресия и плач.Какъв късмет имам да имам такова семейство,което ме съсипва.Много ли са за детето ти при положение,че имаш пари 1500 лв.То не са лъжи то не са обещания.Незнам ако бях лоша и бях почнала да вземам без да питам дали щях да съм щастлива.Всяка вечер почти излизат огромни подаръци за чуждите хора ами аз? Много исках да имам изпращане,но няма да имам.Много ми е мъчно.От снощи досега все тъжни неща гледам и плача.Много ми е болно.Поръчах ме заедно уредих ме всичко и накрая нщ няма да имаш.Плакала съм докато съм отказвала поръчките и услугите.Как да уча за матури с какво желание.Вече нямам сили дори да плача.Дишам в момента само и единствено заради Стела и кучетата ми.Те единствени ме обичат.Изчезване за дни нямам сили за нщщ
Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
spoko spoko hug hug hug вземи се в ръце и учи Peace намери си работа и се махни от тъй нареченото семейство ooooh! може да ти е трудно сама но е по добре според мен Peace Hug

Здрасти Hug Hug Hug

Цитат
Рейтинга е супер,шалварите явно са на различно мнение от нашето
Ма ти откри чадъра бе Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 643
Скрит текст:
Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
spoko spoko hug hug hug вземи се в ръце и учи Peace намери си работа и се махни от тъй нареченото семейство ooooh! може да ти е трудно сама но е по добре според мен Peace Hug

Здрасти Hug Hug Hug

Цитат
Рейтинга е супер,шалварите явно са на различно мнение от нашето
Ма ти откри чадъра бе Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Ренку  Hug ма искам да ти кажа че Карата ми е първио сериал къде го гледам онлайн и следим рейтинги затова такива вече разкрити открития праим  Mr. Green

# 644
  • София
На тези тук е проскубана и прососулена  newsm12

Привет  Hug Hug Hug
Ама аз им написах на ония у темата че дупето и краката ги е налеяла Фефа те ми не верват  Laughing Фотошопа си казва думата  Laughing
Бубето много убав бе всичко му тупа  Heart Eyes
Рейтинга е супер,шалварите явно са на различно мнение от нашето  Peace
Клари  Hug всичко ще се оправи къз  Heart Eyes
Деси аз като гледам какви са сестрите на Фефа и се плаша за нея
щото гена си е ген  Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 16:46 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт