Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~91~

• 44 544
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Евии love001 newsm51

А това е малккото Каанче като близнаци са, не можеш да ги сбъркаш

# 706
Гюнайдън, прекрасни  Hug Hug Hug На работа ли сте  Mr. Green

Футболистчета  Whistling Кадир с братята си и брата на Неслихан  Heart Eyes Mr. Green

# 707
  • Дубай
Добро прекрасно утро  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Минавам да ви почерпя ,че днес помъдрявам с една годинка.Почерпете се за мое здраве.

Еви Благодаря за букви,страхотна си  bouquet bouquet bouquet
Клари,мила не се предавай учи мила и им покажи че не могат да те пречупват. Намери си работа и почни нов живот.
Пожелавам на всички готин ден.

# 708
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug Hug
Ивче Hug Hug Hug newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
Скрит текст:
Днес съм се спретнала за евлиниоруз-а на Кенан и Синем Laughing
Чакам по старите му ашкъми да почерпят Mr. Green щот аз лапнах наскоро Laughing и съм новак Mr. Green
Хубав слънчев ден Hug Hug Hugи много положителни емоции
Еви Heart Eyes Hug-влезнах на бързо и те пропуснах,мила Embarassed

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 09:08 от ludetina ulusoy

# 709
Иве  Hug Heart Eyes Честит рожден ден, да си много здрава и щастлива  Heart Eyes

Миме  Hug Heart Eyes Нормално е да ме пропуснеш в това вълнение, все пак нов ашкъм се жени  Mr. Green

Сега да ви покажа къде ги стяга шапката колежките и как Карата ще им е тамам  Naughty Laughing

# 710
  • Бургас
Добро прекрасно утро  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Минавам да ви почерпя ,че днес помъдрявам с една годинка.Почерпете се за мое здраве.

Еви Благодаря за букви,страхотна си  bouquet bouquet bouquet
Клари,мила не се предавай учи мила и им покажи че не могат да те пречупват. Намери си работа и почни нов живот.
Пожелавам на всички готин ден.

Честит празник! Много здраве, ти пожелавам и късмет!

# 711
  • София
Привет момичета  Hug Heart Eyes
Днес е събота но е работен ден  ooooh!
Въобще не ми се работи но няма как  Peace
Иве Честит рожден ден  bouquet
Бъди преди всичко много здрава да даряваш с любов и щастие хората които обичаш и те да ти отвръщат със същото

# 712
Иве  Hug Heart Eyes Честит рожден ден, да си много здрава и щастлива  Heart Eyes

Миме  Hug Heart Eyes Нормално е да ме пропуснеш в това вълнение, все пак нов ашкъм се жени  Mr. Green

Сега да ви покажа къде ги стяга шапката колежките и как Карата ще им е тамам  Naughty Laughing

Гюнайдън  Hug Hug Hug
Ивито Честит да ти е рождения ден,бъди жива и здрава и много обичана  bouquet bouquet bouquet
Еви  bouquet Hug Heart Eyes за епизодчето.Клипа му се смях от сърце как са изрезали всичко на точните места  Laughing колежките тая кара ич нема да им хареса  Mr. Green
Миме  Hug и аз съм у предсватбена треска радвам се за Кеню грабна ме в Езел и ми е един от фаворитите доколкото разбрах церемонията ще започне довечера в 8  Peace Хубав и успешен ден и работещите като мен и на почиващите  Hug
Да се редактирам,че на колежките клипчето мноу им аресало щото Фе била в главна роля ама явно не са забележили,че Главния Г обича другата или и двете  newsm78

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 10:38 от Deesityy

# 713
Ивче,жива и здрава да си  Hug Много успехи в начинанията и щастливи емоции  bouquet

# 714
Здравейте, сладурчета love001 днес ще поработим малко Weary няма как
Иве, днес ще получиш много пожелания, нека всички хубави и желани от теб неща да се сбъднат  newsm51
Иве  Hug Heart Eyes Честит рожден ден, да си много здрава и щастлива  Heart Eyes

Миме  Hug Heart Eyes Нормално е да ме пропуснеш в това вълнение, все пак нов ашкъм се жени  Mr. Green

Сега да ви покажа къде ги стяга шапката колежките и как Карата ще им е тамам  Naughty Laughing

Гюнайдън  Hug Hug Hug
Ивито Честит да ти е рождения ден,бъди жива и здрава и много обичана  bouquet bouquet bouquet
Еви  bouquet Hug Heart Eyes за епизодчето.Клипа му се смях от сърце как са изрезали всичко на точните места  Laughing колежките тая кара ич нема да им хареса  Mr. Green
Миме  Hug и аз съм у предсватбена треска радвам се за Кеню грабна ме в Езел и ми е един от фаворитите доколкото разбрах церемонията ще започне довечера в 8  Peace Хубав и успешен ден и работещите като мен и на почиващите  Hug
Да се редактирам,че на колежките клипчето мноу им аресало щото Фе била в главна роля ама явно не са забележили,че Главния Г обича другата или и двете  newsm78
Това се нарича положително мислене, от всяка ситуация да извлечеш и видиш хубаво Joy Joy Joy

# 715
Здрасти Hug Hug Hug

Иве Hug ЧРД Heart Eyes много здраве и късмет Heart Eyes Hug

Днес се жени единствения ми ашкъм Party Party Party живи здрави и да остареят на една възглавница Laughing
Малко ме съмнява тая женитба но времето ше покаже Laughing

# 716
  • София
Здрасти Hug Hug Hug

Иве Hug ЧРД Heart Eyes много здраве и късмет Heart Eyes Hug

Днес се жени единствения ми ашкъм Party Party Party живи здрави и да остареят на една възглавница Laughing
Малко ме съмнява тая женитба но времето ше покаже Laughing
Ренка  Hug
И на мен Кенан много ми харесва още от Карадайъ  Heart Eyes
дано да се задържат като двойка - той ми се вижда сериозен но за нея...  Thinking

# 717
Езелчетата се събират Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:

Да са живи и здрави Хулиганките bouquet

# 718
Help
Може ли да ми кажете как да кача снимка, която не е от интернет, а е на компютъра newsm78

# 719
  • близо до брега на морето
Трея

Общи условия

Активация на акаунт