В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 211

• 60 325
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Ама тази Нилай много вървежна взе да става бе  Thinking Thinking Thinking

hahaha hahaha hahaha  така се стига до медеца  Joy

охххх бееее  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 676
Според мен нарочно ни пращат за зелен хайвер с тази Нилай  Naughty Но все пак вероятно няма да е никоя от тези, които най-много се коментират - Мерве, Фарах или не дай си Боже - Фахрието  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 677
не дай си Боже  hahaha hahaha hahaha hahaha

нека да е красива  Whistling  че да ги слагам да си лягат  Joy медиите и те, пък другото не е важно  Laughing Laughing

# 678

нека да е красива  Whistling  че да ги слагам да си лягат  Joy медиите и те, пък другото не е важно  Laughing Laughing

абе тя тази на някои снимки е красива, на други изглежда много зле  Joy Joy Joy да ги слагала да си лягат  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 679

абе тя тази на някои снимки е красива, на други изглежда много зле  Joy Joy Joy да ги слагала да си лягат  hahaha hahaha hahaha hahaha

е кво ти пука, нали може да си ляга  hahaha hahaha hahaha

# 680
Според мен нарочно ни пращат за зелен хайвер с тази Нилай  Naughty Но все пак вероятно няма да е никоя от тези, които най-много се коментират - Мерве, Фарах или не дай си Боже - Фахрието  Joy Joy Joy

Мислех си същото... спомняте ли си онази рускиня, за рекламата, дето се пъчеше из соцмрежите... после, казват, я имало по кадрите... така и не я разпознах, таа...  Нилайче може да е наета в миманса и да се отплаща... послушно... ако ми се обади Чачи и ме помоли, одма съм си пуснала комбинирани снимки с него и съм го последвала във всички мрежи... од-ма... само нямам готови, като джадЪ, тя е напред с матр'яла...   Crossing Arms Crazy Crazy

Що се отнася до красивите и/или талантливите партньорки... да ви кажа, .... готова съм да гледам и продължението на Параноя....  2, 3, 4...  няма да се оплача хич...   hahaha hahaha

# 681

е кво ти пука, нали може да си ляга  hahaha hahaha hahaha

пука ми!  Naughty Naughty не искам пак да пишат само с коя може би си ляга.  Mr. Green И да го разнасят по сайтовете само с това.  Crossing Arms По време на Delibala като нямаше простотии по медиите за него и Лейля, как писаха колко добре се справя с ролята си и т.н.  Naughty Naughty Ей така искам да е и по време на сериала или пък, ако си има гадже да го покаже, ако става за показване де  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Тази реклама не искаме да я прескачаме  hahaha hahaha

Лу, права си за рускинята - така и не я видяхме  Joy Joy Joy Joy
аз искам да го гледам с партньорка, която не прилича на предишните две сериални  Sick Sick Sick От ден на ден, само като ги видя в Т и ми стават все по-анти  Mr. Green

# 682
ако ми се обади Чачи и ме помоли, одма съм си пуснала комбинирани снимки с него и съм го последвала във всички мрежи... од-ма... само нямам готови, като джадЪ, тя е напред с матр'яла...   Crossing Arms Crazy Crazy

има да ме гонитееее  Whistling Whistling

http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/rgh1463478853a.jpg

пука ми!  Naughty Naughty не искам пак да пишат само с коя може би си ляга.  Mr. Green И да го разнасят по сайтовете само с това.  Crossing Arms По време на Delibala като нямаше простотии по медиите за него и Лейля, как писаха колко добре се справя с ролята си и т.н.  Naughty Naughty Ей така искам да е и по време на сериала или пък, ако си има гадже да го покаже, ако става за показване де  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

офффф, много пък голяма ценителка на таланта му стана  Mr. Green  аз пък искам в чаршафите  Crossing Arms Crossing Arms Joy

не настоявай да показва  Mr. Green Joy  може после да съжалиш  Joy

ей го, изтече му времето и на наЩУ  hahaha hahaha hahaha hahaha

https://ton.twitter.com/1.1/ton/data/dm/732567252189478916/73256 … t6D_C9d.jpg:large

# 683
Ами ценителка съм, ами  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy още една подобна история, като тази по времето на По ще ми дойде в повече  Sick

глеЙ как му се е метнала на гърба  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

# 684
  • Sofia, Bulgaria

Хубава вечер момичета Heart Eyes Hug

Нали уж Мерве била отказала участие Thinking newsm78 

ПП Не съм гледала Фахрие от времето на Листопада Flutter
ма и тогава не я харесвах Mr. Green  Sick

# 685
Ами ценителка съм, ами  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Joy още една подобна история, като тази по времето на По ще ми дойде в повече  Sick

глеЙ как му се е метнала на гърба  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

виж кокло е доволен беееее  Crazy Crazy Crazy Crazy

Добро утроооо  Party Party Crazy

Whistling Whistling

# 686
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug
Да вдигнем малко джангър саба-саба Party Party Party

Нилайката ми харесва  Peace Дано му партнира някоя не много известна актриса  Rolling Eyes След сериала вече ще бъде известна и без това  Joy Joy Joy Joy

Иве  Hug Heart Eyes

# 687
Добро утро  food010

Ако ще избиран между Фарах и Нилай, по-добре да е Фарах  Peace

# 688
Hug Hug Hug Добро утрооооооооооо  Hug Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 689
  • Яко в Матрицата...
Гюнайдън Party Party Party

Ни с Фарах го връзвам, нито с тази двойка... Разчитам на Клунито, той по ги разбира нещата Joy Joy Joy

Суета Crazy Flutter

Общи условия

Активация на акаунт