"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 6

• 96 066
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
тия ще се съберат ли до края на сезона или всяка серия едно и също

# 691
Бе аз моя шуър чек с 5 дена закъснение го правих и беше толкоз бледа чертата, че не знаех има ли я, няма ли, чак ммс пращах на една приятелка да ми каже бременна ли съм  Crazy

# 692
  • София
Хареса ми серията,малко динамика се вкара най-сетне.Основната линия с разменените бебета се отлага за неопределено време явно,но се развиват други сюжетни линии,които са любопитни.
Между ходенето до Лондон и теста сигурно е минал поне месец,иначе не вярвам толкова бързо да се отчете и то с такива ясни две черти/Баси и якия тест hahaha/, а ина нея да й се повръща...

Съвременните тестове отчитат още след първата седмица (проверено Mr. Green ).
Е па, колко да е космически тоя шуърчек, дето всички го ползваме... Wink И аз правя проверки, ама моите показват друго, ден-два преди закъснение, бледа втора черта - да, ама наситена на четвъртия ден след акта... та дори и на 9-ти ден, тцъ.  Mr. Green Joy

И моите проверки с Шуър чек са показвали съвсем бледа черта на 2-3 дни след Закъснението!А след полов акт 5-6 дни е абсурд!

# 693
Видяхте ли  накрая на промото  как Кръстева причака  Генадиева  и и каза - не ти казах всичко ... #2gunfire #2gunfire

# 694
Видяхте ли  накрая на промото  как Кръстева причака  Генадиева  и и каза - не ти казах всичко ... #2gunfire #2gunfire
Да бе, тръпна в очакване да ѝ каже за размяната на бебетата, а дано, ама надали. Sunglasses Не вярвам да пришпорят вече нещата, а ми се ще да почне възелът да се разплита.
Шуърчек са ми показвали винаги бледи втори черти - и на първия ден от закъснение, и на десетия, ярка чета не съм видЕла. Mr. Green  И с единствената ми успешна бременност бяха бледи. Но повръщането почва доста след това, да мА извиняват, не заедно със закъснението. Mr. Green
Може да са минали примерно две седмици, откак се прибраха от Лондон Пецко и Галето, не знам, аз мисля, че са дни, де. .. Тест може и да покаже, ако има две седмици, ама чак да повръща... Mr. Green

# 695
Харесва ми как завъртяха историята с теста, от промото виждам ще има и още.
Вярно за 4 ти ден след акт, то няма хормон, който да отчете теста, но в сериалите времето тече по друг начин.
Биляна в почивките, да вземе една специалност психология, че и без това практикува. Доста в повече ми дойде вчера морализаторстването.

# 696
Аз от промото разбрах, че Биби казва на тати за Стилянова, която е избрала кариерата пред бебето. Спести му само, че знае чие е. Или не съм гледала добре?
Алекс нямаше да бъде приет да учи с това заболяване, имаха с Биляна такъв разговор. Медицинското е било с връзки, останалото било негова заслуга.
Ако се разбере, край с кариерата.
Не трябваше ли в 30-ти епизод да стане ясно чий син е?

До 33 епизод няма да се разбере, че са баща и син. Така казаха в интервю.

# 697

Цитат
До 33 епизод няма да се разбере, че са баща и син. Така казаха в интервю.

Обаче може Генадиева да разбере за смяната.И трябва.Време му е вече! newsm10

# 698
  • София
Но може дотогава да се разбере, че Калин е разменен. Наядавам се, де...

Много ще е тъпо, ако цялата развръзка е проследните 2-3 епизода, още по-тъпо ще е, ако липсва такава в този сезон  Confused

# 699
ама то сигурно ли е че ще има 2ри сезон ?

# 700
Всичко може, но докато всичко се изясни на всеки и ще свърши сезона  Laughing

# 701
ама то сигурно ли е че ще има 2ри сезон ?

писаха, че зависи от рейтинга на сериала

# 702
  • Варна
Няма да е за сефте БГ сериал да бъде прекратен "в нищото", без реално да има кой знае каква развръзка...

# 703
Няма да е за сефте БГ сериал да бъде прекратен "в нищото", без реално да има кой знае каква развръзка...
АКо пак го направят,вече ще се откажа от българските сериали. Много е тъпо това.

# 704
Сериала беше супер интересен докато не вкараха прекалено много сюжетни линии и изместиха основната. Нали уж всичко трябва да се върти около нея? Като се разбере истината пак могат да се завъртят интересно нещата. Всичко зависи от сценаристите как са го измислили. Като искат да имат рейтинг нека да пишат интересни сценарии.

Общи условия

Активация на акаунт