"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 6

• 96 059
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
Захариева в прав текст може да каже,че Пеци ще има бебе,ама от Стилянова Mr. Green
Ще изгледам серията,защото ми се струва ,че нещо изтървам и не мога да сглобя нещата.

# 676
  • София
Хареса ми серията,малко динамика се вкара най-сетне.Основната линия с разменените бебета се отлага за неопределено време явно,но се развиват други сюжетни линии,които са любопитни.
Между ходенето до Лондон и теста сигурно е минал поне месец,иначе не вярвам толкова бързо да се отчете и то с такива ясни две черти/Баси и якия тест hahaha/, а ина нея да й се повръща...

# 677

По телевизията го гледах, май още не е качено.

# 678
  • somewhere near the sea
Даваха я в банята. Беше се обгърнала. Жената има чувства към Пецо, или просто сега ги преоткрива след като е на път наистина да я напусне. Онези са били забежки, друго си е, когато са намесени и чувства /не че бих търпяла и едното и другото/

А аз мисля, че реве не от чувства. Тя изпуска нещата от контрол- на път са да ѝ вземат нещо нейно. Човекът, когото е мачкала цял живот, се кани да избяга от ноктите ѝ.
А за Алекс се чудя защо па толкова пази операциите си в тайна newsm78 За да не се отнасят с него като с инвалид ли, какво?

# 679
# 680
Сигурно ги пази в тайна, за да не го подценяват като хирург, т.е. болен е, има проблеми, следователно не може да е пълноценен в професията, а и нали споменаха, че Камбуров му е помогнал да не му правят проблеми за операциите при кандидатстването медицина. Peace

# 681
Благодаря!
На Стилянова и правят аборт според мен.Захариев не е там,има някаква докторка.Такива прегледи (на магарето)попринцип не се правят при стандартна бременност.
Дано Кръстева каже всичко на Генадиева.Интересно би било да се види нейната реакция. Ако тръгне да търси биологичният си син,ще трябва да каже на Калин,който също си и е син.Дали ще рискува да разбие живота му?Може да реши да остави нещата така, както са си.

# 682
  • Sofia
Хареса ми серията,малко динамика се вкара най-сетне.Основната линия с разменените бебета се отлага за неопределено време явно,но се развиват други сюжетни линии,които са любопитни.
Между ходенето до Лондон и теста сигурно е минал поне месец,иначе не вярвам толкова бързо да се отчете и то с такива ясни две черти/Баси и якия тест hahaha/, а ина нея да й се повръща...

Съвременните тестове отчитат още след първата седмица (проверено Mr. Green ).

# 683
  • Варна
Според мен, Захариева изобщо не е бременна и лъже Пеци. Не съм гледала промото, но ако му показва тест, вероятно е теста на Стилянова, който остана в нея и го лъже, че е неин...
За сцената с боксьора - голям тъпак го изкараха, но ми хареса как Калин и Сашето се обединиха, въпреки неприязънта един към друг, в името на доброто и справедливостта. Очаквах поне едно браво да получи Миро за това, че се досети и за настоятелността си...  Crossing Arms

# 684
Да бе, Миро веднъж да загрее за нещо и те не му казаха едно браво  Laughing

# 685
Според мен, Захариева изобщо не е бременна и лъже Пеци. Не съм гледала промото, но ако му показва тест, вероятно е теста на Стилянова, който остана в нея и го лъже, че е неин...

Е, много ясно. Едва ли има някой, който да си мисли друго.  Mr. Green

# 686
Да бе, Миро веднъж да загрее за нещо и те не му казаха едно браво  Laughing
Сигурно оттук започва нормализиране/отидиотяване (едва ли има такава дума) на героя му.😜 Сигурно и ще завърши, ще стане доктор 😉. Сестрите, които са го юркали, как ли ще го приемат, като вземе да стане д-р Терзиев. tooth

# 687
Да бе, Миро веднъж да загрее за нещо и те не му казаха едно браво  Laughing
Сигурно оттук започва нормализиране/отидиотяване (едва ли има такава дума) на героя му.😜 Сигурно и ще завърши, ще стане доктор 😉. Сестрите, които са го юркали, как ли ще го приемат, като вземе да стане д-р Терзиев. tooth
Пишеше в една статия за филма, че Миро става много добър доктор.

# 688
  • густо майна Филибето
Аз от промото разбрах, че Биби казва на тати за Стилянова, която е избрала кариерата пред бебето. Спести му само, че знае чие е. Или не съм гледала добре?
Алекс нямаше да бъде приет да учи с това заболяване, имаха с Биляна такъв разговор. Медицинското е било с връзки, останалото било негова заслуга.
Ако се разбере, край с кариерата.
Не трябваше ли в 30-ти епизод да стане ясно чий син е?

# 689

Съвременните тестове отчитат още след първата седмица (проверено Mr. Green ).
Е па, колко да е космически тоя шуърчек, дето всички го ползваме... Wink И аз правя проверки, ама моите показват друго, ден-два преди закъснение, бледа втора черта - да, ама наситена на четвъртия ден след акта... та дори и на 9-ти ден, тцъ.  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт