Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~154

• 34 929
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Плевен / София
особено ако е в униформа.... Joy Joy Joy Joy
чакам с нетърпение "Втори шанс".....

# 16

Колегата ми дойде и ще строяваме батальона! Първо ще има проверка дали всички са налице!  smile3532

# 17
  • Плевен / София

Колегата ми дойде и ще строяваме батальона! Първо ще има проверка дали всички са налице!  smile3532
вечерната проверка вече мина.........всички по леглата.....утре е работен ден....

smile3524 smile3524 smile3524

# 18
Гости - обещавам, че ще бъде гладко избръснат с няколко контри, а Лу ще осигури униформата ....
И ще има строй се, преброй се  Joy Joy Joy Joy Joy

# 19
Ани Hug,прекрасна е новата Великденска тема в цвят любим и на мен!

ПП Не мога да ви настигна!Пишете ли пишете  Joy Joy

# 20

Колегата ми дойде и ще строяваме батальона! Първо ще има проверка дали всички са налице!  smile3532
вечерната проверка вече мина.........всички по леглата.....утре е работен ден....

smile3524 smile3524 smile3524

Нас на вдигнаха по тревога! Това е нашата работа! smile3532
Ние се тревожим за всички, които още не са се явили в темата! От съжаление нищо не правим! smile3513

# 21
Злати ти тази вечер си била на кино и те изненадахме с нова тема  easter

Лу и мен ме вдигнаха от вечерята по тревога  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Малко снимки от епизода тази вечер....

Къймет лъже на поразия....Чудех се, как така човек може да гледа друг в очите и да лъже без да му мигне окото.....Професионални лъжкини са Къймет и Дафа....Сигурно ако ги сложат на стола на лъжата и тогава ще излъжат и никакъв уред няма да може да ги засече.........

А Мера нали беше много курназ - защо не каза на брат си, това, което каза на Айсел - че за Елиф няма троха хляб  и глътка вода в този дом.....
Разбирам болката й, но не разбирам, как може да иска всички да бъдат нещастни, защото на нейния келеш му беше наранено егото...защото не стана както той искаше....
А Кахраман цял ден се занимава да търси убиеца на сина й.....

# 22

Интересно какво очакваше Мерием да направи Кахраман - да държи жена си гладна, защото Мерием страда....А Къймет вместо да се погрижи подобаващо за дъщеря си, налива масло в огъня....Кого лъжеше Къймет, като каза, че след 2 дни любовта на Кахраман ще се изпари....Дъщеря си или себе си...или така й се искаше.....
Това означава, че Къймет или не познава сина си, или лъже  родната си дъщеря....Дава й надежди, които няма да се осъществят.....
Така, че Мера за да открадне детето и да причини такава мъка на брат си, след клетвите, които изрече....вина има Къймет. Ама нали е гузна от това което направи, няма как да застане пред дъщеря си и да й каже така е и така ще бъде.....

# 23
От руски сайт:
"неужели Дефне, останется безнаказанно????
сколько таких тварей на земле живёт.просто, ужас."

# 24
# 25
Добор утро  Hug
Днес е Велики четвъртък, най-важният ден от Страстната седмица и първият преди празника Възкресение Христово, в който според традицията се боядисват яйца

Но първо да изпием по едно кафе и да продължим с подготовката за празника.....
Скрит текст:

Довечера Кахраман ще стане баща....
Кой беше казал, че той не искал да има дете - и така е щял да бъде щастлив с Дафа...
Но ще видим, какво ще изпита, когато бебчо се появи на бял свят....

Разбира се, най-забавния момент за всички ни беше как Кахраман се умъкна в операционната без ничие разрешение... Grinning Grinning Grinning Grinning

Приятен и спорен ден - да минава бързо и довечера да посрещнем заедно със щастливите родители Топрак....

# 26
  • Варна

Добро утро на Велики Четвъртък! Hug Hug Hug Hug
За днес, докато боядисвате яйцата съм ви приготвила музика и специални кадри/ newsm78 е, може и докато си почивате Joy/

Ани, Ани, ох бе Ани, гледай само как ме промени!
Скрит текст:
Бях се отказала да правя клипове, защото са много трудоемки- с това кълцане на кадри и сглобяване. Обаче, докато ровех из старите теми, попаднах на едно твое желание- отправено към Дила ханъм- да направи клипче с двете сватби. Може би малката приятелка не е успяла да разбере с транслатора какво искаш и затова реших аз да го направя. Докато ровех за кадри изпогледах отново почти целия сериал и направих вече три клипа. Няма да казвам колко пъти го започвах и го оставях да чака този Joy Joy Joy Joy Даже оня ден се шегувах със себе си, че сигурно за втората сватба ще го скалъпя. Joy Joy Снощи обаче като видях прекрасната лилава тема, реших, че точно тук му е мястото и набързичко го оправих. Е, не мина без грешка- разменила съм последните две изрезки- ама здраве да е! Та, това уж щеше да ми е единствения подарък за всички нас, ама .... имаме си и други песнички с превод.
Относно превода- сложих моя текст, защото оня "молец", дето го въртят рускините изобщо липсва в текста, а аз съм питала за този текст и приятелките от Истанбул/разбира се за друг сериал, не за "Съдбата"/-та превода е малко по-различен

Bana Ellerini VerПодай ми ръцете си♥♫♪♫

# 27
От руски сайт:

За жалост е така  ooooh!
Колко живота очерни и погуби Дафа, за да постигне целта си да притежава Кахраман....Точно да го притежава, защото когато Зия го принуди да се ожени отново за нея, Кахраман каза на Дафа в прав текст, че ще бъде само баща на децата си....
А Кахраман винаги е бил внимателен към змията, но тя по друг начин разбираше това му отношение....

# 28
  • Варна
От руски сайт:

За жалост е така  ooooh!
Колко живота очерни и погуби Дафа, за да постигне целта си да притежава Кахраман....Точно да го притежава, защото когато Зия го принуди да се ожени отново за нея, Кахраман каза на Дафа в прав текст, че ще бъде само баща на децата си....
А Кахраман винаги е бил внимателен към змията, но тя по друг начин разбираше това му отношение....

Дааа, нейните разбирания бяха точно както си беше втълпила в русата празна главица. Thinking

Хайде, отивам да поработя малко, а на вас пожелавам един прекрасен слънчев ден! love001

# 29
Бризче не зная как да ти благодаря  Hug Hug Hug
Направи днешния ми ден много щастлив  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Наистина имах такова желание - Дила ханъм да направи клип с двете сватби, но може би наистина не ме е разбрала или не е имала възможност. Но ти изпълни днес това мое желание и аз ти благодаря  Hug Hug Hug Hug с пожелание да бъдеш здрава и да носиш радост на хората които те познават реално и виртуално  Hug Hug Hug Hug Hug

И на мен не ми хареса този молец от руския превод   Naughty Naughty NaughtyJoy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт