Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~154

• 34 926
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Стара Загора
Ани,
Цитат
Ооооо и Кахраман има много трески за дялане. Само това на масата ли....Ами като каза на Дафа, че тя винаги ще бъде майка на Топрак
Откакто Елиф се появи на обрязването на Топрак ,Кахраман е започнал да ме ядосва smile3511Допускаше грешка след грешка,а и да си кажем,че неговия инат си го бива...
Цитат
Но когато сам се увери с какъв звяр е живял толкова години, обърна плочата....
Когато се извиняваше на Елиф,каза,че дори тя да му прости,той никога няма да си прости....И не трябва да си прощава... NaughtyСкъпото му семейство и майката на дъщеря му винаги бяха на 1-во място Crossing ArmsМного абсурдни неща направи...Хубаво,че накрая си отвори очите Shocked,та ще му държи влага цял живот Naughty
Гости,
Цитат
Боби никога не съм смятала Елиф за инатлива...това са думи на Кахраман.....затова и я защитавах като Зейнеп....тя имаше основание да е сърдита....най малкото...
Не съм разбрала,че цитираш Кахраман  Praynig И аз не осъждам постъпките на Зейнеп Naughty
Лу,
разсмя ме Joy Joy Joy                                                                                       

# 706
Гости

Цитат
и до сега се чудя защо Кахраман не отиде с полиция да претърси къщата на Максуд Crossing Arms официално тогава още издирваха Елиф....

И аз много се чудих, как Кахраман от раз повярва на Максут и повече не продължи да го следи...
Сценаристите показват полицията като някакви малоумници - така е в почти всички сериали.

Лу

Цитат
Дафне дори за собственото си дете не беше майка, а камо ли за чуждото! Те просто бяха оръдията, с които искаше да задържи Кахраман.

++ newsm10 newsm10 Абсолютно точно.....

# 707
Хайде да успокоим малко емоциите с музика и песни

# 708
Момичета, какво е направил Кахраман напред в сериите, че сте му ядосани?Аз уж ги гледам отчасти,но като не разбирам всичко...

# 709
Ани,
Цитат
Скрит текст:
Ооооо и Кахраман има много трески за дялане. Само това на масата ли....Ами като каза на Дафа, че тя винаги ще бъде майка на Топрак
[/spoiler]Откакто Елиф се появи на обрязването на Топрак ,Кахраман е започнал да ме ядосва smile3511Допускаше грешка след грешка,а и да си кажем,че неговия инат си го бива...
Цитат
Скрит текст:
Но когато сам се увери с какъв звяр е живял толкова години, обърна плочата....
Когато се извиняваше на Елиф,каза,че дори тя да му прости,той никога няма да си прости....И не трябва да си прощава... NaughtyСкъпото му семейство и майката на дъщеря му винаги бяха на 1-во място Crossing ArmsМного абсурдни неща направи...Хубаво,че накрая си отвори очите Shocked,та ще му държи влага цял живот Naughty
Гости,
Цитат
Боби никога не съм смятала Елиф за инатлива...това са думи на Кахраман.....затова и я защитавах като Зейнеп....тя имаше основание да е сърдита....най малкото...
Не съм разбрала,че цитираш Кахраман  Praynig И аз не осъждам постъпките на Зейнеп Naughty
Лу,
разсмя ме Joy Joy Joy [/spoiler]                                                                                
Скрит текст:

Дори Джелял каза за Кахраман, че и той не по-малко инат от Елиф, но  поне той да отстъпи.

# 710
# 711
Момичета, какво е направил Кахраман напред в сериите, че сте му ядосани?Аз уж ги гледам отчасти,но като не разбирам всичко...

Скрит текст:
Гледай ги с български субтитри:
http://gledaiseriali.online/?s=kyg

# 712
Лу мерси за поздрава  Hug

Гости, Боби

Цитат
И аз не осъждам постъпките на Зейнеп

Обещах за сега да затворим темата за Зейнеп и ще си изпълня обещанието....Когато му дойде времето тогава ще я нищя...но си е точно както каза Кахраман една инатлива коза  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Щяла да потърси сметка на Максут....Ади бе...ако не беше Кахраман сега щеше още да е с Максут до рекичката, той да лови риба, тя да му готви..... Joy Joy Joy Joy Joy

# 713
По обед съм винаги с настроение!

# 714

Сега не сме му ядосани...ама и това време ще дойде  bash box bash box tooth
Това за което пишем е във втори сезон. И той има трески за дялане, ама още е рано.....

# 715
Може ли в скрит текст накратко  Praynig

# 716
По обед съм винаги с настроение!

Сцената е неговия живот  newsm10 smile3501

# 717
# 718
Може ли в скрит текст накратко  Praynig
Отговорих ти на лични....Но трябва да се види....много е дълго за обяснение....

# 719

Общи условия

Активация на акаунт