ВТОРИ клас... иии Ваканция! - 7 тема

• 59 695
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Моя прочете "Малки жабешки истории" и попълни въпросите към всяка глава в помагалото.Имаше няколко приказки от български народни -и тях прочете .2 от 15 отметна .Сега ще почва или Карлсон или Книга за джунглата,но днес си беше определил почивен ден от четене и от утре пак.
Моят е с предплатена карта,държа му 2 лв да има,той не звъни на никой ,само ние го търсим.Интернет ползва само на таблета и само в къщи wi fi.

# 631
  • София
От списъка е чел няколко от книгите. Новите са "Малкият мъж" на Ерих Кестнер (непозната и за мен)...
Оооо, това е чудесна книжка! Има и продължение - "Малкият мъж и малката мис"  Laughing

# 632
  • София
Хайде и ние от днес сме завършили 2 клас, взехме бележника, характеристиката и списъка и да живее лятото!  Laughing
От списъка е чел няколко от книгите. Новите са "Малкият мъж" на Ерих Кестнер (непозната и за мен), "Малкият принц", "Бяла приказка" на Валери Петров, "Приказки" на Константин Константинов, "Вълшебникът от Оз", "Алиса в страната на чудесата", "Децата от улица "Тряскаджийска" на Астрид Линдгрен, "През гори и води" на Емилиян Станев.

Сега съм на вълна дали да му взема Прима за деца, дали е по-изгодно от някакъв абонаментен план.
Ако имате преки впечатления, моля споделете.

Врячо е с Прима. Предимството е, че не може случайно - или по какъвто и да било начин - да звъни на (каквито и да било) платени телефони и да навърти голяма сметка поради неопитност. Предплатена е. Същевременно както и да е изпразнена сметката, винаги може да ми се обади.

Сега е още с детски телефон - още от ДГ - но подаръкът му за РД ще е телефон - с 2 карти, едната ще е само за нет. Т.е. ще получи картата за лаптопите, която без друго плащаме, а ползваме само като ходим някъде. При изчерпване на бързия трафик просто минава на бавен.

PP
Обичам малкият мъж. И малкият мъж и малката мис също.

# 633
  • Перник
Калоян е с Прима. Говори безплатно с баща си, мен ме набира, аз му прекъсвам и му се обаждам (аз съм абонат на Теленор). Доста е пестелив, май не се налага да зареждаме всеки месец. Телефонът е нокия с фенерче, така че няма проблем с интернета  Mr. Green

На 7-ми си взехме бележника с шестиците и отпразнувахме 9-я рожден ден подобаващо.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10205215189214104&se … ype=3&theater
Ето и тортата - можете да се почерпите виртуално  Simple Smile

# 634
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Laughing няма да ям торта явно  Laughing

Цитат
Последвали сте връзка, която може би е остаряла или е видима само за аудитория, към която не принадлежите.

честито пораснало дете Simple Smile
весела, слънчева и забавна ваканция на всички  Hug

# 635
  • Перник
Laughing няма да ям торта явно  Laughing

Цитат
Последвали сте връзка, която може би е остаряла или е видима само за аудитория, към която не принадлежите.

честито пораснало дете Simple Smile
весела, слънчева и забавна ваканция на всички  Hug

newsm78 Връзката е към публикацията ми във фейсбук групата, която направихме преди време. Исках да направя само снимката на тортата публична, но фейса променя настройките на цялата публикация  Confused

# 636
  • София-Младост
Честит празник на Калоян   bouquet
Да е здрав и много щастлив!

# 637
 Hug не се притеснявай. нищо страшно не е станало  Hug

днес беше наш ред да почерпим в занимавалнята
 Crazy човекът направи петстепенно меню Crazy  и много държеше да има от всичко.

Sunglasses редуцирах ги до три

# 638
  • В светлината на слънцето
Честит рожденик, Светле! Да върви смело напред и да осъществи всички свои желания и мечти!  Hug

# 639
  • Варна
Светле, да ти е жив и здрав младежът! Да порастне силен, устремен и обичан! Hug
Добри, а вие за какво черпите? Много обичам да се почерпвам аз...

# 640
  • ГОре на черешата...
Честит рожденик и от мен bouquet! Да е здрав и щастлив!

# 641
Светле, да ти е жив и здрав младежът! Да порастне силен, устремен и обичан! Hug
Добри, а вие за какво черпите? Много обичам да се почерпвам аз...

за нищо  Blush

в занимавалнята са приели всеки родител по веднъж да приготви нещо за почерпка за всички деца.
по възможност да го приготвят заедно с детето.
е, нашичкият направи менюто, помогна малко с бисквитите (сложи ги в кутията  Whistling ) и се успа за приготвянето на пингвините сутринта  Laughing

# 642
  • Перник
Благодаря за пожеланията, момичета!

Той и Калоян спря да помага. Преди се включваше дейно в правенето на торти, а сега "само посочвах грешките"  Twisted Evil

# 643
  • София
[color=bluЧ4естито!!  newsm59 nbirthday nbirthday bigdance2[/color]

# 644
Честит рожден ден на Калоян! Да ти е здрав, много късмет и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт