ВТОРИ клас... иии Ваканция! - 7 тема

• 59 687
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Честит рожденик Калоян! Да е много успешен и целеустремен!   bouquet

При нас този месец е супер зает със задачи, проекти, неща за правене всеки ден и 2-3 емайла от учителите по танци и от у-ще. Не мога да насмогна с подготовката някои дни.

Тази година може и да имаме списък за четене.

У-щето е платило за абонамент за четене през лятото и всички, които желаят трябваше да занесат УСБ стик/флашка в у-ще за да им бъдат прикачени на файлове  книжките за четене ,които ще са индивидуални за всяко дете и спрямо нивото показано от тестовете по четене с разбиране.

Не знам какви ще са книгите, но е новост, която приветствам.

Завършиха иначе спортната си програма вчера със сертификати.

Тази седмица трябваше да занесем 5 долара, ако желаем да се включим в инициативата, за помощ на пострадалите в съседната провинция от огньовете.

Всеки ден имат възможност да участват в тематични дни- облечи се като учител,ден на  фънки и крейзи коса, спортен ден, облечи се с костюм от 80тте, а утре е деня на шапките.

Бяха този месец на цирк, на фестивал на културата и на спортният месец със занимания всеки втори ден.

Останалите 3 седмици пък  ще са на:

разходка около езерото, на Ден на играта (всички класове от предучилищната до 3ти клас ще участват), ще имат маратон /спелатон (за бързо спелуване), Мататлон-а за математика приключи също с почетни награди (техния клас събра най-много точки от 2рите класове и получиха ДВД плеър за класа и 200 долара ваучер за книги), ще имат ден с боулинг, ден на плуване, ден на спрей воден парк и ден за посещение на музея на изкуствата и ден на младия палеонтолог в историческия музей.

Отделно тя има генералните репетиции за танцовото й представление и двете вечери представления, за които сме в треска с костюми, прически, грим и вълнения. И рождени дни всеки уикенд и все са най-добрите й приятели. Както цяла година нямаше никакви и изведнъж май и юни сме заляти от покани.

Тази година пожела дс парите от подаръците от баба си и дядо й да не вземаме играчки ,а да се запише на Момичешките скаути. Поръчахме униформата й и всичко дойде и е записана да ходи всеки вторник от 6-8 на сбирките. Много интересна програма имат- на който му е интересно:

Общо взето всеки ден имаме по нещо или по няколко неща да вършим.
Този уикенд е Денят на бащата и правим колажи на бащите с изненади Simple Smile

Та са големи вълнения, снимки, радостни моменти

# 646
http://www.scouts-bg.org/page/21/
По повод скаутските лагери ви пускам програмата за градския лагер. Страхотна. 
Не можахме да се включим в пролетния лагер , но пък се записахме за 1- седмичен градски. Догодина, живот и здраве ще е на летен с преспиване.
Големия ми син е ходил с другата скаутска организация на Пашалийца и каза, че задължително трябва да пратя и брат му. Палатките и скаутските занимания явно са голяма тръпка.
Това лято ще пусна за 1 път малкия/ с брат си ще е/ на палатки на Рафтинг лагер. Ходил е с приятели на мъжа ми на риба, на палатки, но сега емоцията е друга.

# 647
  • Перник
Благодаря ви за пожеланията!

Снощи се случи чудо! Мъжът ми купил на Калоян книга - "Робинзон Крузо". Седим си снощи ние двамата навън, а Калоян - вътре. По едно време мъжът ми казва "Калоян толкова време да не е излязъл при нас, 100 % играе на компютъра, а съм му казал, че днес не трябва да го включва". Влизам след малко и не мога да повярвам на очите си - Калоян лежи по корем на леглото и чете новата книга  Shocked Каза, че му е много интересна и да го оставя да си чете. Надявам се само този ентусиазъм да не угасне бързо.  Praynig
Контеса, чак се почувствах уморена докато ви четох програмата - доста е натоварена. Но пък така децата нямат време да скучаят  Simple Smile

# 648
Това лято ще пусна за 1 път малкия/ с брат си ще е/ на палатки на Рафтинг лагер. Ходил е с приятели на мъжа ми на риба, на палатки, но сега емоцията е друга.

И ние сме там Wink С голям ентусиазъм ги записах, да видим дали ще им хареса. Аз исках на скаутския лагер също, но ми казаха, че записванията ставали януари месец #Crazy Нищо - догодина, живот и здраве!

Да е жив и здрав Калоян  newsm59 и все така да радва мама с отворена книга Wink (кога ли ще ми се случи и на мен такова щастие ooooh!)

# 649
Благодаря Герка.
Този скаутски лагер е също страхотен. Но той е само за летните месеци, нали?

При нас са целогодишни заниманията и са от началото на Септември до края на юни. Вървят с учебната година  май  Party

Светла, Браво на рожденика! Все така да е. bouquet

Определено нямат време да скучаят децата, че и ние покрай тях.  Whistling

# 650
Лагери или еднодневни походи има от пролет до есен.
Членовете скаути се събират целогодишно.

# 651
Споделете на какви други лагери и занимални ще пращате децата.
Аз се отказах от занималня в Музейко. Стори ми се доста постно за тяхната възраст.

# 652
  • София
Изпуснала съм рожденния ден, та да честитя със закъснание.

Аз вече го оставих в лятната му резиденция. (на село)
Беше му мъчно, че се разделяме. И все пак.
Вчера колело, фризби, рисунки с тебешир, поливане на цветя, дартс, семейни игри и пълна независимост. Само водните пистолети са за боклука, та днес купихме нови, които ще си получи във вторник.
Най- съм доволна, че успях да впиша организирам седмица наморе в края на лятото, та няма да е капо това лято.
Дочете Лиско по море. Днес написа и първия отзив в дневника. Май, май и той ще го пише по задължение, но това е положението.

# 653
  • ГОре на черешата...
О, Андриан също е на село, още от 2-ри юни - до сега на едното, от днес - на другото село. Правим пълен ремонт на банята и вкъщи е Бейрут, та поне той да има нормална тоалетна Crazy.

# 654
Честит рожден ден на Оги на Луси и на Божи на Светли! Да са здрави, много щастливи и много късмет и радости! Весел празник!
Моето дете няма как да го пратя на село, тъй като нямаме баби там, но другата седмица отива на море с тати, разграфили сме лятото на смени, дано поне една седмица почиваме заедно, ама с тези кратки отпуски и дълги ваканции, няма как.

# 655
  • В светлината на слънцето
Моите заминават след 15-и, че нали чакаме каката да приключи.

Lucy, честит рожден ден и от мен! Имали сте наистина оригинален рожден ден! Все успехи да има!  Hug

# 656
  • Пловдив
Lucy, жив и здрав да е твоя момък. Все така деен, успешен и амбицириран! Видях неговата снимка на страницата на академията 21 век, нали?

Ние днес решавахме задачи на мат. звезди. Моето със скромен резултат от 75 т., но определено има напредък от началото на годината. С това състезание закрихме учебната година.
Миналата седмица бяхме в Стара Загора на състезание танци. Вчера танцуваха с партньорката на сватба и заработиха по 10 лв. - голяма гордост.  Mr. Green До края на месеца имат тренировки и след това идва и моята ваканция.  newsm44

Надявам се на едно усмихнато лято, и дано свикне в новия клас от септември.

# 657
  • София
Чудесни новини в темата - рожденици, отличници, танцьори.

Дъждец, моите ще ходят 1 седмица на занималня във Фарос. Сутрин английски, следобед разни веселби.
Една седмица стояха в къщи с баба си, ми не си е работа - пълна скука. Добре че за рождения ден получиха разни подаръци, та убиха ден-два.
После до края на юни са на училищна занималня и от юли ще му мислим.
Днес приключиха и с китарата, добре беше концертът - кратък  Laughing

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 19:20 от Узи

# 658
Много ви благодаря! Simple Smile
Днес му беше ден на малкият - състезание в Пловдив, награждаване; после юруш към София да вземем пинятата и почерпката за РД и от София директно към училищния лагер във Вършец. Празнували са там, утре ще чакам да ми се обади с отзиви.

# 659
  • В светлината на слънцето
Узи, големи са чаровници!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт