ВТОРИ клас... иии Ваканция! - 7 тема

• 59 645
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна

С малко закъснение, да почерпя виртуално за здравето на моето момче.
След цял ден футбол, нямахме сили за нищо друго  Crazy
Поне е ужасно щастлив, този рожден ден бил по-хубав, отколкото се надявал  Grinning

# 661
Честит рожденик *LUCY*, много здраве и успехи!  bouquet

# 662
Благодаря много!  Heart Eyes

ЧРД и на юнака на svetli , да е жив и здрав и всичко, което си пожелае, да му се сбъдне!

Аз се чух с моя син тази сутрин, снощи е бил голям купон. На лагера са деца от няколко класа, представям си веселбата.
От Пловдив пък си донесохме торба, пълна с картички, нарисувани от деца-участници в състезанието - ще му остане незабравим спомен на малкия. На мен ми стана много мило - кога са отделили време и сили да правят картички, като е имало индивидуално и отборно състезание, не знам, направо страхотни деца! Да са живи и здрави!

# 663
  • Перник
Честити рожденици на Луси и Светли! Да са здрави и усмихнати!  bouquet

# 664
Узи, страшни сладури са, толкова усмихнати и лъчезарни Hug Не знаех, че и вие имате близнаци (то аз съм отскоро в темата). Моите обаче са съвсем различни, но ми е трудно със снимките тук и затова няма как да ги видите.

Честит рожден ден на порасналите момчета  bigdance2! Да са здрави и да радват мама и тате!

Аз също няма да пращам на село, то няма и при кой де, но идеята да са при баби и дядовци никак не им допада. Помня, че нас все ни пращаха на село като деца и хич не ми беше хубаво, та не искам да им го причинявам... Така или иначе ще ходят на море с баба и дядо за седмица (и за това даже мрънкаха, но успях да ги убедя, че ще им е хубаво). Всъщност проблемът е, че баба и дядо са ужасно предпазливи и резултатът е пълна скука за децата Wink

# 665
  • София
Честито и на вчерашните рожденници.

shimbite, децата са различни и различни неща им допадат.
Моичкия много обича, заради непрекъснатото висене навън.
Свободата там за него е пълна.
Доколкото разбирам има и други дечица, за които е така.
Лично ние съвсем случайно се сдобихме със селска къща.
Ни то аз, нито мъжът ми сме прекарвали лета на подобно място за да имаме кофти спомени.
Но сега с удоволствие пътуваме за почивните дни.
Виж хич не е случайно, това че баби и дядовци са ни пенсионери, но то също не е по план.

# 666
Разбира се mmm много се радвам, че за вас е така Hug Просто моите ги виждам, че не им е кой знае колко приятно и затова гледам да им го спестявам (когато мога, защото понякога искат не искат баба и дядо ги гледат). Иначе най-много свобода имат с мен и затова предпочитат да са си с мен където и да било:mrgreen:

# 667
ЧРД на всички рожденици в темата! Да растат здрави, щастливи и безгрижни Simple Smile

Дребен обожава да ходи на село. Те обикновено вървят в комплект с братовчедка си, но и без това в съседните къщи е пълно с деца. Голям купон пада, по цял ден карат колело, ходят на басейн, ловят жаби и светулки, берат джанки, играят на криеница до сред нощ. Такова детство имах и аз, когато прекарвах ваканциите на село и това са едни от най-хубавите ми спомени. Пълно безгрижие, спокойствие и свобода. До ден днешен много обичам да ходя там.  Heart Eyes

За протокола - за четвърта поредна година ще ходи на море и с баба си и дядо си (от страна на мъжа ми). С голямо нетърпение го очаква, никога не й е било скучно с тях. 

# 668
  • В светлината на слънцето
И моите обожават ваканцията на село. Щом свършат училище ги натоварвам с баба им на колата и ги евакуирам за 2-3 месеца там. В нашата селска къща никой не живее, отваря се само за лятото. Но пък има огроооомен двор. Каката, въпреки че вече е пубер, също чака с нетърпение отиването. Там обаче са наистина волни птички - от сутрин до полунощ са на двора. В близкия град има чуден басейн. В самото село прииждат деца от цяла България на сходна възраст и забавленията са на max. Дори да остане ден без чуждо присъствие около тях, те самите са си достатъчни. Grinning Ние отскачаме през седмица при тях, отделно и за море тръгваме пак от там, че е по-бързо минаването на границата. На 300-400 метра има планина. Наблизо има езера, язовири, едната рекичка тече точно зад нашата къща. Трайкиски могили - с и без гробници в тях, също има, и средновековна крепост се намира наоколо. Абе не е скучно. Grinning

# 669
  • София
Лулу, завидях на децата ти Simple Smile
Аз нямам село, като дете оставах единствена в квартала през лятото и няма такава скука ви казвам. 3 месеца пълно тъпеене. Единствено аз се радвах, като почнеше училището през септември.

shimbite, моите обичат с бабите - там е пълна анархия. Яде се от сутрин до вечер - сладоледи, чипсове, и телевизия до безкрай - как да не обичат. Аз съм фелдфебелът в нашата фамилия.  Laughing

# 670
Еха, супер звучи тази ваканция, Лулу!
Безгрижно детство!

# 671
  • В светлината на слънцето
Наистина е безгрижно. И много зареждащо. А най-хубавото е, че масовите комуникации са почти илюзия. Умишлено не пускам там кабелна тв или булсат, защото без тях се ловят 3 тв канала на кръст. Радио - хоризонт и Дарик, интернет - тц. То телефоните нямат покритие нормално. Книгите обаче са чудна алтернатива. И имаме много дворни котки - с настоящата домашна стават 4. И един таралеж. Плюс най-различни пойни птички. Абе прекрасно е за деца. Peace

# 672
Лулу, звучи прекрасно. И най-важното е, че имате баба, която да стои с тях цяло лято.
Скрит текст:
Ние нямаме алтернатива на мама и тати. Моите родители си отидоха твърде рано, бог да ги прости, а свеки е закотвена в Сф, тъй като гледа парализираната си сестра на легло.
Узи, прекрасни са твоите сладури. Сега вълнуват ли се от футболните стикита? Ако искаш да ти дам няколко?

# 673
  • Перник
...shimbite, моите обичат с бабите - там е пълна анархия...

Така е и с нашата баба - "той това иска, той онова не иска". Ами накрай го, бе! Мен едно време как ме строяваше в две редици  #Cussing out Вчера се били с възглавници с Калоян.

Лулу, завиждам ви благородно за селската къща. Въпреки, че живеем в къща почти на село, друго е да си извън цивилизацията.

# 674
  • София
Узи, прекрасни са твоите сладури. Сега вълнуват ли се от футболните стикита? Ако искаш да ти дам няколко?
О, много ти благодаря! По-скоро ги вълнува изпускането на въздуха от пликчето, в което е стикито. След като ги отворят, ги запофичкват нанякъде и чат-пат някое се запира в прахосмукачката. Ще ги подслоним, ако са ви излишни, ама по-добре ги дай на някое дете, което е по-запалено.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт