ВТОРИ клас... иии Ваканция! - 7 тема

• 59 970
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Перник
Иланг  Hug дано Ангел се възстанови бързо не само от физическите, но и от психическата травма. Успех в борбата с институциите!

Калоян днес отиде с такова желание на училище, след като миналата седмица си стоя вкъщи, май му дойде в повече почивката.

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще ми се да споделя  Blush заедно да се порадваме на едно от нашите гарджета  Blush
Цитат

Корекция в резултатите на 2. клас
Уважаеми родители,

Поради промяна в регламента за оценяване на зад. 15 от състезанието за 2. клас на Пролетния кръг на "Математика без граници", са коригирани точките на всички участници.
Верният отговор на задачата е 63 и само един-единствен участник - Огнян Огнянов - го е посочил.
От свое име и от името на целия екип преподаватели по математика го поздравявам.
Браво, Оги!

Ирина Шопова
Директор

луси  Hug

Скрит текст:
Цитат
Награждаването на медалистите от Пролетния кръг на международния турнир "Математика без граници" ще се проведе на 12 и 14 май 2016 г. при следния график:
1. 12.05., четвъртък, от 19.00 часа - победителите от 1. клас;
2. 12.05., четвъртък, от 19.30 часа - победителите от 5-8. клас;
3. 14.05., събота, 17.00 часа - победителите от 2. клас;
4. 14.05., събота, 17.30 часа - победителите от 3. клас;
5. 14.05., събота, 18.00 часа - победителите от 4. клас.

# 92
Как сте в този топъл зимен ден  Wink

Оги е страхотен както винаги!

Много ми хареса видеото и детето, което обясняваше за иконите. Все още се срещат учители, на които не всичко им е безразлично.

Иланг, силно се надявам да се махне циагането, а Ангел да се възстанови бързо Hug
Сега е краят на учебната година. Дано да не вземат да протакат нещата.

# 93
  • Варна
Браво на Оги! Hug
Иланг, прочетох и искрено се потресох от ситуацията, в която се намирате! Нямам никакъв опит с подобни отношения и не мога да ти дам съвет, но имаш и моята макар и виртуална, подкрепа! Hug Аз не съм майка-орлица, но определено не бих имала уравновесеността да не ида лично да ошамаря виновника. Embarassed Знам, че това е много, много неправилно, но само като си представя, че някой би могъл да ми удря детето с юмруци, кръвта ми завира и не знам как биха ме озаптили Embarassed Дано се възстанови бързо от стреса Ангел, защото раните бързо заздравяват, но подобни травми се налага да бъдат лекувани дълго...

П.П. За съжаление, ученик не може да се мести в друго училище, ако остават по-малко от 30 дни до края на учебната година (имам такъв спомен, но е хубаво да се провери допълнително).

# 94
  • Перник
Браво на Оги!

Калоян вчера получи първата си петица. По български. На преразказ. Бил труден и никой нямал 6, обясни той. Беше сърдит снощи, не е ясно на кого  Confused Обеща "от утре" да се упражнява повече. Да видим. Надявам се най-после да разбере, че в училище става все по-сложно и се налага да се полагат и поне малко усилия. Той до момента "учеше" с един поглед и на всичко, което изисква концентрация реагира с "трудно е, не мога". Ето това най-много ме дразни в него - че преди да е опитал, казва "не мога".

Момичета, знаете ли дали 14.05 - съботата, в която се отработва 23.05. е учебен ден?

# 95
  • Пловдив
Ние вчера имахме родителска среща,и казаха че 14 май е учебен ден.Другата седмица нашите ще ходят на 11 май на екскурзия.За по-следващата седмица казаха 18 и 20 неучебни дни.После 23 и 24 неучебни дни.За 25 не се знаело дали ще се учи,засега да.

# 96
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
14.05 е учебен.
днес госпожата каза, че 25 е неучебен  Laughing
поговорихме си.
ще провери и най-вероятно ще обявят официално дали е или не е учебен.

# 97
Мерси! Макар че задачите са стандартни и се научават като типове. Вече насън да ме бутнеш, ще кажа колко е сборът на числата от 1 до 10, или колко пъти се среща дадена цифра в числата от 1 до 100. А доскоро живеех в блажено неведение по тези толкова важни за Вселената, живота и всичко останало въпроси.  Simple Smile

Детството свършвало, когато дойдат дробите, а безгрижното родителство - с първото състезание на отрочето. Simple Smile

# 98
Мерси! Макар че задачите са стандартни и се научават като типове. Вече насън да ме бутнеш, ще кажа колко е сборът на числата от 1 до 10, или колко пъти се среща дадена цифра в числата от 1 до 100. А доскоро живеех в блажено неведение по тези толкова важни за Вселената, живота и всичко останало въпроси.  Simple Smile

Детството свършвало, когато дойдат дробите, а безгрижното родителство - с първото състезание на отрочето. Simple Smile

Защо ги учиш?
Големия ми син също решаваше доста задачи, но смятах, че това е негова работа, а не моя и съм в абсолютно неведение по тези въпроси.

# 99
Не ги уча, запомням ги неволно. За нещастие, имам силна памет. Засега, де. Simple Smile

# 100
Момичета, трябва ми малко информация за 6-то ОУ в София. Ако на някоя от вас детенце учи там или имате познат ще съм благодарна да се отзове  bouquet. Може и на лични да не спамим темата. Не намерих тема за 6-то училище в бг-мама.

# 101
  • София
shimbite, мисля че това е темата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910449
Не, че има нещо писано, ама знам ли може да се раздвижи.

# 102
  • София
Записвам се в темата, изпуснала съм ви  Tired

Иланг, отвратителна ситуация. Реакцията на класната е направо абсурдна. Нямало ли е как сам да ти се обади или го е убедила, че няма нужда? Не оставяй нещата така - всяко дете трябва да се научи отрано за последсвията от действията си.

Някой водил ли е детето си на футбол в Глория Палас?

# 103
shimbite, мисля че това е темата.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=910449
Не, че има нещо писано, ама знам ли може да се раздвижи.

Благодаря, ммм  bouquet Май няма смисъл да пиша точно там, но както и да е. Благодаря ти за усилието да помогнеш  Hug

# 104

Общи условия

Активация на акаунт