ВТОРИ клас... иии Ваканция! - 7 тема

• 60 133
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Добри, да, Мат, БЕЛ и ОС са, но правиха финално и по английски нашите.
Багажа Гушкан ще си го събере тази седмица.

# 376
  • София

На мен така и не ми стана ясно кога са тези нива и дали не ги е пропуснал (беше болен предната седмица)...

# 377

На мен така и не ми стана ясно кога са тези нива и дали не ги е пропуснал (беше болен предната седмица)...

Нашите бяха тогава да.
И моето голямо дете беше болно, но отиде специално два дни за да ги направи всичките наведнъж. Имаха две по БЕЛ, две по математика, едно по околен свят и едно по немски. Направо се съсипа за два дни да ги направи.

# 378
  • ГОре на черешата...
Честит празник на ученици, учители, на всички българи bouquet!

# 379
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Hug

# 380
# 381
  • Sofia
Честит празник!

Аз поръчах помагало по английски (не че ми е много зор за езика на този етап, но Гушкан се е настървила някак, за чудо при такава учителка, каквато имаха... та да практикува детето, щом има мерак) за лятото и толкоз за ваканцията.
Ще ползваме и помагалата по математика и БЕЛ, които купих за учебната година и не са попълнени изцяло и "Голямата ваканция".

# 382
Честит празник!
При нас е толкова ваканционно положението, че не знам как ще се събере за оставащите учебни дни.

# 383
Честит празник.
Морена, подсети ме, че имам тетрадка с упражнения по англ., която не знам кога съм поръчала измежду други неща.
Ако някой от София я иска и има път в моя район, я подарявам.
Freeway,activitybook 2 за трети клас.

# 384
  • София
Честит празник!

Ходихме на AngryBirds, малко тъповат ми се стори, но децата се забавляват.

Вчера ходихмме на Пролетния панаир на книгата. И там бедновато ми се стори. Избра си младежът две книги - Класически приказки и Бабата бандитка (или нещо подобно). За приказките много ме учуди, защото имаме много томчета в къщи. Но изборът беше продуктуван от броя страници. Първата с 500, а Бабата са 300. Та така вика, заредил съм се с 800 страници да си чета, повече не ми трябват, да си ходим. Laughing

# 385
  • Перник
И Калоян ме врънка да ходим на Енгри бърдс, та май ще се наложи да го изтърпя  Confused
Вече сме на вълна организиране на рожден ден - списък на гостите, торта, покани, избор на място - това май ще е най-сложно  newsm78

# 386

Честит празник!

И Калоян ме врънка да ходим на Енгри бърдс, та май ще се наложи да го изтърпя  Confused
Вече сме на вълна организиране на рожден ден - списък на гостите, торта, покани, избор на място - това май ще е най-сложно  newsm78
И ние  Hug bouquet

Поканени са децата и чакаме партито в събота със затаен дъх.

Не знам колко пъти писа списъци, три имена, слага ги с друг шрифт и цвят разделени по пол, писа им ръчни покани, връчва ги, чака отговори от родителите, избирахме няколко часа темата на партито и центъра/ типа на партито и този уикенд вече пазарувахме и за парти чантичките за всяко дете с дребни подаръци, лакомства и изненади и успя и да ги сортира и да надпише и подреди на всеки чантичката. Занимава се 3 часа само с тях. Голям мерак!

Беше болна 5 дни и вчера на 6тия ден беше за 1ви ден на у-ще и беше събрала куп неща, за които да си говорят с приятелите й.  Поканени бяха 12 деца, 5 момчета и 7 момичета и 11 ще дойдат на партито. У нас е малка вихрушка от явен и затаен ентусиазъм, весело очакване и трепети..

# 387
Тук имаше деца, които ходят на легороботика нали? Луси и Добри?
Моята иска да я запиша. Май бях питала и преди, но вече не помня. Затова пак да разпитам. Малки ли са групите, обясняват ли им добре? Щерката сякаш не е много технически тип.
Записах я в групата на 8-9годишните. Хубавото е, че курсът е само една седмица.

Сетих се и още нещо. Преди време някой беше препоръчал поредица от кницки на Златното пате на историческа тематика. Може ли пак да пуснете линк, че не ги намирам.

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 19:44 от Пролетен дъждец

# 388
  • Sofia

Сетих се и още нещо. Преди време някой беше препоръчал поредица от кницки на Златното пате на историческа тематика. Може ли пак да пуснете линк, че не ги намирам.
Дали не е това - http://www.zlatnoto-pate.net/bg/catalog/read/detska_enciklopediq … riq_na_bylgariq_/

# 389
Може ли линк към курс по легороботика? bouquet

Общи условия

Активация на акаунт