Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 62 031
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ви момичета.Ще видим и доктора какво ще каже.Това ми е 4 ти трансфер и ми се иска тоя пьт да стане,затова се замислих за 3 те да вьрнем.
Ако си при доктор Стаменов,няма са се съгласи за 3 ембриона.

# 496
При Цветков е. Успех, Гале, каквото и да решите Simple Smile
Успех и на Тара!
 Hug Hug Hug

# 497
Гале, мен ако питаш - връщай и трите!
Аз съжалявам, че не настоявах да върна и трите. Редукция винаги е възможна, но не и добавяне. А и не е сигурно колко ще се хванат.
Успеееееееееех на всички днес Hug

# 498
Мдаа, аз в Щерев бях с три върнати и нито едно не успя да се хване...
Може би и аз бих настоявала за три - ако имах, разбира се- останаха ми двечки Simple Smile Пожелавам си те да са моите  Praynig

# 499
Ето ме и мен след трансфера, с едно върнато ембрионче, номер 11 в списъка (от 12). Дано си е моето! Пожелах си да женско Laughing след като док не разреши да върнем 2, въпреки че му казах, че нямам против близнаци, но той каза "Аз, имам!" Grinning Та казах, тогава да е едно, най-хубавото и да е момиченце Crazy Ще видим какво ще излезе накрая  Praynig Praynig Praynig Само Зарзио ми изписаха и това е! Сега започва дългото чакане Praynig
Дидлина, успех! bouquet
Хайде успех на всички днес и после чакаме отчети! bouquet bouquet bouquet

# 500
И аз бих върнала три, ама просто защото винаги съм искала близнаци Simple Smile Иначе в това, което Пънчето казва има най-много смисъл Wink

# 501
  • София
повече върнати не означава близнаци.
аз върнах пет еднакви, ама един човек излезе накрая.

# 502
Ясно де, ама нали знаеш, че надеждата умира последна Simple Smile

# 503
Цветков май не е фен да се връщат повече. На Пънчето логиката е добра, евентуално морулката да подпомогне, а и да се запази едно добро за ЗЕТ.

# 504
  • В сърцето на любимия човек
...евентуално морулката да подпомогне, а и да се запази едно добро за ЗЕТ.
Точно  Peace
При мен така процедираха последния път - от стимулацията имах само едно хубаво ембрионче и едно замразено със забележки от ЕЦ. Върнаха и двете, като казаха, че това със забележките щяло да подпомогне другото. Факт е, че само едничко е в лентичката ми.

# 505
Момичета, редукцията не е толкова безобидна колкото изглежда. прави се в ранен етап на бременността и накрая може да се окаже, че е махното по-здравото ембрионче, а другото може да спре да се развива. Според мен, докторите преценяват колко да върнат според качеството на оплодените Я. Ако са хубави, максимум 2 слагат и то ако нямаш проблеми да износиш близнаци (при мен Стаменов се съгласи за 2 и беше почти 100% убеден, че и двете ще се хванат). Ако не са с добро качество, слагат повече.

# 506
В крайна сметка вьрнахме 2 -та бластоциста.Доктора отказа да вьрнем морулата.Нея ще я следят до утре и ако е добра ще я замразят.

# 507
Моите две бяха с клетки, т.е. не с добро качество или както те се изразяват "със забележки". Изобщо не ми предложиха повече, а имах. Колко лоши трябва да са тогава?

# 508
Започнало е да се дели, сутринта е било на 5 клетки

# 509
eli_t, стискам палци да е отлично ембрионче и това да е твоето бебче!!!  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт