Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 62 003
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Ели, успех Hug

# 541
  • София
Браво Ели. Радвам се, че си върви добре. Все така да продължава  bouquet.

# 542
Здравейте момичета ,
питах на регистатурата дали през м.юни се очаква някаква отпуска за д-р Персенска, те не ми отговориха, дали някой знае нещо ?

# 543
Ели, успех! Палчета и от мен! Hug Praynig
Ние си имаме 10 замразени ембриона - 4 по единично и 3 по двойки Blush
Утре ще ходя да си взема договора и ембриодоклада. Някой знае ли какъв е срокът за плащането на замразяването и съхранението? newsm78

# 544
  • София
Ели Много добре, момиче. Утре ще си прибереш пухчето и след 9 месеца ще го гушкаш.  Hug

Беби Аз последния път отидох след около месец. Нямаше никакъв проблем.

# 545
Утре ще ходя да си взема договора и ембриодоклада. Някой знае ли какъв е срокът за плащането на замразяването и съхранението? newsm78
   Може и да им пишеш смс с даните и те да ти пратят договора на мейла да го подпишеш и да им го пратиш с куриер а парите да преведеш по банков път.АЗ всеки път така правя.Ако те интересува пиши ми на лично.

# 546
Зазу, благодаря, че питаш  bouquet днес му е четвърти ден на моето ембрионче. Преди малко ми се обадиха -- продължава да се развива добре и ме записаха за трансфер за утре в 16.00
Бравоооо Simple Smile

Какво значи по единично и по двойки? newsm78

# 547
Днес ми се обадиха... От списъка за изчакване за утре, ме записаха за 23ти за коментара. Така или иначе не гоня ден (в средата на МЦ съм). Надявам се официално да се наредя на опашката.
Ели, супер новини!

# 548
Гале, благодаря ти! Ще ти драсна на лично. bouquet
Кристи, ами така ми казаха, че 4 ембриона са замразени по един, а другите са по 2 (тоест още 3 двойки). Предполагам за размразяване да има опция, да можеш да размразиш само 1, или 2, или 3 примерно.

# 549
beby, интересно, не бях чувала досега Simple Smile Но пък и 10 замразени за мен си е космическа цифра Joy
Успех!

# 550
beby, интересно, не бях чувала досега Simple Smile Но пък и 10 замразени за мен си е космическа цифра Joy
Успех!

Благодаря! bouquet
То и аз не бях чувала, защото знам, че по принцип по 2 ги замразяват, но ето че имало и такъв вариант и предполагам, че с док  са го обсъдили колко , как да замразят, защото мен никой не ме е питал Laughing
А цифрата май наистина си е космическа Blush Joy

# 551
Днес ми се обадиха... От списъка за изчакване за утре, ме записаха за 23ти за коментара. Така или иначе не гоня ден (в средата на МЦ съм). Надявам се официално да се наредя на опашката.
Ели, супер новини!

Clear, ти беше за утре ли за коментар, т.к.аз се обадих в началото на месеца за час пак за коментар и ми дадоха на 31.05 , ти за кой лекар говориш ? Искаше ми се по- ранно, но... ooooh!

# 552
Ели, прекрасна новина! Hug Praynig

Гале, какво става с теб?

Бебе, ти няма ли да правиш трансфер? Само замразявате?

# 553

Гале, какво става с теб?

И трите с бебе и с тара бяхме в събота на трансфер.Сега са най дългите и тежки 14 дни.....

# 554

Гале, какво става с теб?

И трите с бебе и с тара бяхме в събота на трансфер.Сега са най дългите и тежки 14 дни.....
аааааааа  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig
бравооо bouquet bouquet bouquet
и тричките Praynig Praynig Praynig
ще се моля за вас  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт