Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 62 044
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Дриймче, питах акушерка с над 36 годишен трудов стаж за тази матка и искам да те успокоя, отговорът й е, че е виждала много такива, които след забременяване наваксват размерите си, можело в някои случаи да с роди малко по-рано, но повечето жени били така с първото си забременяване.
 А матката е мускулест орган, който може много да се преобрази под влияние на бременността.

# 481
 Dreams come true , a Персенска какво каза? С това четене само се стресираме, винаги се оказва нещо не толкова страшно...

Ели, не се отчайвай, може пък то да е вашето - стискам палци да е така! И щом не стигат до 5-ти ден, искай да го върнат на 3-ти. От това, което съм чела, мисля, че тези, които не се доразвиват до 5-ти ден имат много по-голям шанс при естествени условия. Дано ти се обадят днес, че всичко е нормлно Praynig

# 482
Моите също спират развитие след 3 ти 4 ти ден или не се делят правилно, затова винаги чакат до пети ден, ако изкара някой, да ми го върнат. Според мен когато виждат, че не са добро качество като цяло, ги чакат, за да са сигурни, че ще продължат развитие. Поне при мен е така вече седем пъти. Rolling Eyes
Момичетат на транфер, стискам ви много палчета! Hug

# 483
  • Пловдив
Дриймче, питах акушерка с над 36 годишен трудов стаж за тази матка и искам да те успокоя, отговорът й е, че е виждала много такива, които след забременяване наваксват размерите си, можело в някои случаи да с роди малко по-рано, но повечето жени били така с първото си забременяване.
 А матката е мускулест орган, който може много да се преобрази под влияние на бременността.

Dreams come true , a Персенска какво каза? С това четене само се стресираме, винаги се оказва нещо не толкова страшно...

Герда, Електра, благодаря ви момичета!  bouquet В четвъртък съм при док и ще говорим по-задълбочено относно проблема. Каза ми, че в момента наблюдава бременно момиче с този проблем. Все пак не е безнадежден случай, което малко ме успокоява Wink

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 12:18 от Dreams come true

# 484
Здравейте момичета,предстои ми ЗЕТс бластоциди на 5 дена  на 18.05.2016г.Док.ми предписа Естрофем и Утрогестан,но ме притеснява факта,че до тогава няма да имам прегледи,а дирекно на трансфер.Та дали е нормално? Благодаря ви и успех на всички

# 485
Ели, а обсъдихте ли до кой ден ще чакате ембрито? Разпитай биолозите като ти се обадят каква е причината според тях. Знам, че е трудно, но бъди силна и вярвай в успеха Hug Чакам добри новини Hug
Успех на всички трансфери днес bouquet

# 486
Здравейте момичета! И на мен ми предстои пункция в понеделник и после - надявам се трансфер! Та се записах да следя темата. Това ми е втори опит в Надежда и наистина влагам много надежда този път да успеем! Simple Smile
Успех и на всички останали молещи се за сбъдване на мечтите си за бебче!   Praynig Peace Hug  Praynig

# 487
Здравейте момичета,предстои ми ЗЕТс бластоциди на 5 дена  на 18.05.2016г.Док.ми предписа Естрофем и Утрогестан,но ме притеснява факта,че до тогава няма да имам прегледи,а дирекно на трансфер.Та дали е нормално? Благодаря ви и успех на всички
Ако вчера си била на преглед, за да установите овулация, всичко е наред. Няма какво да се следи между ову и назначения ЗЕТ. Поне на мен доки така ми обясни.

# 488
  • Благоевград
Момичета моят 7 трансфер приключи с отрицателен тест.Дайте някакъв съвет какво да правя. Имам имунологични изследвания всичко е наред,биопсии и трите ,лапароскопия ,нова цветна снимка,няма мъжки фактор.Въртя се в някакъв омагьонан кръг.Незнам какво да правя.
   Меги много съжалявам и донякъде те разбирам.Важно е обаче дали тези 7 трансфера са от 1 пункция или имаш всъщност 7 опита.Защото ако са от 1 партида -така да се каже-и не са с много добро качество и 100 трансфера да има едва ли нещо ще стане.
                                                                                                                                                                  Имам 4 стимулирани оппита 1 на естествен цикъл и 2 замразени трансфера

# 489
meginet, правила ли си изследване за тромбофилия? А крос-мач тест?

И би ли споделила какви са трите биопсии? Едната предполагам, че е била за НК клетки.

# 490
Момичета останаха ми 3 ембриона.2 бластоцист и 1 морула.Мисля да настоявам да вьрнат и трите.Какво ще ме посьветвате?

# 491
Ели, дано имаш добри новини Praynig
Гале, много ми се струват. Не е ли по-удачно да върнете две, а другото да замразите. Винаги има шанс да се хванат всички.

# 492
Гале аз бих оставила поне едно, ако има възможност и две за ЗЕТ в месец без стимулация и пункция.

# 493
  • В сърцето на любимия човек
Аз бих замразила едното с по-хубаво качество и трансфер на другото хубаво и морулата.

# 494
Благодаря ви момичета.Ще видим и доктора какво ще каже.Това ми е 4 ти трансфер и ми се иска тоя пьт да стане,затова се замислих за 3 те да вьрнем.

Общи условия

Активация на акаунт