Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 51

• 61 986
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Микробиология и цитонамазка  Peace
Манди ти е написала същото  Wink

# 586
Здравейте момичета!и аз да се цопна в темата.Вера ми беше трансфера на ЗЕТ и сега се почва голямото чакане.Кога най рано може да се направи кръвен тест,с пет дневни бластоциди съм?

# 587
Здравейте Simple Smile някой може ли да ми каже ориентировъчно какви трябва да са ми стойностите на Естрадиола и Прогестерона по дълъг протокол съм от 10.05.Пуснах си сутринта изследванията и са следните: Е-1225; Р-1.79, моя позната ме стресна,че Прогестерона е висок Sad

# 588
  • Пловдив
Момичета, някой в клиниката в момента? Има ли закъснение в графика на др.Персенска?

# 589
  • София
Здравейте Simple Smile някой може ли да ми каже ориентировъчно какви трябва да са ми стойностите на Естрадиола и Прогестерона по дълъг протокол съм от 10.05.Пуснах си сутринта изследванията и са следните: Е-1225; Р-1.79, моя позната ме стресна,че Прогестерона е висок Sad
добре са, до 2 прогестерона е добре.

# 590
Благодаря ти! Не съм много наясно и се шашкам като някой каже нещо Simple Smile, а не трябва

# 591
  • София
Имаш си лекар, слушай него, не обръщай внимание на други коментари.
В момента от лекаря ти зависят нещата, не от случайни разбирачи.

# 592
Напълно съм съгласна, но ми е за първи път и се стряскам.А при какви стойности на хормоните поставят прегнил?

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 11:19 от Alenka

# 593
Напълно съм съгласна, но ми е за първи път и се стряскам.А при какви стойности на хормоните поставят прегнил?
Зависи от размера на фоликулите, а Е2 се гледа и спрямо броя им.

# 594
  • София
Момичета, някой в клиниката в момента? Има ли закъснение в графика на др.Персенска?
Аз ще ходя след около 1 час. Ще ти пиша на ЛС.

# 595
  • Пловдив
Аз ще ходя след около 1 час. Ще ти пиша на ЛС.

Благодаря ти, успях да стигна 20 мин.по-рано от часа ми и направо влезнах, нямаше никой, а до моя номер имаше още 6, много бързо беше днес.

# 596
Здравейте момичета!да ви попитам.Предписаха ми Зарзио,знаете ли за какво е точно?

# 597
  • В сърцето на любимия човек
За увеличаване на гранулоцитите, което води до подобряване на качеството на яйцеклетките и по-добра имплантация.

# 598
  Здравейте, днес имах преглед и за първи път не чаках, даже ме взеха по-рано понеже бяха напред с графика.    За другия цикъл трябва да запазя час за цветна снимка и   коментар. Нещо ме хвана шубето.  Д.р Шефкетова ме попита дали искам с упойка или без, аз естествено си избрах с упойка. Чудя се дали трябва да нося нещо  newsm78
Чак на коментара ли ще разбера какъв е резултата?

# 599
  Здравейте, днес имах преглед и за първи път не чаках, даже ме взеха по-рано понеже бяха напред с графика.    За другия цикъл трябва да запазя час за цветна снимка и   коментар. Нещо ме хвана шубето.  Д.р Шефкетова ме попита дали искам с упойка или без, аз естествено си избрах с упойка. Чудя се дали трябва да нося нещо  newsm78
Чак на коментара ли ще разбера какъв е резултата?

Като ти дойде цикъла и запазваш час за снимката, направо запази час за коментар за същия ден.
Моята също беше с упойка, обяснили са ти вече, че трябва да си гладна и жадна, трябва да имаш ПКК, протромбиново време и фибриноген, аз ги изследвах в деня преди снимката в града, в който живея и ги носих, сега не зная дали може така. Нищо не трябва да носиш, само си вземи шофьор, не е препоръчително да шофираш, въпреки че аз чаках толкова време за коментара, че се разбудих, пих кафе, закусих, обядвах и предпочетох да карам аз, но е индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт