iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 76

• 59 723
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Здравейте!
Аз тотално се зарибих това пазаруване но забелязвам че имам разлика в сумата в Order History тотал е30.10 а в Order Summary тотала е28.60.При другите поръчки няма разлика.Не знам дали го обяснявам добре ама ако някой разбира моля  за мнение.

# 241
  • София
Да ви обърна внимание за този сапун от Trial Products:

Kirk's, Original Coco Castile Bar Soap, 1.13 oz (32 g)  - $1.00
и този, който не е на промоция, е на  по-изгодна цена:

Kirk's, Original Coco Castile Soap Bar, 4 oz (113 g)  $1.86

Здравейте!
Аз тотално се зарибих това пазаруване но забелязвам че имам разлика в сумата в Order History тотал е30.10 а в Order Summary тотала е28.60.При другите поръчки няма разлика.Не знам дали го обяснявам добре ама ако някой разбира моля  за мнение.
Провери какъв Loyalty Credit имаш, като се добави, сметката трябва да излиза:
отвори ордера на поръчката и виж най-отдолу : Savings: Loyalty Credit .......

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 242
Бихте ли ми казали как се търсят Шуслеровите соли в сайта?Спомням си,че съм чела тук в тази тема,че ги има,но имаше някаква специфика при търсенето-не излизат с Шуслерови соли ,а трябваше да се търсят по друг начин.Изобщо някой ако поръчва Шуслерови соли от сайта може ли да ми помогне?Благодаря предварително  bouquet

# 243
Бихте ли ми казали как се търсят Шуслеровите соли в сайта?Спомням си,че съм чела тук в тази тема,че ги има,но имаше някаква специфика при търсенето-не излизат с Шуслерови соли ,а трябваше да се търсят по друг начин.Изобщо някой ако поръчва Шуслерови соли от сайта може ли да ми помогне?Благодаря предварително  bouquet

http://www.iherb.com/Hyland-s-8-Mag-Phos-6X-1000-Tablets/3881  по-надолу излизат още.

Но според мен по-добре си поръчай от Германия, с превозвач. Има тема за солите. Там има дадени няколко аптеки, от които може да се поръчва .
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542615;topicrefid=20

Код за  първа поръчка  MEK015

# 244
  • София
А може ли някой запознат да напише максималните дневни дози на Босвелията и Куркумина какви са. Чета по разни статии за дози до 1000мг. дневно, а дневните дози на продуктите са 3 пъти по-малки. В крайна сметка за да има ефект каква трябва да е дозата?

# 245
И аз тук с едно питане - вчера случайно реших да попрочета за Ацетил ЛКарнитина, макар че моят още не е дошъл и какво да видя, че ако не се пие заедно с Алфа Липоева киселина е по-скоро вреден, отколкото полезен  Shocked . Денис, така ли е или нещо аз съм се объркала?

"ALC увеличава наличието на свободни радикали в организма и затова е необходим приема на:
ALA - алфа липоева киселина" - бб-теам.орг
"Проблемът с него е, че не може да предотврати натрупването на свободни радикали, придружаващи производството на енергия. При дългосрочен прием това увеличение ограничава ползата от него и може да нанесе по-скоро вреди на клетките и митохондриите. За предотвратяване на това учените препоръчват приемът на ALC да се комбинира с липоева киселина, които по-добре предпазва клетките и митохондриите от свободни радикали. Тази комбинация е в основата на много суплементи." - фитнес.бг

Денис, това означава ли, че дори и при доза 1000-1500гр. задължително трябва да се приема Алфа Липоева Киселина или при тази доза не е нужно?
Моля за добър и бюджетен вариант на Алфа Липоева, че вече ще ме изгонят от нас с тези постоянни поръчки.  Crazy

6tastliva
Да, това е вярно, защото АЛ- Карнитина засилва обмяната на вещ-вата / метаболизма/, но не мисля, че ако се приема 2-3 месеца е проблем.
Ако искаш включи ALA, но по-добре да е форма R-ALA Peace

И аз съм от все още чакащите Acetyl-L-Carnitine. Постът на 6tastliva ме накара да се поровя за още информация, по-конкретно за R-ALA. И попаднах на това:
"Понижава кръвното в комбинация с L-Карнитин: Съществуват няколко изследвания, които следят комбинирания ефект на r-ALA с ацетил L-карнитин върху хора. Потенциалните ползи са свързани с понижаване на кръвното налягане и регулиране на васкуларната функция при хора, страдащи от коронарни болести на сърцето. Двете съставки могат да имат огромен потенциал при превенцията и третирането на болест на Алцхаймер, поради въздействието върху ацетилхолина, оксидантния стрес и функционирането на митохондриите в мозъка. Други потенциални свойства са свързани с превенцията на болест на Паркинсон, поради положителния ефект върху оксидантния стрес и клетъчните дифункции на мозъчните клетки. Самостоятелните изследвания на r-ALA не успяват да демонстрират влияние върху кръвното."

И сега съм в "шах", защото по принцип съм хипотоник, с кръвно налягане 85-90/55-60. Ако комбинацията r-ALA с ацетил L-карнитин наистина сваля кръвното налягане - положението ми става... сложно, меко казано Thinking
А дилемата дали да поръчам и R-ALA или съвсем съзнателно да я пренебрегна, на фона на прочетената информация - изобщо не ме радва Crossing Arms

# 246
  • София
А може ли някой запознат да напише максималните дневни дози на Босвелията и Куркумина какви са. Чета по разни статии за дози до 1000мг. дневно, а дневните дози на продуктите са 3 пъти по-малки. В крайна сметка за да има ефект каква трябва да е дозата?
Дозата, зависи от продукта / прах, екстракт, процент съдържание на алкалоид, или само алкалоид и т.н./ и от това, кой и за какво ще я приема. Дали са включени и какви са добавените вещ-ва, повишаващи бионаличността, напр. на куркумина.
Куркумата е смлян корен, прах / използва се и като подправка, напр. в къри/ куркумин е активното вещ-во, но то има много слаба активност / бионаличност/ и ако не е използвана специална технология на производство или не са добавени, напр. черен пипер екстракт /пиперин/, които повишават бионаличността на куркумина - дори дози до 4 грама куркумин, може да  са неактивни.
Добър ориентир е дозата, посочена от производителя / в повечето случаи/.
ПП.
Куркумин /алкалоида/ се съдържа и в джинджифила.

~Di~
За R-ALA, от статията: Потенциалните ползи са свързани с понижаване на кръвното налягане и регулиране на васкуларната функция при хора, страдащи от коронарни болести на сърцето.
Което не означава, че ако си с нормално или по-ниско кръвно налягане, ще го понижи още.
За R-ALA, ако решиш да я приемаш, започва се с ниска доза.
Много хубав продукт е  Peace

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 11:56 от denis.

# 247
Благодаря за уточнението, denis. Hug За лаици в медицинската област, като мен, е повече от полезно.
А ти си безценна, както винаги Heart Eyes
Ще поръчам R-ALA, за да я приемам заедно Acetyl-L-Carnitine, само трябва да си избера нещо подходящо.

# 248
  • София
Благодаря за уточнението, denis. Hug За лаици в медицинската област, като мен, е повече от полезно.
А ти си безценна, както винаги Heart Eyes
Ще поръчам R-ALA, за да я приемам заедно Acetyl-L-Carnitine, само трябва да си избера нещо подходящо.
Тази е хубава:
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Stabilized-R-Lipoic-Acid … -60-Veggie-Caps/4
но, ако ти се рискуват 2-3 капс., защото се започва с ниска доза / отваряш и изхвърляш половината от съдържанието, затваряш  капс. и изпиваш/
Другият вариант е тази:
http://www.iherb.com/Advance-Physician-Formulas-Inc-R-Lipoic-Aci … 60-Capsules/54605  50мг
ПП.
Добре е да я приемаш сутрин, защото действа и на мозъка - ободрява, тонизира.
Или поне пробвай първите приеми да са сутрин, защото ако я приемеш вечер, може да ти се отрази на съня.

# 249
denis. Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 18:51 от ~Di~

# 250
И аз да попитам, ALkarnitin, може ли да се приема от 14годишен, който ходи на фитнес, примерно преди тренировка и трябва ли задължително да се комбинира с ALA? Благодаря!

# 251
  • София
И аз да попитам, ALkarnitin, може ли да се приема от 14годишен, който ходи на фитнес, примерно преди тренировка и трябва ли задължително да се комбинира с ALA? Благодаря!
Не.
Може да се приема само от лица над 18 год.
На тази възраст, метаболизмът е доста бърз и може да постигне много, дори само с правилни тренировки и правилно хранене.
Ако иска да чисти мазнини, трябва да намали въглехидратите и да увеличи протеина.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919

# 252
Здравейте!Някой ако е поръчвал Сок от Нони,моля за коментар и препоръки !Благодаря предварително  Wink

Код  за 5 $ отстъпка  при първа поръчка: NHM598  www.iHerb.com

# 253
  • Europe
Бихте ли ми казали как се търсят Шуслеровите соли в сайта?Спомням си,че съм чела тук в тази тема,че ги има,но имаше някаква специфика при търсенето-не излизат с Шуслерови соли ,а трябваше да се търсят по друг начин.Изобщо някой ако поръчва Шуслерови соли от сайта може ли да ми помогне?Благодаря предварително  bouquet
Аз съм си поръчвала целия набор от "шуслерови соли" на Хиланд от Айхърб. Разликата е, че Хиланд вървят с един номер на горе, с изключение на №12, ако не се лъжа, трябва да си провериш. Т.е. ако ти трябва 3-ката, от Хиланд си поръчваш 4-ката. Като цяло най-добре е да се гледа наименованието, най-сигурно е, но с времето се свиква.

Купувам и от тук ШСоли при спешна нужда, но намирам едно основно предимство на тези от Айхърб, освен че са по-евтини. И това е, че са по-малки таблетки (малко по-едри са от барутения връх на кибритена клечка, но пък са 1000 броя) и най-важното е за мен, че се разтопяват за секунда-две. Това ги прави много удобни за използване от бебета и мънички деца. Аз лично съм ги използвала на моите бебета. В момента, в който му сложиш на езичето една таблетка и от влагата тя веднага се разтопява на вода, което те освобождава от това да ги разтваряш предварително Peace. Аз все още имам неразбирателство с едното ми дете (4г.), че не може да изтърпи таблетката да се разтопи и започва да я хрупа и директно я гълта, за това му взимам Хиланд (Hyland"s).

Код за 5$ намаление от първата поръчка от сайта IHERB.com: DJT139

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 17:40 от aleina

# 254
Денис, а ЕпиКор може ли да се дава при ентеровируси или само при другите - грипните/настинка?
За детския имам предвид.  Hug

JMB946 - www.iHerb.com
Код за отстъпка за първа поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт