Бихте ли се снимали по бельо за пари ако имахте хубаво тяло?

• 34 543
  • 270
  •   1
Отговори
# 180
Бих се снимала, дори ако нямам хубаво тяло Simple Smile.

И аз.Само дето няма кой да ми предложи,реално Flutter

# 181
  • SF
Бих се снимала и без второто условие Simple Smile

# 182
Тя затова е и платена. Снимките на плажа се оценяват или само с лайкване, или с телефонни обаждания с предложения за секс:)
Да, но в случая имам предвид еротични снимки по бельо като въпросната.

# 183
  • SF
Коя е тази въпросната?
"Еротичните" снимки могат да са всякакви. Може моделът да не е по бельо, нито без бельо на тях. И възприятието за еротика е много индивидуално.

# 184
Коя е тази въпросната?
"Еротичните" снимки могат да са всякакви. Може моделът да не е по бельо, нито без бельо на тях. И възприятието за еротика е много индивидуално.

Въпросната снимка е тази: http://i49.vbox7.com/o/d0f/d0fe90640.jpg

По принцип еротичните снимки могат да бъдат всякакви, но в анкетата става въпрос за еротични снимки по бельо.

# 185
  • SF
Аса. Мерси!

# 186
Че какво и е на мацката от снимката newsm78.Ветрилото бих махнал, или вдигнал на горе само, че закрива хоризонта newsm62

# 187
Че какво и е на мацката от снимката newsm78.Ветрилото бих махнал, или вдигнал на горе само, че закрива хоризонта newsm62
Мисълта ми е, че снимки, като на тази мацка са по-предизвикателни от снимки на плажа. И въпросът ми е бихте ли си направили такива снимки?

# 188
Естествено, че бих. Peace
Даже с голямо удоволствие, понеже бельото ми е слабост. Heart Eyes

# 189
Естествено, че бих. Peace
Даже с голямо удоволствие, понеже бельото ми е слабост. Heart Eyes
Сега видях, че и бельо трябва. Девке, едно дуо, хохохо smile3525, без ангажименти.

# 190
Сандо, да не ме бие жена ти! Sunglasses

# 191
А бихте ли се снимали без пари? Например за да покажете форми, заради известност, или за да подразните бившия си?

# 192
Че той ФБ е пълен с такива снимки, за без пари Wink
Даже и да нямат форми хората, пак се показват. Sunglasses

# 193
защо някой/я/ трябва да се снима гол/а/ или полугол/а/, за да дразни старо гадже?  Thinking

# 194
защо някой/я/ трябва да се снима гол/а/ или полугол/а/, за да дразни старо гадже?  Thinking
Съществуват такива случаи, и те не са малко. Например имах една позната, която имаше продължителна връзка с мъж. Един ден той се прибира, и я намира да прави свирки на друг. След това отказва да й прости и я напуска. Тя реши да го подразни, като си направи голи снимки и ги прати на едно списание. Снимките бяха публикувани и постигнаха желания ефект  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт