Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече сте посочили, че ще платите в евро или в лева?
Как мога да върна артикул, който не ми харесва или не ми става?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Можете да откажете поръчка от Amazon, като посетите страницата с поръчки. Ако има бутон „Редактиране на поръчка“, можете да промените или анулирате поръчката. Ако няма такъв бутон, парите вече са блокирани и поръчката се обработва. Всички поръчки могат да бъдат променени или анулирани само докато парите не са блокирани с карта. Можете да опитате да се свържете чрез чат и да помолите за анулиране на поръчката, но средствата ще бъдат отблокирани след около 45 дни, в зависимост от вашата банка. Можете също така да изпратите заявка за анулиране на поръчката до вашата банка и те могат да ви ги отблокират по-рано.
-
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече сте посочили, че ще платите в евро или в лева?
-
Как мога да върна артикул, който не ми харесва или не ми става?
За да върнете артикул, който не ви харесва или не ви става, трябва да го направите в рамките на 365 дни. Влезте в профила си и отидете в менюто за връщане. Изберете артикула и разпечатайте баркода със снимката. Поставете артикула в кутията и изпратете с Български пощи, препоръчано, без приоритет. Доставката отнема 7-8 дни. Пощенските разходи не се възстановяват в този случай. При връщане на дефектен артикул VIP членовете поемат пощенските разходи. За целта трябва да снимате разписката от пощата и да им я изпратите по имейл.
-
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?
-
Как мога да върна чехли в немския байвип и какви са условията за възстановяване на транспортните разходи?