Пазаруване от Amazon - тема №51

• 157 722
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Гледам си извлечението на картата, че в края на април имам плащане към амазон към 90 и няколко лева. А нищо не съм поръчвала. Края на март пусках поръчка от немския амазон и за него парите са взети. Възможно ли е да съм направила по грешка някакъв абонамент ли или де да знам ... или някой се е закачил за картата ми
На първа страница има: Информация за Amazon Prime и Amazon Family
Скрит текст:
Обяснение на Amazon Prime или защо най-вероятно са ви изтеглили пари, без да сте правили покупки

Благодаря много. Наистина това е станало - членка съм на прайма. Хем сто пъти гледах като пусках, но явно и сто и първи е трябвало да има.
На първа страница пише, че има възможност да ми ги върнат, ако не съм ползвала услугата. Къде и какво да им пиша според вас? Благодаря

# 151
  • Русе
Момичета, на кой имейл се пише за недоставена поръчка от испанския бай вип

# 152
  • София
И аз с въпрос за прайма пристигам.
Последните ми два кашона от немския и английския амазон дойдоха запечатани с черна лента с надписи Прайм, мислех си да не съм отметнала нещо по невнимание но в акаунта ми дава, че не съм член на Прайм. Може и с рекламна цел да е, предполагам. Дано не ми изтеглят нещо после и да се разправям... Има ли и други с такъв случай?

# 153
И аз с въпрос за прайма пристигам.
Последните ми два кашона от немския и английския амазон дойдоха запечатани с черна лента с надписи Прайм, мислех си да не съм отметнала нещо по невнимание но в акаунта ми дава, че не съм член на Прайм. Може и с рекламна цел да е, предполагам. Дано не ми изтеглят нещо после и да се разправям... Има ли и други с такъв случай?
И на мен така ми пристигнаха последните 2 пратки от английския амазон...не съм абонирана за Пайм.

# 154
  • София
Значи нещо рекламно, мерси Wink

# 155
  • Под Сините камъни
https://www.amazon.de/b/ref=DE_GW_gl228_giftcards_EN?_encoding=U … p;pf_rd_i=desktop

Някой по-вещ ,би ли ми обяснил ,как точно се може да се вземе ваучера ?Преди време някой се беше възползвал ,мисля ....     Hug

# 156
  • София
Ами то отдолу си е обяснено много подробно.
Първо трябва да кликнеш на бутона за участие, после добавяш една или повече гифт-карти от амазон на стойност минимум 30Е, и един ден след покупката или след като ти бъде изпратена картата (има опции - да ти я пратят по мейл, да си я изпринтиш вкъщи, да ти я пратят като картичка за РД и да ти я пратят в кутия за подарък опакована), получаваш промо код на имейла, с който си регистрирана в Амазон. Този код го въвеждаш при пазаруването, преди приключване на поръчката, на някоя от стъпките се появява едно поле "Gift cards & promo code".
Да споделя един спален комплект на страхотна цена, намален 90% - https://www.amazon.co.uk/Vallila-Percent-Sateen-Cotton-Koivikko/ … 20152&sr=1-10

# 157
Кодът за отстъпка се получава до 48 часа след изпращането на стоката, която е платена с ваучера за подарък.

# 158
# 159
  • София
Никак не се ориентирам в номерацията им в инчове...

# 160
  • софия
Просто не мога да не го обичам този Амазон  Heart Eyes. Върнах обувки, купени от ВИП-а, изпратих им сканираната бележка за транспорт и на 10тата мин. ми писаха, че са наредили възстановяване. На всичкото отгоре възстановили стойността, която платих в лв. в евро. Писах им. Оправиха нещата. Може да някой да ме помисли за луда, но не мога да си замълча. Те са коректни, а аз да шмекерувам на дребно.

# 161
Поздравления  за честността, хубаво е да се държим така,както искаме да постъпват с нас  bouquet

# 162
# 163
  • София
Просто не мога да не го обичам този Амазон  Heart Eyes. Върнах обувки, купени от ВИП-а, изпратих им сканираната бележка за транспорт и на 10тата мин. ми писаха, че са наредили възстановяване. На всичкото отгоре възстановили стойността, която платих в лв. в евро. Писах им. Оправиха нещата. Може да някой да ме помисли за луда, но не мога да си замълча. Те са коректни, а аз да шмекерувам на дребно.
И при мен така от немсият вип вместо 21.80 лв. ми връщат 21.80 евро.Не връщам за първи път винаги на бележките с червено пиша на колко евро/паунда съответства сума и досега не съм имала проблем.И сега написах,че 21.80 лв. са 11 евро,но са ми върнали повече.Писах им,но получих отговор на немски(незнам,защо аз им пиша на английски) и нещо с преводача немога да разбера какво са ми отговорили. Ще съм благодарна,ако някой с добър немски ми помогне    Praynig                                                                   
Hallo ......,

bitte entschuldigen Sie den Fehler bei der Erstattung.

Bitte behalten Sie den zu viel bezahlten Betrag, da ein Wiedereinzug zu aufwändig wäre.

Ich danke für Ihre Aufrichtigkeit und wünsche Ihnen einen angenehmen Tag.

# 164
  • София
Пишат ти да задържиш сумата, благодарят ти за честността и ти желаят приятен ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт