Пазаруване от Amazon - тема №51

• 157 734
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте Hug
Може ли някой  да ми помогне  Praynig

какво означава :P Full Cup Women's Bra
например този сутиен https://www.amazon.co.uk/Triumph-Amourette-300-Womens-White/dp/B … Cup+Women%27s+Bra

Благодаря  предварително bouquet

# 136
  • София

Означава, че чашката покрива почти изцяло гърдата. За мен този тип сутиен е подходящ за добре оформен и стегнат бюст, който няма нужда от помощ, за да изглежда добре Simple Smile Не повдига, не прибира, не уголемява визуално  Peace

# 137
Здравейте и благодаря за темата bouquet
На 09. 05 поръчах един серум за лице от немският Амазонс. Трябваше на 12.05 да го доставят на немски адрес. В ордера ми е отразено , че е получен, но реално го няма. Снощи им драснах два реда и сега чакам отговор. Някой бил ли е в подобна ситуация и как се процедира в такъв случай?
И втори въпрос... Малко тъп , но ...... Има ли фирма превозвач до БГ от Германия?
Благодаря Hug

# 138
На 09. 05 поръчах един серум за лице от немският Амазонс. Трябваше на 12.05 да го доставят на немски адрес. В ордера ми е отразено , че е получен, но реално го няма. Снощи им драснах два реда и сега чакам отговор. Някой бил ли е в подобна ситуация и как се процедира в такъв случай?
И втори въпрос... Малко тъп , но ...... Има ли фирма превозвач до БГ от Германия?
Благодаря Hug

Аз пък имам друг проблем, но според мен виновникът е DHL. Непрекъснато ми отбелязва в проследяването, че пратката закъснява, някакви грешки в адреса и т.н. Някои получих, а за други в момента треперя, защото посредникът не ми е писал.
За някои от получените още в проследяването стои една удивителна и според DHL пратката още пътува.

# 139
  • София
Не знам дали сте забелязали, но тази седмица цените в английския и немския склад падат драстично и се намират неща, намалени с по 90 %...

# 140
  • На брега на реката
Благодаря Hug
Има доста превозвачи. Аз лично ползвам Габко и съм доволна.

# 141
Не знам дали сте забелязали, но тази седмица цените в английския и немския склад падат драстично и се намират неща, намалени с по 90 %...
За кои секции си го забелязала?

# 142
  • на Мелмак
Благодаря!
Аз чакам един крем за АД , трябват ми накрайници за детските четки , обувки за мен , кожено яке искам ... Flutter
Ще разгледам в склада  Grinning

# 143
  • БУРГАС
Как ги намирате намалените неща в склада?

# 144
  • София
Здравейте Hugможе ли помощ ..какво е състоянието на тази машина  Rolling Eyes bouquet http://www.amazon.de/NESCAF%C3%89-EDG626-S-Dolce-Gusto-Delonghi% … ywords=Melody+Iii

# 145
Здравейте! Гледам си извлечението на картата, че в края на април имам плащане към амазон към 90 и няколко лева. А нищо не съм поръчвала. Края на март пусках поръчка от немския амазон и за него парите са взети. Възможно ли е да съм направила по грешка някакъв абонамент ли или де да знам ... или някой се е закачил за картата ми

# 146
Здравейте! Гледам си извлечението на картата, че в края на април имам плащане към амазон към 90 и няколко лева. А нищо не съм поръчвала. Края на март пусках поръчка от немския амазон и за него парите са взети. Възможно ли е да съм направила по грешка някакъв абонамент ли или де да знам ... или някой се е закачил за картата ми
На първа страница има: Информация за Amazon Prime и Amazon Family
Скрит текст:
Обяснение на Amazon Prime или защо най-вероятно са ви изтеглили пари, без да сте правили покупки

# 147
  • София

За кои секции си го забелязала?

Ами спортна екипировка, козметика, бижута и чанти. То това има  в кошницата ми  Simple Smile

Пуснах яке за 22 евро, панталон за 25 евро и чанта за 12 евро

# 148
  • Варна

Означава, че чашката покрива почти изцяло гърдата. За мен този тип сутиен е подходящ за добре оформен и стегнат бюст, който няма нужда от помощ, за да изглежда добре Simple Smile Не повдига, не прибира, не уголемява визуално  Peace

Felis  Hug, много благодаря за изчерпателния отговор. Въздържам се  Wink

# 149
  • Бургас
Електрическа кана за 6,38 п. - https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B002FB5IZY/ref=dp_olp_ … mp;condition=used
Кутия за хляб 10,20 п., има различни цветове - https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00008WV7G/ref=dp_olp_ … mp;condition=used
Това поръчах аз от склада днес.
Кутията я разгледах на живо в Айко, 69 лв е там  Wink

Общи условия

Активация на акаунт