Пазаруване от Amazon - тема №51

• 157 638
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
  • Тополовград
Kalka, аз ползвам. Много съм доволна!!!

А БАТЕРИИТЕ КОЛКО ИЗДЪРЖАТ

# 271
# 272
Здравейте!

От доста време вече се сдобивам с прекрасни неща от амазонци, но с помощта на приятелка  bouquet Hug

Имам регистрация в английския, ако не се лъжа, но не съм поръчвала сама, а вече имам карта и още по-голямо желание за пазаруване. Имам проблем, преди 2-3седмици пробвах да се логна в един от виповете, но не става....имам само 2 ел. пощи и пробвам с тази, на която получавам имейли с оферти.... паролата съм я забравила явно, но след доста опити да я възстановя, не се получи и се отказах.... не разбирам никак немския, а английски съвсем малко и ми е трудно, а днес в пощата съм получила оферти, които ме вълнуват  Sad

какво бихте ме посъветвали, да си направя нова регистрация  newsm78

# 273
# 274
Мами, препоръчайте ми машинка за подстригване  от немския Амазон - марка,ако може линкове също. Всякакви мнения ще са ми от голяма полза. Предварително благодаря на отзовалите се!  bouquet
Не съм "мама", нито жена, но в БГ онлайн има на доста добри цени, а иначе като марка след проучвания аз си взех преди 5г. Philips, която реже така, както когато беше нова. Машинките за подстригване на Philips не се смазват! Моята беше 50-60лв. Най-добре да е на ток и да е от евтините. Скъпите не подстригват по-добре, а по-скоро имат екстри, които може и без тях.

# 275
Мами, препоръчайте ми машинка за подстригване  от немския Амазон - марка,ако може линкове също. Всякакви мнения ще са ми от голяма полза. Предварително благодаря на отзовалите се!  bouquet
Не съм "мама", нито жена, но в БГ онлайн има на доста добри цени, а иначе като марка след проучвания аз си взех преди 5г. Philips, която реже така, както когато беше нова. Машинките за подстригване на Philips не се смазват! Моята беше 50-60лв. Най-добре да е на ток и да е от евтините. Скъпите не подстригват по-добре, а по-скоро имат екстри, които може и без тях.
Благодаря ти. Взех на Браун, дано е добра.

# 276
  • Варна
Здравейте!

От доста време вече се сдобивам с прекрасни неща от амазонци, но с помощта на приятелка  bouquet Hug

Имам регистрация в английския, ако не се лъжа, но не съм поръчвала сама, а вече имам карта и още по-голямо желание за пазаруване. Имам проблем, преди 2-3седмици пробвах да се логна в един от виповете, но не става....имам само 2 ел. пощи и пробвам с тази, на която получавам имейли с оферти.... паролата съм я забравила явно, но след доста опити да я възстановя, не се получи и се отказах.... не разбирам никак немския, а английски съвсем малко и ми е трудно, а днес в пощата съм получила оферти, които ме вълнуват  Sad

какво бихте ме посъветвали, да си направя нова регистрация  newsm78

ani-ali Hug , влез с регистрацията си от анг. Амазон. Препоръчвам ти да ползваш браузър Chrome ,той е с преводач,което ще те улесни. Успех! Peace

код за немския  Амазон :

Скрит текст:
Liebe Kundin, lieber Kunde,

Sie erhalten für Ihren ersten Kauf von ausgewählten Produkten aus den Bereichen Kochen, Haus & Wohnen einen Aktionsgutschein* in Höhe von 10 EUR.
Ihr persönlicher Aktionsgutschein 9VE5-BZGDBK-P2D8WG ist bis zum 29.05.2016 gültig und für über 1.500 Produkte ab einem Mindestbestellwert von 50 EUR einlösbar.
  https://www.amazon.de/gp/browse.html/ref=pe_2715221_133534181_pe … mi=A3JWKAKR8XB7XF

Последна редакция: нд, 29 май 2016, 10:30 от PyK

# 277
мерси PyK    bouquet
ще пробвам, въпреки че нямам много спомени и там какво съм  регистрирала  ooooh!

# 278
# 279
  • Варна
Момичета bouquet ,бихте ли ме насочили кой размер да избера от Desigual?
Чувала съм ,че са умалени newsm78
Нося 34 немски или  36-френски 
Благодаря Hug

# 280
  • Варна
Благодаря Hug

Това означава размер ХS, нали така? Аз съм М, а от Desigual поръчвам S или М, зависи от модела.

Отдавна не съм поръчвала от VIP, кога ще се опитат да дръпнат парите? Мисля че за последната ми поръчка блокираха пари след като започнаха да обработват поръчката за изпращане, но не съм сигурна

# 281
  • Варна
Благодаря Hug

Това означава размер ХS, нали така? Аз съм М, а от Desigual поръчвам S или М, зависи от модела.

Отдавна не съм поръчвала от VIP, кога ще се опитат да дръпнат парите? Мисля че за последната ми поръчка блокираха пари след като започнаха да обработват поръчката за изпращане, но не съм сигурна

Благодаря за мнението k a t r i n Hug

според този сайт съм S http://www.verisize.com/en/size-clothing/desigual newsm78

# 282
  • София
Kalka, аз ползвам. Много съм доволна!!!

А БАТЕРИИТЕ КОЛКО ИЗДЪРЖАТ
Не много, около месец при ползване веднъж седмично. Но честно казано предпочитам ако трябва всяка седмица да сменям батерии отколкото да се върна на кола маска. Тук няма пъпчици, почистването е абсолютно перфектно. Супер щастлива съм, че открих този уред  Heart Eyes

# 283
  • Варна
Здравейте мами, бих искала да попитам - ако съм се регистрирала за прайма и съм го отказала веднага, тъй като съм се усетила, без да правя поръчка, членството остава ли за този 1 месец пробен период, без да се подновява после?

# 284
  • София
Остава един месец безплатен трейл период. После не се подновява, не ти дърпат пари.

Общи условия

Активация на акаунт