Пазаруване от Amazon - тема №51

• 157 643
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Остава един месец безплатен трейл период. После не се подновява, не ти дърпат пари.

Благодаря ти, предполагах, че е така, но реших да попитам за всеки случай  bouquet

# 286
  • София
Имате ли представа, дали обувките имат някаква гаранция или нещо подобно? От немския имаме
сандалки на каката, поръчка края на април, не скъпи, някакви най - обикновени, но не от складовете.
Гледам на 5 -то обуване, отпред на пръстите се ожулиха и щото са в лилаво/ черната гама , лъснаха едни бели грозни ожулвания  ooooh! Дали да им пиша нещо за рекламация, или няма смисъл? Ако ще искат да плащам транспорт обратно? Те са от евтините, пак да кажа.

# 287
  • София-Лагера
Yangdze извинявай ,но звучи несериозно.
Аз на петото обуване съм ожулила моите,камо ли дете.

# 288
  • БУРГАС
ожулването рекламация ли е????КОЙ Е ВИНОВЕН , че детето ги е ожулило. Stop

# 289
  • София

Така е де, аз за това се чудя. Ако бяха бели, светли, нямаше и да личи и да мисля. Ама на черен/тъмно лилав сандал , бели ожулени петна отред. Абе супер грозно е  ooooh! Трябва просто да ги хвърлим. 15 евро за 5 разходки, до парка и обратно (дали и толкова има)  Thinking Дори в детската градина не сме ги тествали, за истинската игра. Явно това им е капацитета  Grinning Grinning  Crossing Arms

# 290
И на бели личи. Голямата ожули едни хубави бели обувки естествена кожа, станаха едни сиви петна  Tired , които и с бяла боя не се покриваха.
Затова сега винаги гледам кожата/плата и обмислям варианта как ще изглеждат ожулени, след това решавам дали да купя.  Grinning За малката харесах едни балеринки сиви, бляскави, изкуствена кожа... ами като се замислих веднага ще се ожулят и взех подобни, но платнени.  Peace

# 291
  • Sofia

Така е де, аз за това се чудя. Ако бяха бели, светли, нямаше и да личи и да мисля. Ама на черен/тъмно лилав сандал , бели ожулени петна отред. Абе супер грозно е  ooooh! Трябва просто да ги хвърлим. 15 евро за 5 разходки, до парка и обратно (дали и толкова има)  Thinking Дори в детската градина не сме ги тествали, за истинската игра. Явно това им е капацитета  Grinning Grinning  Crossing Arms

Оправи ги с маркер/флумастер ...

На Desigual според мен са умалени детските, а дамските си отговарят.

# 292
На Desigual имам този суйтчер, според мен е леко умален.

Тия складове ще ме фалират поръчах тоя куфар за 47Е- like new.

# 293
  • София
складов сутиен за 2,60 паунда

(в английския склад се намират страхотни сутиени, особено на Триумф)

И да припомня, че при покупка на beauty продукт с продавач Амазон може да се поръча безплатна мостра, която може и да е по-скъпа от основния продукт.

това го пуснах като бонус за едно сапунче за 1 паунд Simple Smile Иначе повечето не са интересни - разни сашета от кремове и мостри на парфюми.

https://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_206297567_2?ie=UTF8& … f_rd_i=B00C7OK6CE

# 294
  • Казанлък
Скрит текст:
Пуснах една поръчка до бг  Laughing Blush Благодаря на момичета за инфото. Накарахте ми да се разровя и аз из складове...а уж нищо не ми трябваше  hahaha
http://www.amazon.de/Russell-Hobbs-18986-56-Stabmixer-Geschwindi … etailpage_o00_s00 12,90 евро
имам този комплект от миналата година и съм много доволна. Взех още един за подарък

Епилатор от 37,73 http://www.amazon.de/Philips-HP6583-02-Perfect-Epilierer/dp/B00T … etailpage_o00_s00
Миналата година исках да го взема от дневните сделки,но цената от склада сега е много добра.

Един сешоар за пътувания или басейн http://www.amazon.de/Philips-BHD001-00-EssentialCare-Reisehaartr … aui_detailpages00  имам един,но ще бъде за резерва  Joy

И тази преса я поръчах още преди няколко дена на празна карта (на 42 евро) Но сега я добавих към поръчката
http://www.amazon.de/Braun-Satin-Hair-Haargl%C3%A4tter-SensoCare … etailpage_o00_s00
Дано всичко да е наред.

Тази седмица чакам боти,  олекотена завивка и два спални комплекта от египетски памук.  Blush

Получих си поръчката със складови неща. От всичко съм доволна.
Епилатора е супер,а и като знам колко струва този модел тук...  #Crazy
Сешоар Remington за 8 евро е много добър. Има опции на голям (със 2 скорости и 3 нива на топлина), а в същото време е компактен и удобен за пътувания.
Другият сешоар Philips от 5 евро сега ми е излишен. Ако някой го иска,пишете на лични, иначе ще остане за подарък на някоя приятелка.  Whistling

Пресата е супер. Преди малко я тествах. Засега само за изправяне,но резултата е много добър.
Много съм доволна от поръчката. Чакам още няколко неща от складове,но вече с превозвач.

Комплекта чопър+ на Russell Hobbs само го тествах на сухо. За подарък е. Цената си беше смешна-13 евро.

Забелязах,че като правя поръчка до бг,цените на артикулите леко се вдигат нагоре. Защо ли е така ?  newsm78

# 295
Заради разлика в ДДС, може ли да ми кажеш в какво състояние бяха нещата.
Аз много се чудих за този сешоар, от кой град си?

# 296
  • Казанлък
Заради разлика в ДДС, може ли да ми кажеш в какво състояние бяха нещата.
Аз много се чудих за този сешоар, от кой град си?

Всички неща са добре.  На самите опаковки има съвсем леки следи,като леко прегънато ъгълче,например...нищо фрапиращо... на някои изобщо не виждам нередности.
От Казанлък съм.

# 297
  • Бг
Привет, сигурно е дискутирано, но пак да попитам. Ще връщам един мобилен телефон на немците. По пощата разбрах, че не може вече. Освен с Интерлогистика, с кои други куриери мога да го върна ? DHL не са ми вариант, че то връщането горе долу на половината от цената на телефона. 

# 298
  • Sofia
Привет, сигурно е дискутирано, но пак да попитам. Ще връщам един мобилен телефон на немците. По пощата разбрах, че не може вече. Освен с Интерлогистика, с кои други куриери мога да го върна ? DHL не са ми вариант, че то връщането горе долу на половината от цената на телефона. 

Спиди.

# 299
Спиди,ако не може по поща. 31лв. май беше до 5кг.,не съм мн. сигурна,че винаги големи колети пращам. Пристига за 4-5 раб. дни,има тракинг.

Общи условия

Активация на акаунт