Пазаруване от Amazon - тема №51

• 157 657
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
deseo

Амазон изпращат с DHL или пощи (с услугата Standart Shipping), както си преценят. Получавал съм пратки на голяма стойност изпратени по пощите като обикновена непрепоръчана и са пристигнали без проблем.
Едната ми пратка се забави повече и от съпорта на Амазон ми казаха да изчакам няколко дена и ще ми възстановят цялата сума ако не пристигне. Все пак пристигна и всичко беше наред.

Другата е Expedited Shipping - тя е куриерска услуга и пристига до 1 седмица.

Ако много се държиш да има проследим номер, използвай куриерска услуга.

# 511
# 512
  • София
Те няма да я върнат. Казват, че се е загубила някъде не при тях. Късах си вече нервите с тях. Смятат, че като няма номер просто могат да си я вземат, защото не мога да докажа, че е открадната от тях. Затова ако някой може да провери в профила си какъв точно е номера ще бъда много благодарна. Искам само да знам дали е проследим.
При жалба за всяка загубена пратка, като се съберат подозрително количество жалби, искат-не искат, ще направят проверка там и ще видят откъде идва проблема. Всяка пратка се описва, независимо дали е с или без тракинг номер.
Получавала съм поръчки предимно чрез куриер. Единствено една цитрус преса получих по пощата, без препоръка, но си я получих. Кашонът беше обемен, тежък.

# 513
И аз мислех,че са си присвоили една пратка в пощата,скъп уред. Без проследяване беше. Неколкократно ходих до пощата ,безрезултатно.
Амазон ми го пратих повторно,този път си платих експресна доставка до вратата.
След време видях в профила,че изгубеният  се е върнал при тях . Не вярвам да е в нашия клон вината,макар,че са ми губили пратки .И предпочитам да не ги ползвам.

Та ако държите до БГ,ползвайте експресна доставка-по-скъпа,но по-сигурна.

# 514
Здравейте всички  Simple Smile
Моля, ако някой е поръчвал  наскоро от amazon.it  до БГ да сподели италианците как ги пращат нещата?
Поръчвах февруари ботуши директно до БГ - пратиха ги с DHL. Пристигнаха за около 5 дни.

Благодаря много! bouquet

# 515
  • София
на мен пък от amazon.it скъп фотоапарат дойде в пощата - бързо за около 7-10 дни...

# 516
на мен пък от amazon.it скъп фотоапарат дойде в пощата - бързо за около 7-10 дни...
Какъв е фотоапарата , за колко го взе,  че и аз имам интерес. ..държа един на празна карта и се чудя  Tired

# 517
  • Пловдив
момичета, моля ви дайте ми линк на книжка за безплатна доставка за немския амазон, че ми е много спешно

# 518
  • Бургас
момичета, моля ви дайте ми линк на книжка за безплатна доставка за немския амазон, че ми е много спешно

Първа страница.

# 519
  • Пловдив

Първа страница.

Hug  bouquet  Hug

# 520
  • Варна
Момичета, английския Yodel с кой работи в България? С бг пощи ли да си чакам пакета?

# 521
# 522
  • Тополовград
Дъщеря ми си купи тези обувки https://www.amazon.de/Geox-MARIELE-MID-Damen-SKINC8182/dp/B016L3 … 658368&sr=1-6
35 номер но са и големи. Може ли да ги върне и как.

# 523
Дъщеря ми си купи тези обувки https://www.amazon.de/Geox-MARIELE-MID-Damen-SKINC8182/dp/B016L3 … 658368&sr=1-6
35 номер но са и големи. Може ли да ги върне и как.
Колко см е стелката и колко лв излезнаха? За какъв крак?

# 524
Какъв е срока за връщане на нещо в английския амазон?

Общи условия

Активация на акаунт