Пазаруване от Amazon - тема №51

• 157 675
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте Simple Smile някой ако е поръчвал от френския Амазон с директна доставка до БГ , може ли да ми каже с коя фирма ги доставят (става дума за колело за баланс) ? В профила ми в Амазон датата на доставка е днес и пише , че е пратена с DHL и този номер за проследяване 429670364135 , но като пробвам да я проследя в сайта на DHL ми излиза грешен номер Sad (пробвах търсене и в немската , френската , българската и .com версията на сайта) Поне да знам тук с коя фирма би трябвало да дойде , та да си го търся , че четох назад в темите се е случвало да не пратят нито известие нито обаждане и след няколко дни да върнат обратно пратката. Simple Smile

# 496
  • София
Щом е пратено с DHL, с тях ще пристигне. Кога е изпратено?

# 497
Щом е пратено с DHL, с тях ще пристигне. Кога е изпратено?
Изпратено е на 09.06. Simple Smile

# 498
  • Варна
DHL са също и немските пощи, така че е възможно и по пощата да получиш колелото. Peace Като се замисля, май така винаги са ми пристигали пратките от Франция. Thinking

# 499
Здравейте Simple Smile някой ако е поръчвал от френския Амазон с директна доставка до БГ , може ли да ми каже с коя фирма ги доставят (става дума за колело за баланс) ? В профила ми в Амазон датата на доставка е днес и пише , че е пратена с DHL и този номер за проследяване 429670364135 , но като пробвам да я проследя в сайта на DHL ми излиза грешен номер Sad (пробвах търсене и в немската , френската , българската и .com версията на сайта) Поне да знам тук с коя фирма би трябвало да дойде , та да си го търся , че четох назад в темите се е случвало да не пратят нито известие нито обаждане и след няколко дни да върнат обратно пратката. Simple Smile

https://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=e … tendedSearch=true

# 500
Благодаря на всички за информацията  bouquet само да попитам дали пращат SMS или обаждане когато куриера трябва да я донесе ?  Simple Smile

# 501
Здравейте всички  Simple Smile
Моля, ако някой е поръчвал  наскоро от amazon.it  до БГ да сподели италианците как ги пращат нещата?

# 502
  • София
Здравейте всички  Simple Smile
Моля, ако някой е поръчвал  наскоро от amazon.it  до БГ да сподели италианците как ги пращат нещата?
Поръчвах февруари ботуши директно до БГ - пратиха ги с DHL. Пристигнаха за около 5 дни.

# 503
Здравейте. Моля за помощ. Харесах обувки от френския склад за 20 евро. Въпросът ми е колко ще излезе доставката до България, в какъв срок ще се достави и може ли да се достави в пощата до поискване например, защото в събота заминавам за 2 седмици и няма кой да ги получи. Някакви идеи как може да стане?

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 16:40 от deseo

# 504
виж на предпоследна стъпка за стойността на доставката. За другото-може да гадаем.До поискване-едва ли.

# 505
  • На брега на реката
Аз, зимата имах пратка, точно от Франция, която отлежаваше в продължение на 20 дни в пощата. Ходих няколко пъти да я търся и все ми казваха, че я няма, а е била там. Не мисля, че ги връщат, защото тя предварително е платена, а не е с наложен платеж.

# 506
Връщат ги,ако не ги вземеш в срок

# 507
А дали си имат проследяващ номер пратките от амазон? Питам защото няма да си получа пратката ако няма номер, в нашата поща работят на този пинцип..та не искам да им подарявам обувки. Всъщност затова когато поръчвам или получавам нещо от човек, го получавам до поискване. Просто с амазон не знам дали става. Когато си получавате нещата от амазон директно в България, как точно става?

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 18:11 от deseo

# 508
  • София
Няма някакъв принцип. Пращат с каквото преценят, понякога с DHL, понякога с пощите...
А това, че в пощата ти отказват да ти дадат пратката, ако е без номер - спокойно можеш да пуснеш едно оплакване, нямат никакво право да отказват да ти дадат твоя си пратка.

# 509
Те няма да я върнат. Казват, че се е загубила някъде не при тях. Късах си вече нервите с тях. Смятат, че като няма номер просто могат да си я вземат, защото не мога да докажа, че е открадната от тях. Затова ако някой може да провери в профила си какъв точно е номера ще бъда много благодарна. Искам само да знам дали е проследим.

Общи условия

Активация на акаунт