Пазаруване от Amazon - тема №51

• 157 587
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Пуснах директна поръчка до България от френския Амазон заради лошите отзиви за превозвача  Sad В адреса фамилията се изписва преди малкото име, нали така беше?

И аз преди месец така процедирах директно до България, но не си получих нещата и след кореспонденция с амазонци ми възстановиха парите. А преди това с превозвача си ги получавах. Мислех, че е по сигурно директно, но явно е на късмет.

# 616
  • UK
fantasyy@@ е питала за спален комплект.
Скоро получих този комплект, но го поръчах на цена £12.68. Много приятен за лятото материал - памучен сатен. Хареса ми. Разгледай и другите предложения на марката. Имат памучни предложения.

Благодаря  Hug сега ще разгледам

# 617
Някой който скоро е купувал машина за подстригване - моля да сподели  Hug
Не е изгодно от Amazon да се купува машинка за подстригване освен, ако не е от склада. Поне тези, на които съм им сравнявал цените.
Не съм взимал скоро, но това е и хубаво. Няма смисъл да се сменя нещо, което работи. Виж ми този коментар. Скъпите модели на марката са с титаниеви ножчета, а още по-скъпите са с по прецизна настройка на височината на подстригване(повече степени). Моята е със стоманени.
Да, аз преди няма и 1 месец купих на Браун - страхотна, качествена и мъжо предоволен.
Ето линк - модел 2016 г. - https://www.amazon.de/gp/product/B0002DDISG/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 618
  • Варна
Пуснах директна поръчка до България от френския Амазон заради лошите отзиви за превозвача  Sad В адреса фамилията се изписва преди малкото име, нали така беше?

И аз преди месец така процедирах директно до България, но не си получих нещата и след кореспонденция с амазонци ми възстановиха парите. А преди това с превозвача си ги получавах. Мислех, че е по сигурно директно, но явно е на късмет.

Къде да прочета отзивите?Това в темата за превозвачите ли?Тъкмо се канех да ги използвам,а от давна не съм.Благодаря за навремената информация. bouquet

# 619
  • София

Къде да прочета отзивите?Това в темата за превозвачите ли?Тъкмо се канех да ги използвам,а от давна не съм.Благодаря за навремената информация. bouquet

Да, в темата за доставките от Франция надникнах и се отказах заради отзивите. А преди това бях много доволна от Достави до мен.
Ylena, благодаря за отзива. Предпочитам да рискувам с Амазон все пак  Thinking

# 620
Не е изгодно от Amazon да се купува машинка за подстригване освен, ако не е от склада. Поне тези, на които съм им сравнявал цените.
Не съм взимал скоро, но това е и хубаво. Няма смисъл да се сменя нещо, което работи. Виж ми този коментар. Скъпите модели на марката са с титаниеви ножчета, а още по-скъпите са с по прецизна настройка на височината на подстригване(повече степени). Моята е със стоманени.
Да, аз преди няма и 1 месец купих на Браун - страхотна, качествена и мъжо предоволен.
Ето линк - модел 2016 г. - https://www.amazon.de/gp/product/B0002DDISG/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Един месец не е показател. Минимум 6 месеца. Моята е на 5г. Не се смасва и е като нова. Дали точно този Braun ще е успешен както Philips-а, ще трябва да напишеш коментар след 3-4 години, за да разберем... Simple Smile
П.П.Моята е модел от 2008г. Phillips QC5010, а е купена 2011г.

# 621
Един месец не е показател. Минимум 6 месеца. Моята е на 5г. Не се смасва и е като нова. Дали точно този Braun ще е успешен както Philips-а, ще трябва да напишеш коментар след 3-4 години, за да разберем... Simple Smile
Мн.добра е даже. И след 5 г.пак ще е така.Не купувам нещо, без да чета отзивите. 1 м избирах модел и не съжалявам за избора си!!!!😍

# 622
Скрит текст:
Мн.добра е даже. И след 5 г.пак ще е така.Не купувам нещо, без да чета отзивите. 1 м избирах модел и не съжалявам за избора си!!!!😍
В интерес на истината нашата настояща ъщо е Филипс, и е купувана най-малко преди 5г,но според мен дори и 6г вече я ползваме, всеки месец и сме повече от доволни, ще я сменяме основно поради това че приставките ни се счупиха и нз какъв модел е и къде да търся, Купувана е от Бг за около 100лв от Техно/Зора, не помня, но мъжа ми е питал там за приставки и 0резултат. Има си зарядно и работи без кабел- това е другата причина да искаме да я сменяме, намали й се времето за работа без кабел - друго нищо й няма,Страхотна е  Peace

# 623
  • Бургас
Пак аз с моите вчерашни поръчки..
На един от артикулите ми излезе надпис:"Delivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date." Знаете ли в кои случаи се появява и колко може да е забавянето? За първи път ми се случва. Другия артикул, в същата поръчка вече е със статус "Preparing for Dispatch" , което си е нормално и парите за него са блокирани.

# 624
  • София
Пак аз с моите вчерашни поръчки..
На един от артикулите ми излезе надпис:"Delivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date." Знаете ли в кои случаи се появява и колко може да е забавянето? За първи път ми се случва. Другия артикул, в същата поръчка вече е със статус "Preparing for Dispatch" , което си е нормално и парите за него са блокирани.

Да не са от склада? Напоследък редовно ми се случва със складови неща и докато не ги изпратят не излиза очакваната дата за доставка. Но само в един случай се забавиха доста с изпращането.

# 625
  • Бургас
От склада са да. Не ми се беше случвало до сега.
Благодаря ти Magrat*  Hug!

# 626
  • София
Как да търся при немците кухненска мелница за отпадъци?

# 627
Скрит текст:
В интерес на истината нашата настояща ъщо е Филипс, и е купувана най-малко преди 5г,но според мен дори и 6г вече я ползваме, всеки месец и сме повече от доволни, ще я сменяме основно поради това че приставките ни се счупиха и нз какъв модел е и къде да търся, Купувана е от Бг за около 100лв от Техно/Зора, не помня, но мъжа ми е питал там за приставки и 0резултат. Има си зарядно и работи без кабел- това е другата причина да искаме да я сменяме, намали й се времето за работа без кабел - друго нищо й няма,Страхотна е  Peace
Скрит текст:
Ако беше само проблема с батерията, тогава можеше да се смени. Машинката се отваря лесно, а батерията е стандартна презареждаема AA.
Разликата между скъпите и евтините, според мен, са повечето степени и материала на ножчетата. Чисто и просто да вземат повече пари. Търси такива, на които пише по-дълга работа без кабел и да може да работи на кабел и на батерия, ако и следващата ще е без кабел, и със Самозаточващи остриета, ако пак е Philips.
Провери в Техно- веригите, Зора, Emag също и тук http://www.pazaruvaj.com/mashinki-za-podstrigvane-c4208/philips/?orderby=1 за да се ориентираш за цените в БГ и Amazon. Избор на места за поръчка има. Най-евтиния вариант на батерия и на кабел е тази http://www.pazaruvaj.com/mashinki-za-podstrigvane-c4208/philips/ … c3420-p223537026/

# 628
Здравейте,

Днес си направих регистрация в amazon.co.uk и активирах Prime услугата. Поръчах си една сокоизстисквачка като при чекирането трябваше да въведа данните от дебитната ми карта. Направих го и завърших поръчката.

Обаче все още не ми показва че са ми таксували картата,а поръчката е приета? Може ли някой по запознат да обясни какво става?

EDIT: картата ми оперира с левове, а поръчката е направена в паунди, да не би оттам да идва проблема?

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 20:10 от magic123

# 629
  • София
Дърпат парите, чак когато изпратят поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт