Пазаруване от Amazon - тема №51

• 158 767
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Би трябвало да ти върнат парите, не пише нищо за повторно шипване, просто са го изтрили от поръчката ти. Ти сигурна ли си, че са ти взели цялата сума? Аз бих им написала един мейл от Help -> Need more help? -> Contact us. Там избираш опцията за мейл на английски (или ако ти е преведен сайта, просто мейл).

# 76
Би трябвало да ти върнат парите, не пише нищо за повторно шипване, просто са го изтрили от поръчката ти. Ти сигурна ли си, че са ти взели цялата сума? Аз бих им написала един мейл от Help -> Need more help? -> Contact us. Там избираш опцията за мейл на английски (или ако ти е преведен сайта, просто мейл).
Да, но дебита на сметката е от 06 май, възможно по-късно да са пуснали връщане.
Благодаря много за съдействието, ще им напиша съобщение!
Успешни покупки Hug

# 77
  • София
При покупка на beauty продукт, продаван и изпращан от Амазон, може да се избере безплатна мостричка  Simple Smile

https://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_206297567_2?ie=UTF8& … f_rd_i=B00C7OK6CE

# 78
  • Тополовград
Сина ми носи 42 2/3 адидас кой номер да поръчам от

http://www.amazon.de/Skechers-Sorino-Herren-Sneakers-marron/dp/B … 17549&sr=1-11

# 79
  • Luxemburg
По-специално ме интересуват детските модели и какъв размер да купя за дете 130 см високо?
За толкова високо дете трябва ти с 20 инчови гуми. Вече ти ще си решиш дали да е маунтин байк или градско колело. За модел не мога да помогна. Последното го взехме от Декатлон.

Относно Скетчърс купуваласъм само от светкащите като последно взех тези http://www.amazon.de//B00PW59QSK/ и такива балеринки http://www.amazon.de/B003727D30/. Всички са били с един номер по-големи и купувам един номер по-малки. От светкащите не съм изобщо доволна. Боята им пада само за 1 година (два сезона - есен и пролет) и на петата сеизтрива до толкова че става дупка отдолу. Така се получава и при двете ми деца и при приятели също. За толкова скъпи обувки просто си представям четрябва да издържат 2-3 деца, а не два сезона.

# 80
  • София
Здравейте,
Според вас възможно ли е да се върне към Амазон в едномесечния срок електрическа четка за зъби(неизползвана, разбира се  Simple Smile)?

# 81
  • Down south
За кой Амазон става дума, в американският може, дори и да е използвана. Защо да не може и в останалите?

# 82
  • София
Здравейте,
Според вас възможно ли е да се върне към Амазон в едномесечния срок електрическа четка за зъби(неизползвана, разбира се  Simple Smile)?

Ако Амазон е продавачът, най-вероятно да. Пиши им и питай.

# 83
  • софия
Искам да върна обувки, купени от немския ВИП. Мога ли с генерираната заявка за връщане от сайт-а да ползвам free return DHL или трябва да поискам такава да ми изпратят от ВИП-а? Генерираната заявка за връщане изглежда по-различно от показаната в сайта на Български пощи.

# 84
  • БУРГАС
Това за косата от американския амазон ми изписва, че не се доставя. В друг сайт ми иска 45$ за 1 опаковка.

# 85
  • Down south
Това за косата от американския амазон ми изписва, че не се доставя. В друг сайт ми иска 45$ за 1 опаковка.
Ooo $45  ooooh! е ужасно много, два пъти, че и отгоре  Crazy

# 86
Здравейте,
за първи път поръчвам от амазон и не съм много наясно как стоят нещата. Нямам възможност да изчета всички теми и затова пиша тук , извинете ме ако повтарям нечий въпрос.
Поръчах 2 неща от амазон и след 2 дена ми затвориха поръчките ,тъй като била анулирана от продавача.Пише също ,че не съм таксувана ,но парите ми са блокирани в картата. Въпросът ми е Амазон ли ще ги отблокира и колко време изисква това?Трябва ли нещо да направя в този случай аз.
Много благодаря !

# 87
  • София
Здравейте,
за първи път поръчвам от амазон и не съм много наясно как стоят нещата. Нямам възможност да изчета всички теми и затова пиша тук , извинете ме ако повтарям нечий въпрос.
Поръчах 2 неща от амазон и след 2 дена ми затвориха поръчките ,тъй като била анулирана от продавача.Пише също ,че не съм таксувана ,но парите ми са блокирани в картата. Въпросът ми е Амазон ли ще ги отблокира и колко време изисква това?Трябва ли нещо да направя в този случай аз.
Много благодаря !

Парите ще ги отблокира банката, но не знам след колко дни. Всяка банка си има свой срок.

# 88
  • БУРГАС
Ooo $45  ooooh! е ужасно много, два пъти, че и отгоре  Crazy

В кой друг европейски сайт сте го срещали?

# 89
  • Плевен
Момичета здравейте! Да ви попитам като по-компетентни за филтрите на кана Брита. Каква е най-ниската цена, на която е възможно да се открият. Нямам база за сравнение, нямам представа изобщо, какви са им цените  нито в Амазон нито тук. Сега видах, че има 6 броя за 17,00 Евро. Тази цена добра ли е според вас? Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт