Пазаруване от Amazon - тема №51

• 157 690
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
И при мен така от немсият вип вместо 21.80 лв. ми връщат 21.80 евро.Не връщам за първи път винаги на бележките с червено пиша на колко евро/паунда съответства сума и досега не съм имала проблем.И сега написах,че 21.80 лв. са 11 евро,но са ми върнали повече.
Точно същото се случи и при мен, но моя грешка беше, че никъде не уточних каква е валутата на бележката. Разменяхме със съпорта in no time съобщения и успяха бързо да поправят грешката.

# 166
  • София
И аз обикновено пиша и стойността в лева, и равностойността й в чуждата валута.

Да, няма друг търговец като Амазон  Heart Eyes Всичко каквото мога си купувам от там, цените са изгодни, а отношението е несравнимо и няма и далечен шанс да го получа от български търговец.

# 167
  • София
Един път писах, че стойността е в лева, и в скоби сложих приблизително колко Е прави това. Следващия път пратих бележката, без обяснения, върнаха ми колкото трябваше - левовете обърнати в евро.
Няма как да не ги обичаме Амазон, страхотни са от всякъде. И намаленията им като хората, и доставката е бърза, и са коректни... Изобщо, 6+ им пиша Joy

# 168
  • In transit
Здравейте с това описание много ли ще е зле  Rolling Eyes Condition: Used - Good - The item may come repackaged. Minor cosmetic imperfection on the top, front or sides of the item. Minor cosmetic imperfection on the bottom or back of the item. Minor cosmetic imperfection on the interior of the item. Missing coffee pod(s) / pouch. All purchases eligible for Amazon customer service and a 30-day return policy.
Товa описaние звучи кaто нa мaшинaтa, която им върнaх минaлaтa годинaтa и бях купилa зa "новa" от бaйвип-a. Освен, че беше достa мръснa и ползвaнa,без кaпсулите подaрък, беше и пукнaтa , и течеше. Прецени си дaли си струвa. Преди две седмици в еднa румънскa веригa хипермaркети имaше промоция нa долче густо + 10 кутии кaпсули зa 90 лв.

# 169
SPRING04 -10евро от 50 за немския бай вип до 22.5

# 170
  • София
Пишат ти да задържиш сумата, благодарят ти за честността и ти желаят приятен ден Simple Smile
Благодаря ти  Hug   
И аз така го разбрах,но превода беше доста странен и исках да съм сигурна.

И при мен така от немският вип вместо 21.80 лв. ми връщат 21.80 евро.Не връщам за първи път винаги на бележките с червено пиша на колко евро/паунда съответства сума и досега не съм имала проблем.И сега написах,че 21.80 лв. са 11 евро,но са ми върнали повече.
Точно същото се случи и при мен, но моя грешка беше, че никъде не уточних каква е валутата на бележката. Разменяхме със съпорта in no time съобщения и успяха бързо да поправят грешката.
Аз пращам бележките на този имейл Buyvip-impressum@amazon.de,а там отговарят по бавно.Вчера вечерта им изпратих бележката,днес в 5.30 ч. сутринта са ми изпратили имейл,че ми възстановяват сумата ,а 20 мин. по късно и кредитната нота.След като са потвърдили сумата(получиш кредитна нота)немогат да я коригират,защото реално тя е преведена по сметката ти.Аз обаче тъпо и упорито им писах,че не е редно да задържа сумата и могат да си я дръпнат от картата с която съм платила поръчката или когато получат върнатия артикул да ми възстановят с 10 евро по малко,но не.Освен,че ме молят да задържа сумата са ми заредили акаунта с 7 евро,който мога да ползвам при следваща поръчка.
Как да не ги обичаш амазонците  Heart Eyes

Няма как да не ги обичаме Амазон, страхотни са от всякъде. И намаленията им като хората, и доставката е бърза, и са коректни... Изобщо, 6+ им пиша Joy
+ 1 newsm10

# 171
  • София
Някой ползвал ли го е това чудо? Мненията в амазон са малко разнополюсни  newsm78

# 172
Здравейте, може ли линк към имейла за оплаквания на френският амазон Praynig

# 173
Да споделя един спален комплект на страхотна цена, намален 90% - https://www.amazon.co.uk/Vallila-Percent-Sateen-Cotton-Koivikko/ … 20152&sr=1-10
А имаш ли впечатление от тези комплекти?

# 174
Да споделя един спален комплект на страхотна цена, намален 90% - https://www.amazon.co.uk/Vallila-Percent-Sateen-Cotton-Koivikko/ … 20152&sr=1-10
А имаш ли впечатление от тези комплекти?
Вчера, когато за първи път отворих линка, цената им беше друга, малко над 10 лири за големите размери и около 8 лири на по-малките  Hug

# 175
  • София
Нямам впечатление от точно тази фирма, но сатениран памук имам вкъщи - страхотен е.
Споделих като много ниска цена, 8-10П за сатениран памук не съм виждала досега. Дори сега по-високата цена, пак ми се струва добре.

# 176
  • БУРГАС
Нямам впечатление от точно тази фирма, но сатениран памук имам вкъщи - страхотен е.
Споделих като много ниска цена, 8-10П за сатениран памук не съм виждала досега. Дори сега по-високата цена, пак ми се струва добре.

За плик с калъфки само, не ми се вижда толкова чак изгодно.

# 177
Преди дни си поръчах за първи път нещо от Амазон (американския, не европейския) - сега чакам с трепет какво ще получа Simple Smile ) Тъй като не мога да се регистрирам и не смея да поръчвам направо с кредитна карта, поръчах с помощта на сайт-посредник, като преведох парите по банков път. Естествено, плащам и хонорар, но все пак за мен така е по-лесно. Не знам дали това е оптималният начин, но ако остана доволна, ще правя още поръчки с този сайт...

# 178
Някой възползва ли от офертата с гифт картата и колко време след като я закупи получи кода за 7те евро?

# 179
Petia Ivailova,Амазон е най-сигурния сайт,за който може да се сети човек. Няма нужда да се занимаваш и да плащаш излишно на посредници.

Общи условия

Активация на акаунт