Януарки 2017, заповядайте! :)

• 36 741
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ами при мен не е силна болката, някакво напрежение долу ниско е. Иначе аз след инсеминацията си пия дуфастон и вагинално утрогестан.

# 61
Здравейте момичета аз не бях писала скоро защото по празнуците
ни сполетя лоша вест неочаквана за никой.
И бях много разстроена и не ми се четеше нито споделяше.
Гледах да се държа за да не загубя бебчето.
Надявам се всичко да е наред сега като идем в сряда и плодното
сакче си е там където трябва.
Хубав ден на всички.
Пускам едно предложение за фб. групичка някой да ни направи.

# 62
Здравейте, аз видях положителен резултат на 21 април. Незнам дали е подходящо да пиша в тази тема...на 34 години, първа бременност, не сме имали проблеми , просто си живеехме като парти животни до сега...мъжа ми пътува и съм сама, което не е много ок , когато си бременна! Сега, имам много въпроси, но най-належащи са:
-как се справяте с умората и сънливостта, на мен за първи път в живота ми се случва да се измарям, винаги съм била супер енергична
-пуши ли ви се
-раздразнителни ли сте, аз мнооооооого...към всичко
-запека?
Благодаря Ви, ще се надявам да си споделяме нещата, това ми е първия форум, някога!!!! Joy
...и съм от Варна

# 63
Щастливка и аз имам такава болка.Лекарите казват, че е нормална.

# 64
  • в пералнята
Привет момичета, записвам се и аз.
На 27, втора бременност, още не съм ходила на лекар, но има време и за това.
Анета, с умората няма справяне, лягаш и спиш, винаги когато можеш. Аз си лягам понякога в 8, то направо си е за срам.
И аз съм пушач и пушенето ми липсва, а още повече ми липсва социализацията и пуш почивките в работата, ама няма начин  Sad

Предлагам да направим една тайна фб група и да коментираме вътре, какво ще кажете?

# 65
Както докторът ме беше предупредил - имам кървене Sad
Май все пак ще се окаже синдрома на изчезващия близнак.. Ех.. Sad Сега съм на Дуфастон и Но-шпа вкъщи за поне 3-4 дни. И после ще видим какво е положението.

# 66
  • София
Оооо и аз заспивам вечер в 8 Laughing Mr. Green

Пуши ми се, но спрях цигарите след теста. ooooh!

Запек нямам, даже напротив. Blush

За болката ниско и аз четох, че е нормална стига да не е силна и да няма зацапване.

Кака Сврака, дано всичко да е наред!!! Praynig bouquet

# 67
  • в пералнята
Момичета, направих група във фб, ако искате да ви добавя, пишете ми на личнил

# 68
  • София
Аз засега ще се въздържа, защото още не съм казвала на колеги и приятели Laughing Flutter

# 69
Аз засега ще се въздържа, защото още не съм казвала на колеги и приятели Laughing Flutter

То и аз не смея - преди да съм наясно какво точно се случва. Но при моята активна социална и физическа дейност - сега като изчезна от полезрението на хората - ще започнат да ме разпитват..
И без това ми е криво, че има проблем.  ooooh!

# 70
  • в пералнята
Групата е тайна, тоест видима само за членовете в нея, тоест ние.

# 71
И аз още не знам накъде ще тръгнат при мен нещата. Като видя ембрито и пулсации ще се добавям във фб групата.

# 72
  • София
Кака Сврака, мисли положително! Сигурна съм, че всичко ще е наред. Кога си на лекар пак?

След като видя точица вдругиден...ще се джойна към групата Heart Eyes Hug

# 73
Кака Сврака, мисли положително! Сигурна съм, че всичко ще е наред. Кога си на лекар пак?

Петък най-вероятно - не искам да влизам в болница, та ще трябва да видим какво се случва. Дано да няма повече индикации за проблем. Та за прегледа - зависи как ще се развиват нещата, с доктора май ще се чуваме по-често следващите дни.

# 74
  • София
Да, каквото има му звънкай. А сега как е зацапването? Hug

Общи условия

Активация на акаунт