Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове се правят за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви изследвания се покриват от НЗОК за заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви тестове се правят за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви изследвания се покриват от НЗОК за заболяване на щитовидната жлеза?
-
Как се извършва наблюдението на пациентите с хипертиреоидизъм?
-
Какви са препоръчителните диетични и начин на живот промени при заболяване на щитовидната жлеза?

При някои хора и от хапка глутен - скачат АТ, явно аз съм от щастливките, които от време на време могат да си позволят да си похапнат без това да се отрази особено отрицателно на организма 
Ще изчакам още 2-3 седмици и ще пусна кръвни и аз да проверя.
Иначе кръвните анализи, свързани с анемиите, са добри и доктора ми каза, че не вижда наследствена анемия, но не може да коментира желязото/феритина, защото е абсурдно. Нали е така - че при анемия не само хемоглобин/фер./же. са извън норма, а трябва и някои от останалите части на ПККто (така ли се казва?) като обем на еритроцити и др. да не са в ред? След няколко месеца трябва да направя пак същите изследвания, ама не знам дали има смисъл за 3ти път да видя добро ПКК.
за последно и спирам да ровичкам. Знаете ли за колко време става?