Пластични хирурзи - нови мнения

• 190 078
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Flowers Hibiscus
Каза ми, че е тук до края на март, а после есента евентуално, още не знае. Имам още една консултация с нея, ще попитам. Незнам дали ще успея сега в март. Ще пиша пак, ако имам информация.
Моля те попитай! Много е важно за мен! Ще очаквам с нетърпение следващия ти пост! Flowers Hibiscus

# 151
Момичета за пръви път пиша в подобна страница,извинявам се предварително ако без да искам наруша някое правило.Чета мненията ви с интерес!
Интересувам се и аз от д-р Веселин Молов,ако може опериралите се при него ,след като мине периода на възтановяване да изкажат мнение.Благодаря 😊

# 152
Здравейте на всички, искам да споделя моя горчив опит с клиника Естетика в Истанбул, на 14.02. 19 ми беше операцията, най много обвинявам себе си за това че така лековато се доверх. До преди да си направя операцията си мислех че силикона е нещото което най много искам, но със слагането му започна мо кошмар, не мога да си намеря място от тогава. Сложиха ми 325 кубика, всички казват това е малко - да ама не, гърдите ми станаха огромни и то настрани, не се приемам с тази визия и искам да ги махна по скоро. Моля, ако има някой който си е махнал имплантите да сподели мнение.
Другото което ми се случи след операцията е това че много се потя, преди дори на жегите трудно се потях, постоянно съм в лошо настроение и не знам как ще се оправя.

# 153
Мискя, че е доста рано да казвате дали ви харесват или не до колкото разбрах на 14. 02. ви е била операцията. Поне две седмижи трябва да се носи ластичния колан и след оървата седмица да се правят опражнения. Аз съм с 350кубика и смея да кажа, че са ми перфектни, но и при мене в началото бяха диста по големи отколкото в момента, имайте в предвид, че те са много отекли и окончателния резуктат можете да го видите чак след 6-ти месец. На третия месец се вижда също подобрение, но окончателно на 6 месец. Аз се оперирах при др. Николай Георгиев н 08.10.2018г. и съм много доволна, спазвах всички инструкции коити ми е дал и резултатът е безупречен. Преди операцията бях 44кг-45кг. а сега съм 47кг.Висока съм 168см. незнам вие кк сте, но 325кубика наистин не са много. Изчакайте и не се стряскайте сега резултата не е този, който ще е след три месеца тогава ще ви хареса.

# 154
  • София
Здравейте на всички, искам да споделя моя горчив опит с клиника Естетика в Истанбул, на 14.02. 19 ми беше операцията, най много обвинявам себе си за това че така лековато се доверх. До преди да си направя операцията си мислех че силикона е нещото което най много искам, но със слагането му започна мо кошмар, не мога да си намеря място от тогава. Сложиха ми 325 кубика, всички казват това е малко - да ама не, гърдите ми станаха огромни и то настрани, не се приемам с тази визия и искам да ги махна по скоро. Моля, ако има някой който си е махнал имплантите да сподели мнение.
Другото което ми се случи след операцията е това че много се потя, преди дори на жегите трудно се потях, постоянно съм в лошо настроение и не знам как ще се оправя.

Много неприятно,че не сте доволна.Съжалявам.
Всъщност оплакването ви е от това,че са прекалено големи,така ли?
Каква марка са,кръгли или анатомични?
Попитахте ли доктора за потенето?
А защо избрахте тази клиника?

# 155
Избрах я, защото си мислех че там ще получа по добро отношение и резултати, но точно обратното. Никои не ми беше казал за това как ще е след операцията, освен едно  че след седмица едва ли не всичко ще си е нормално. Не се приемам с тази визия аз исках наистина лека корекция а сега не мога да приема че ще изглеждам така и самата мисъл че имам чуждо тяло в тялото... Не знаех че така ще го приема. Имплантите са Ментор, кръгли

# 156
  • София
Явно доктора не е разбрал желанието ви напълно.Трябваше да ви покаже как ще изглеждате след операцията.А що се отнася до това,че имате чуждо тяло в тялото си,ами тук той няма вина.Вие сте го знаели това предварително.
Успокойте се.Може пък да свикнете.Колко сте висока и колко кг. сте?325к наистина не е много.
Аз съм 170 см,53 кг,с нулев старт и ще бъда с 470к Ментор кръгли.

# 157
Аз съм висока 175, 60 кг, но имах някакви гърди преди това  не съм била с нулев старт,

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 20:21 от SUNSHINE___

# 158
  • в 1001-та нощ
С каква подгръдна обиколка сте и имате ли разстояние между гърдите?

С какъв диаметър са имплантите?

При тези размери - височина/ръст - възможно е имплантите  да са с малък за гр.обиколка диаметър и да изглеждат в страни към под мищниците.

С времето ще улегнат. Ако сега, са като големи кръгли камъни към ръцете - това ще се промени.

# 159
Моята обиколка беше 92 , имам разстояние между гърдите и да за жалост стоят точно така като кръгли камъни настрани към подмишниците Sad , а за параметри никой нищо не ми е казал. Сега след свършен факт осъзнавам как ме претупаха там набързо , дори не ми казаха да си направя никакви изследвания преди това, изобщо не се приемам с тази визия ,иска да ги махна и да забравя за този кошмар ,Моля ако има някой който ги е махнал да сподели мнение..

# 160
  • София - Бургас
Съншайн,
Аз също се бях насочила към Естетика, но се отказах. Усетих в последния момент несериозно отношение от д-ра и въобще не отидох.
Добре че преди това отидох на консултация при Молов и чух, и се информирах, за да имам някаква база. А то не получих база, а 2 ч. Лекция, които дори не ми и стигнаха. В петък съм на втора консултация... Благодарение на тзи крачка знаех какви въпроси да задавам и какво да искам. Тук вече си пролича, че Естетика олекват с думите, които ми говреха само и само да ме закарат в Истанбул... Иначе Ширин е мила, любезна, отзивчива, но с д-р не стана така - каза твърдо и студено - 20 мин. Преглед, да дойде, ако съм там Grinning Нямах твърд час, за който настоявах - 100 пъти обясних на Ширин, че това е невъзможно, че идвам от България, спец. Ще пътувам и искам точен час и тя пак - кога горе - долу ще дойдеш... Абе как горе долу бе момиче, дай ми час и аз ще съм там... Имах нает трансфер, да отидя на тази консултация, а получих несериозно отношение.
Освен това поисках повече време с д-ра, казах че ще платя, но искам дара да знае, че аз отиват при него в определен час и той да ме чака...20 мин. Е несериозно, не стигат исках повече време и ме беше отказано... Ами не вждам защо да бия път от България без твърд час и за 20 мин., кото ще минат ей така дойато си кажем имената... Аз съм със списък с 100 въпроса, той 20 мин. Ми дава... :🙈
Прегледът при Д-р Молов беше 2 часа... 2 без да преувеличавам и сега пак ще ходя при него...

Съншайн, а комуникация с д.ра слез операциятаиаш ли? Той какво ти казва, нете ли успокоява? не че това е опция, но каза ли на Ширин или на д-ра, че си притеснена, че искаш  да ги свалиш...Те какво отговарят на това?

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 09:24 от kaleia

# 161
Съншайн,
Аз също се бях насочила към Естетика, но се отказах. Усетих в последния момент несериозно отношение от д-ра и въобще не отидох.
Добре че преди това отидох на консултация при Молов и чух, и се информирах, за да имам някаква база. А то не получих база, а 2 ч. Лекция, които дори не ми и стигнаха. В петък съм на втора консултация... Благодарение на тзи крачка знаех какви въпроси да задавам и какво да искам. Тук вече си пролича, че Естетика олекват с думите, които ми говреха само и само да ме закарат в Истанбул... Иначе Ширин е мила, любезна, отзивчива, но с д-р не стана така - каза твърдо и студено - 20 мин. Преглед, да дойде, ако съм там Grinning Нямах твърд час, за който настоявах - 100 пъти обясних на Ширин, че това е невъзможно, че идвам от България, спец. Ще пътувам и искам точен час и тя пак - кога горе - долу ще дойдеш... Абе как горе долу бе момиче, дай ми час и аз ще съм там... Имах нает трансфер, да отидя на тази консултация, а получих несериозно отношение.
Освен това поисках повече време с д-ра, казах че ще платя, но искам дара да знае, че аз отиват при него в определен час и той да ме чака...20 мин. Е несериозно, не стигат исках повече време и ме беше отказано... Ами не вждам защо да бия път от България без твърд час и за 20 мин., кото ще минат ей така дойато си кажем имената... Аз съм със списък с 100 въпроса, той 20 мин. Ми дава... :🙈
Прегледът при Д-р Молов беше 2 часа... 2 без да преувеличавам и сега пак ще ходя при него...

Моля те ако се решиш да се оперираш при него,да споделиш как е минало 🙏😊

# 162
 Бях на косъм да се откажа именно заради това , че доктора ме претупа на консултацията, каза ми че ще ми сложи 375/400 кубика в крайна сметка е сложил 325 но не съм доволна от резултата Sad най много обвинявам себе си че така лековато се доверих. Радвам се за теб че си се отказала, аз изживявам огромен кошмар след тази операция.

# 163
  • София - Бургас
Ами решила съм, имам дата...по скоро да не се откажа Grinning
Като цяло сега съм се навила, или - или...ако отложа за есента, няма смисъл от отлагане  или го правя, или не - отпада и това е то...

# 164
  • Варна
Sunshine, не се тревожи, и аз като теб не се харесах, гърдите не се промениха и след 3 години ги махнах. И не съжалявам, че съм ги махнала, а заради това, че съм допуснала да ги сложа, но истината е, че не знаеш какво си само причиняваш докато не го изпиташ. Моите бяха Натрел 375, soft touch, под мускула, имах тъкан, липсваше пълнеж след 2 деца и общо 2 години кърмене / чашка Д/. Имплантите бяха поставени високо на гръдния кош и встрани под мишниците, за мен не е естетично и понеже съм от Варна, лятото виждам колкото искаш импланти, доста по-зле и от моите...това е ...Разделих се с тях след 3 години, като разбира се др. Заякова ми беше казала, че ако искам репозициониране трябва реопреация, каза: Аз съм ги фиксирала така че да не помръднат, сами няма да се разместят, трябва аз да им променя позицията. Не бях сигурна дали няма да е същия резултат и за мен да има само болка и 3 месеца пазене и реших да ги махна... Отделно бях точно като теб, аз очаквах дискретна намеса, а имах две огромни гърди, не се харесвах така, не обичах крещяшата визия, с която се сдобих... и в момента съм чашка Б, да не говорим, че съпругът ми все се чуди как може жена да хареса и да си причини, това което си причиних аз.... Ако не си ок и не се харесваш, помисли и реши как да действаш....И при мен имаше и подуване на едната гърда, което се овладя с 2 -седмичен прием на антибиотик/това беше на 2-та година и определено беше от имплата /, но като се почна с предписания да посетя онколог и реших да не се самоизмъчвам и така....

Общи условия

Активация на акаунт