Пластични хирурзи - нови мнения

• 189 873
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
И Енчев ги прави такива топки.
Заради такива снимки изпаднах в ужас, когато Стоянов каза, че ще ми сложи кръгли импланти. Не можех да се представя с такава визия до 14 годишния ми син  Joy
Е, сложи кръгли, но въобще не изглеждат така, даже не се доближават. Проблема тук не е големината, а това, че са прекалено изпъкнали. Който иска такива, трябва да гледа параметрите на импланта.

# 556
  • София - Бургас
На мен формата ми харесва, но за мен също трябва да са значително по - малки и действително ще изглеждат още по - красиви, според мен.

# 557
  • София
Даа,стара е снимката. Peace
Кънев наистина няма нови снимки в галерията си,даже почти няма снимки.
Той и Стоянов няма нови,защо така не знам.
Само май Енчев има,хахаха,там му е силата-в рекламата!

# 558
  • Бургас
Скрит текст:
А тези харесват ли ви?
Открих ги в галерията на др.Живко Кънев.
На мен не ми харесват, все едно пластмасови топки, а не гърди.
Да не говорим, че толкова са вдигнати, че все едно зърнатс са на нивото на мишниците.....
Определено никаква естетика за мен ......

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 09:05 от bubanka

# 559
  • София
И Енчев ги прави такива топки.
Заради такива снимки изпаднах в ужас, когато Стоянов каза, че ще ми сложи кръгли импланти. Не можех да се представя с такава визия до 14 годишния ми син  Joy
Е, сложи кръгли, но въобще не изглеждат така, даже не се доближават. Проблема тук не е големината, а това, че са прекалено изпъкнали. Който иска такива, трябва да гледа параметрите на импланта.
Моите параметри са:470 к,кръгли Ментор,12,3 см-диаметър и 5,9 см- проекция,профил-High Xtra
Старт-почти нулев.

# 560
Снимката явно е скоро след операцията щом е с лепенки, има ли снимка окончателния им вид да видим „слезли” как изглеждат. А иначе са симпатични, но определено доста големи представям си колко я е боляло, ако не е имала много кожа за изпъване.

# 561
Снимката явно е скоро след операцията щом е с лепенки, има ли снимка окончателния им вид да видим „слезли” как изглеждат. А иначе са симпатични, но определено доста големи представям си колко я е боляло, ако не е имала много кожа за изпъване.
Много държат като сложат да е макс, за да се покажат и изпъкват като се отдалечават от красивото за сметка на уродливото. Всичко с мярка е хубаво.

# 562
  • София
Ето снимка преди операцията.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 09:06 от bubanka

# 563
За мен тази снимка не е никакъв ориентир. Само по снимка "преди" и "след" мога да се ориентирам. Защото е много важен и началния старт и форма на гърдата. И пак не е гаранция. Моите на снимки не изглеждат така, както на живо. Много е важно и дали си изправена добре и от какъв ъгъл е снимката....
Да не забравяме, че на нас може да не ни харесва даден резултат, ама жената да си е искала баш такива  Grinning  И все пак всички снимки "след" са много по хубави от "преди"

# 564
А на снимката след, от светлината ли е това или все едно между гърдите и е изпъкнала кожата напред и се мъчи да „събира” имплантите

# 565
Ето снимка преди операцията.
Скрит текст:
Малки гърди наблъскани  с огромни импланти, кожа с пластмасови топки се получава, такива си ги е искала

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 09:08 от bubanka

# 566
Е, така като кажат докторите за кожата.....
Аз при втората бременност имах талия 118см  Grinning  Ми нищо и нямаше на кожата, събра си се чудесно и нямам нито една стрия. Някои жени стават с огромни бюстове тогава, вярно по постепенно се налива, ама разтяга се кожата, не е като да не се.

# 567
sngi - Благодаря за отговора!
Да,съгласна съм,че в Турция са много по-напред от България.

# 568
  • София
sngi - Благодаря за отговора!
Да,съгласна съм,че в Турция са много по-напред от България.

И кое им е по-напред за гърди специално?

# 569
  • София - Бургас
С кое са по - напред, например?
Аз получих несериозно отношение  пълни лъжи - имам всичко повайбър черно на бяло как Ширин ме убеждаваше да отидя там и веднага на другия ден да се опирирам - говори ми, че болката е 24 ч., и после нищо, имало дискомфорт 3-4 дни и товае, ама въобще след това нищо не те боляло, спорт можело на 15 - ти ден за започвам, когато я питах - пълни глупости и заблуди.
И все пак бях готова да дам 500 лв. за да отидя на предварителна конкултация и започна да ми увърта и как да обидя без час и аз да съм чакала д-ра за 20 мин. консултация - много несериозно...

А в днешен момент след операцията определено виждам още негативи от това да е в Истанбул - като например скорошно пътуване и прибиране в БГ, след прясно операция това е дълъг път, днес ми е  9 ти ден и още усещам дупките по пътя и завоите като ме возят или шофирам с 20 км  в час отстрах или болка, или да не подскачат импланитите по неравностите...
+ ами за смяна на конците - пак ли ходиш отнова в Ист...
+ ами контролните прегледи - това са много километри и допълнителни разходи...

Общи условия

Активация на акаунт