Пластични хирурзи - нови мнения

• 189 877
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Нее,около 10 е,ако има и повдигане. Peace

Момичета, цената при Стоянов е 4400евро, без никакво повдигане, нормална операция с анатомичен имплант. За повдигане вече излиза 10К лева. 240лв изследвания, понеже иска супер подробна кръвна, със сифилис, спин и още куп показатели, мамолог, ехограф и кардиолог... , 250лв масажи 10 на брой  350лв белези, 3 процедури
Кръглите импланти са по евтини. При анатомичните цената пак зависи каква марка са.
Спин и Сифилис не съм правила при кръвните, но подробна е, да. Масажите също не са задължителни ТАМ, можеш да си ги правиш вкъщи без пари. Лазера за белези също не е задължителен, може и само с кремове за белези.
10500лв ми беше при него импланти и повдигане.

# 541
Нее,около 10 е,ако има и повдигане. Peace

Момичета, цената при Стоянов е 4400евро, без никакво повдигане, нормална операция с анатомичен имплант. За повдигане вече излиза 10К лева. 240лв изследвания, понеже иска супер подробна кръвна, със сифилис, спин и още куп показатели, мамолог, ехограф и кардиолог... , 250лв масажи 10 на брой  350лв белези, 3 процедури
Кръглите импланти са по евтини. При анатомичните цената пак зависи каква марка са.
Спин и Сифилис не съм правила при кръвните, но подробна е, да. Масажите също не са задължителни ТАМ, можеш да си ги правиш вкъщи без пари. Лазера за белези също не е задължителен, може и само с кремове за белези.
10500лв ми беше при него импланти и повдигане.

Да, точно така е от масажите и белезите, определено може да се спести, никой не те задължава да ги правиш. Но май цените на имплантите анатомичните бяха едни цени, или просто той си препоръчва само Алерган, въобще не ми е предлагал други като се замисля, а на сайта май имаше обявени.

# 542
Малко се е олял с тия цени, в чужбина е по-евтино дори.

# 543
Здравейте,някой правил ли си е консултация по вайбър с естетика - Истанбул?
Май има няколко консултантки,понеже не съм си писала с Елис,а с Филиз.
Някой ако е по-наясно да ми обясни,благодаря предварително.

# 544
  • София - Бургас
Baby, кога се започва с лазера п/у белези?

Капка, аз - но моля те върни малко темата назад и чети, или намери пистовете от мое име, че е много и не ми се пише пак едно и също...

# 545
kaleia - Току що върнах,писала си за Ширин,а в страницата на естетика се ползва името Елис Зия Нухова,а на мен ми писа от страницата въпросната жена Филиз.
Питах,защото нямам доверие много,много ,за това исках да видя странични мнения.

# 546
Има пет момичета, които отговарят в Естетика. С която започнеш с нея си поддържаш връзка за всичко. На мен лично Елис ми е малко превзета. Аз попаднах на Ширин. Оперираха се преди 20-тина дни при доктор Йоздемир и съм доволна от всичко. Е, малко от размера не съм. Като че ли ми се искаше една идея по-големи, но по време на операцията доктора е преценил, че това е моя размер. Мислех да се оперирам при Молов, но според съпруга ми в Турция са много по-напреднали и настояваше да е там.

# 547
И аз се интересувам за лазера за белезите, кога се започва и да пробвам ли първо с мазила или направо лазер според вас?

# 548
  • София - Бургас
Кате, аз мазила даже 2 модела купих Simple Smile))

# 549
  • София
Скрит текст:
А тези харесват ли ви?
Открих ги в галерията на др.Живко Кънев.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 08:59 от bubanka

# 550
  • Пловдив
За мен са големи😊

# 551
  • София
На мен ми харесват!Ето че всеки харесва различни. Peace
Аз такива искааам. Laughing

# 552
  • Пловдив
Напълно нормално да сме с различни мнения 😊 дори не мога да си помисля, че мога да се появя така на работа, на мойте 1.60 ще изглеждам потресаващо🙂

# 553
Галерията на др Кънев е мн остаряла. Не знам защо. Снима всички пациентки и предполагам на място може да покаже снимки... тези от сайта не са му най-добрата реклама Wink

# 554
Скрит текст:
А тези харесват ли ви?
Открих ги в галерията на др.Живко Кънев.
Не са пример за красив бюст и огромни, изкуствени с тези странни зърна като вендузи на фона на демоде силния соларен тен и драсканиците, много изтъркана чалга-николета-андреа визия изобщо като панталон чарлстоун.Сигурно снимката е стара

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 09:00 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт