Пластични хирурзи - нови мнения

• 189 881
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Даяна, защо 3 , аз ги смятам към 5 😄

# 526
  • София
Даяна, защо 3 , аз ги смятам към 5 😄
Всъщност разликата е 2 хил. Peace
5500лв е при Молов в София,7500 е при Стоянов.
За кръгли импланти говорим.
Никога не бих се оперирала при някой,само защото е по-евтино,но ако ще получа същия резултат,защо не.
Аз винаги се доверявам на най-добрите,на най-хвалените,най-скъпите,но не винаги май е гаранция.
Сложих си брекети при най-скъпата ортодонтка в София.Мои познати сложиха при по-евтин специалист и пак са им добре направени.А разликата в цената е около 2 хил......

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 12:28 от Даяна1111

# 527
  • Пловдив
Явно нещо съм объркала аз, останах с впечатление , че при Стоянов е към 10. Моя грешка.

# 528
  • София
Нее,около 10 е,ако има и повдигане. Peace

# 529
  • София - Бургас
Аз я правих в Бургас,
имам записани разходи в един тефтер - прилагам ги:

Кръгли импланти - 2000 лева
Операция в Оксиком на каса - 2600 лева (д-р Молов ми обясни, че всяка операционна зала има различен наем и оттам варират цените, каза че е оперирал дълго в клиника Щерев, но там много вдигнли наема на залата, но няма проблем каза и в най - луксозната клиника а ни оперира - плащаме наема на съответната клиника)
Кардиолог + кардиограма - бонус ми е, кардиологът ми е приятел и не ми взе сума
Ендокринолог  + хормони - 70 лева
Кръвни изследвания - 45 лева
Тест алергии - 50 лева
Мамография - 30 лева
Сутиени - 2 бр взех черен и телесен - 150 лева с куриера
Лекарства след оперативни  + мазилото  п/у белези, то е към 40 - 60 лева, общо 100 лева.

Тотал: 5050 лева.

Резултат - много силно задоволителен за след 9 дни, само дето ми изглеждат огромни, не съм очаквала, че 300 к., ще са така големи - за разлика от всички вас на мен  ми големеят, и като ги гледам на голо и си мисля - абе можеше 1 идея по - малки Grinning  Боже, благодарна съм на този д-р, че беше категоричен и каза 300 ще ти сложа, когато се бях запълнала като магаре на мост и се пазарях за 325 к. Grinning Добре че го послухах, 325 к. щеше да бъде брутално вече...Simple Smile

# 530
  • Пловдив
Благодаря, че сподели! Дръж ни в течение❤

# 531
  • София
Гърдите,които аз искам и очаквам,са с по-секси изглед,с обем горе.
Казах това на Стоянов и му показах снимка и той каза,че може би,нещо подобно ще станат.
Каза Ментор кръгли,470 к,ултра висок профил.
На Baby165 гърдите са със същия профил,Ментор,кръгли,само че е с 405к.
Хубави са,но това което аз искам и очаквам не е точно това.Искам по-голям обем горе.
Сякаш гърдире,които прави Стоянов са с по-естествен изглед и не са тези,които аз искам,но пък тези от снимката той ги е правил и уж ми каза,че такива ще ми направи.Само че нещо последно време много бърза,не обеснява подробно и аз се притеснявам нещо...

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 17:39 от bubanka

# 532
А тези снимки на Стоянов преди и след. Тези, които са „след”, колко след операцията са, защото като гледам са позарастнали раните, значи това е окончателното позициониране на гърдите, тези на снимката добре изглеждат и също разстоянието между тях е малко 1 пръст, което е много добре.

# 533
  • София
Да,страхотни са поне лично за мен!
Дори и една идея по-малки да са пак са супер!

# 534
  • Бургас
Гърдите,които аз искам и очаквам,са с по-секси изглед,с обем горе.
Казах това на Стоянов и му показах снимка и той каза,че може би,нещо подобно ще станат.
Каза Ментор кръгли,470 к,ултра висок профил.
На Baby165 гърдите са със същия профил,Ментор,кръгли,само че е с 405к.
Хубави са,но това което аз искам и очаквам не е точно това.Искам по-голям обем горе.
Сякаш гърдире,които прави Стоянов са с по-естествен изглед и не са тези,които аз искам,но пък тези от снимката той ги е правил и уж ми каза,че такива ще ми направи.Само че нещо последно време много бърза,не обеснява подробно и аз се притеснявам нещо...
Скрит текст:
Само аз ли виждам разликата в двете гърди!?На мен изобщо не ми харесват!Има къде,къде по- големи специалисти от Стоянов.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 17:40 от bubanka

# 535

Момичета, цената при Стоянов е 4400евро, без никакво повдигане, нормална операция с анатомичен имплант. За повдигане вече излиза 10К лева. 240лв изследвания, понеже иска супер подробна кръвна, със сифилис, спин и още куп показатели, мамолог, ехограф и кардиолог... , 250лв масажи 10 на брой  350лв белези, 3 процедури

# 536
Както казва Енчев „две гърди никога не могат да станат абсолютно еднакви, перфектната симетрия не изглежда добре” Joy

На мен изследванията ми излязоха 70 лв в Рамус, жената там каза ако всички показатели ти ги маркирам един по един ще ти излезе 200 лв, но ще ги маркирам както имаме промоционални пакети и ще ти излезе 70.
А наистина бяха адски много показателите само за хив, сифилис и тия май поотделно бяха повече от 10лв

# 537

Момичета, цената при Стоянов е 4400евро, без никакво повдигане, нормална операция с анатомичен имплант. За повдигане вече излиза 10К лева. 240лв изследвания, понеже иска супер подробна кръвна, със сифилис, спин и още куп показатели, мамолог, ехограф и кардиолог... , 250лв масажи 10 на брой  350лв белези, 3 процедури

На мен за кръгли ми излезна 4000 €
+ изследвания 300 лв
+ластичен сутиен 130 лв
+масажите 250
+ лазар за белези 380 лв (3 процедури)

# 538
Аз я правих в Бургас,
имам записани разходи в един тефтер - прилагам ги:

Кръгли импланти - 2000 лева
Операция в Оксиком на каса - 2600 лева (д-р Молов ми обясни, че всяка операционна зала има различен наем и оттам варират цените, каза че е оперирал дълго в клиника Щерев, но там много вдигнли наема на залата, но няма проблем каза и в най - луксозната клиника а ни оперира - плащаме наема на съответната клиника)
Кардиолог + кардиограма - бонус ми е, кардиологът ми е приятел и не ми взе сума
Ендокринолог  + хормони - 70 лева
Кръвни изследвания - 45 лева
Тест алергии - 50 лева
Мамография - 30 лева
Сутиени - 2 бр взех черен и телесен - 150 лева с куриера
Лекарства след оперативни  + мазилото  п/у белези, то е към 40 - 60 лева, общо 100 лева.

Тотал: 5050 лева.

Резултат - много силно задоволителен за след 9 дни, само дето ми изглеждат огромни, не съм очаквала, че 300 к., ще са така големи - за разлика от всички вас на мен  ми големеят, и като ги гледам на голо и си мисля - абе можеше 1 идея по - малки Grinning  Боже, благодарна съм на този д-р, че беше категоричен и каза 300 ще ти сложа, когато се бях запълнала като магаре на мост и се пазарях за 325 к. Grinning Добре че го послухах, 325 к. щеше да бъде брутално вече...Simple Smile

Иска още доста време да видиш реалният им вид, няма да са така големи и ще са ти точни, има значение и начина на поставяне. Мойте са 370СС при Стоянов и изглеждат по малки, в момента нося чашка B пълна, преди операцията бях между А и В, a приятелка е с 275СС, с еднакъв старт бяхме и нейните изглеждта някак си по-големи, започват по-отвисокои изглеждта огромни, с Ментор е, слагал и ги Младенов, той е мамолог

# 539
  • Пловдив
Грубо 9 хиляди, значи правилно съм запомнила , че при Стоянов ще ми трябват 10 хил.
Което е 2 пъти повече от Молов.
Показаните гърди по-горе и на мен ми се виждат различни. Аз искам доста по-малки от тези😊

Общи условия

Активация на акаунт