Пластични хирурзи - нови мнения

• 190 107
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
В момента си мисля че това ще е най-добрият вариант за мен , махането на имплантите ,не мога да живея с тези неща в тялото ми . А белезите как са ви ,много ли са видими.

# 166
  • София - Бургас
Съншайн, д-ра от Естетика какво ти каза?
може би е рано и ще свекнеш...
Има ли комуникация с Естетика по твоя случаи?

# 167
писах ,кореспондентката която е казва че е нормално и че възстановителния период е от 6 месеца до година но това ми беше казано след операцията преди това до седмица две всичко ще си е ок .Да ама НЕ , гърдите ми ден след ден стават по твърди и големи имам чувството

# 168
  • Варна
Успокой се, изчакай, за да си сигурна, че наистина не ги искаш. Може да се почувстваш по-добре след няколко месеца, може и да се харесваш, аз си дадох 3 години, за да съм сигурна и до ден днешен не съжалявам, че съм ги махнала...Дай си време ...

# 169
Мился че колкото повече са в мен толкова кожата ще изглежда по зле след това а едва ли чувството ще ми се промени , може да не вярвате , но по зле не съм се чувствала

# 170
Ами решила съм, имам дата...по скоро да не се откажа Grinning
Като цяло сега съм се навила, или - или...ако отложа за есента, няма смисъл от отлагане  или го правя, или не - отпада и това е то...
И аз съм така, момичета, решила съм, имам дата, дано не се откажа. Наистина ме е страх!

# 171
Съвет от мен , ако не сте сигурни не го правете. Помислете добре дали наистина го искате, защото аз вече сгреших и не бих се радвала други момичета/жени да са на моето място. Аз съм на 26г. нямам дете , бях заслепена от желанието да имам хубави гърди ,защото преди около 10 г бях 86кг ,сега на операцията влезнах 60 ,но вече след нея осъзнавам колко по щастлива бях преди 10 дни, от тогава се потя много ,а преди това не беше проблем за мен дори в жегите трудно се потях , без да ям излезнах от болницата 64 кг , в депресия и не харесваща новия си бюст.

# 172
  • София - Бургас
Съншайн, освен че не можеш да свикнеш с големината на импланта и да ги приемеш, болка от операцията премина ли? Колко време те боля? Сега как си, движиш ли се, разходки навън с хора, имаш ли с кого да излизаш, да споделяш?
Ако си от Бургас - пиши ми, можеда се видим, да се разходим, да се поразсееш...
Също, помисли за консултация с друг д-р, иди някъде да те прегледат така както си, да ти кажат и друго мнение...

# 173
Болка има сега като все едно силна мускулна треска, след операцията 2 дни ме боля после спря да ме боли но има едно много силно чувство като стягане и изтръпнало. От вчера съм на работа няма как да отсъствам повече, но не се чувствам както преди определено Sad

# 174
  • София
Дано да премине това чувство на стягане и изтръпване.
Изчакай,може пък всичко да се промени.Винаги можеш да ги махнеш,когато си убедена,че няма да премине усещането.

# 175
  • София - Бургас
Съншайн, как си днес - първият работен ден, разсейваш ли се, така сред хора по - добре ли се чувстваш днес?

# 176
Мился че колкото повече са в мен толкова кожата ще изглежда по зле след това а едва ли чувството ще ми се промени , може да не вярвате , но по зле не съм се чувствала

Здравей, аз съм оперирана на 1.02 при д-р Молов и още имам някакви отоци и гърдите не са ми спаднали. Бях по същия начин мислех, че са огромни виках мане как ще изляза станала съм като крава, ще гръмнат тежаха ми, помислих си дори, че се изгърбвам. За потенето бях така първите две седмици. Сега вече е различно......гърдите се приближиха започнаха да слизат, не са толко големи не ме болят и няма да гръмнат. Мане ако трябва да бъда честна чак ми се виждат малки в сравнение с първите две седмици. Трябва ти време организма да свички, не се шашкай, още е много рано. На мен ми сложиха 380, а доктора искаше най малко 390. Симптомите ще отминат, въпроса е на теб да ти харесват после.

# 177
Здравейте момичета, знаете ли кой пластичен хирург е добър в оперативния лифтинг? Нещо съм се замислила за след година...

# 178
Съншайн, как си днес - първият работен ден, разсейваш ли се, така сред хора по - добре ли се чувстваш днес?

Благодаря за загрижеността, опитвам се да се успокоя, не се получава много ,но...всяка сутрин се събуждам с мисълта , че съм като крава , но вече е направено.Ходя на работа без никакво желание. Ще изчакам да мине месец от операцията и ако все още се чувствам така ще ги махна ,парите са много за мен ,вече и тази мисъл ме поддтиска ,защото ще трява да ги връщам бая време ,но бях заслепена от това ми желание да се оперирам без да помисля реално над нещата както в момента ...след свършен факт е безмислено , но така е трябвало да стане. В момента не съм доволна от резултата и това се отразява на всичко. Нямам желание за нищо , постоянно съм в лошо настроение...дано се избавя от тези чувства ,защото така не може да се живее....

# 179
  • София
Съншайн,съчувствам ти...Няма как да знам как точно се чувстваш,но се сещам за един пример,макар че е несравним с твоето усещане.
Преди време много исках да си сложа 3Д мигли.Обмислях го дълго(хем са просто едни мигли Laughing) и се реших и отидох.Когато се погледнах в огледалото с миглите хем малко се харесах,хем не.Но с викнах след 1-2 дни,дори ми харесаха.Не можах да свикна обаче с неприятното усещане от тях.Дразнеха ме,боцкаха ми,тежаха ми,не можех да си измия лицето като хората.Само мисълта,че са на очите ми и че не са моите си мигли ме побъркваше и ги махнах в крайна сметка и се родих.
Не ти разказвам това,за да се решиш да махнеш гърдите си,а просто за да покажа,че донякъде разбирам как се чувстваш,макар че едното е гърди,а другото просто мигли.
Интересно ми е обаче ти какво очакваше?Къде е проблема?
Че не ти харесват самите гърди как са направени или,че усещаш,че тялото ти не ги приема?
Ами та нали си искала да имаш гърди,защо да си като крава?Защо нямаш самочувствие?Нали казват,че след гърдите всяка дама придобива самочувствие?
Ако самите гърди не ти харесват,след време може да направиш корекция при друг лекар,но ако проблема е в самото усещане,значи няма смисъл.
Но защо не изчакаш?Ами ако свикнеш с тях,дай си малко време.

Общи условия

Активация на акаунт