Пластични хирурзи - нови мнения

• 189 903
  • 735
  •   2
Отговори
# 570

Това може би е дело на Кънев или Енчев. Scream
Малките кубици са за слаби и без никакви гърди момичета/жени ,жените сме лакоми ,не гледаме естетически на нещата.

# 571
  • София - Бургас
Момичета да ви кажа нещо много важно, все забравям...
От 2-3 дни вечер преди лягане пия Магнезии + В6 470 мг., откакто го пия гърба нощно време дакото спя НЕ ме боли. Магнезият отпуска мускултурата, определена има резултат....Hands Thumbsup

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 21:51 от kaleia

# 572
Даяна1111 - За гърди и носове.

kaleia - Всяка операция крие следоперативни рискове,да тя може да е прехвалила,но не забравяй ,че й е такава работата,както мобилните консултанти ни залъгват с повече минута,мегабайти и прочее.
Може би не е подходила тактично спрямо теб,всеки има похвали и критики.
Естетика не е била за теб,това не е до убеждения,всеки сам преценя на кого да се довери.
Познавам момиче,което даде 8 бона за ринопластика при Дилбер,не е имала консултации преди това с др-а,носът й беше орелски ,но тя се реши ,отиде и се върна с малко ,чипо носле ,точно както е искала.

# 573
Факт е, че аз болка не съм изпитвала въобще. Точно както го описват много жени - като силна мускулна треска. Всеки обаче има различен праг на търпимост, така че за едни е болка, за други дискомфорт.

# 574
Аз все не мога да повярвам че някой не го е боляло при рязана кожа и рязан мускул.

Kaleia благодаря за съвета за магнезия ще пробвам, че моя гръб е много зле вече.

Последната снимка гърдите са ужасно вулгарни, би отивало на фолк певици и плеймейтки, не знам защо и някои други жени се стремят към такива.

# 575
  • София
Определено и мен последната снимка на гърди ме отвращава! Naughty
Дамата явно е танцьорка и такива гърди са и нужни newsm78
За Турция-за носове съм ЗА,както и за фасети!
Но за гърди не виждам смисъл.
Повечето ходят там заради по-ниската цена за гърди.

# 576
Момичета, от кой ден започнахте да носите нормални сутиени? Доктора ми каза че този сутиен е задължителен един месец, но неразбрах след 30 ден край повече да не го нося или трябва да спя с него както едно момиче тук беше написало че 6 месеца са й казали да спи вечер със сутиена. И ако след 1 месец може нормален сутиен да му вадя ли банелите или няма проблем.

# 577
Момичета, от кой ден започнахте да носите нормални сутиени? Доктора ми каза че този сутиен е задължителен един месец, но неразбрах след 30 ден край повече да не го нося или трябва да спя с него както едно момиче тук беше написало че 6 месеца са й казали да спи вечер със сутиена. И ако след 1 месец може нормален сутиен да му вадя ли банелите или няма проблем.
Аз заради повдигането ще спя със спортния до живот. За по големи импланти също смятам, че е удачно и да не се рискува излишно.
Иначе, когато омекнат и се отпуснат напълно гърдите ( при всеки е различно времето) може да носиш каквито сутиени са ти удобни. Няма значение дали със или без банел. Аз избързах и още първия месец си купих, когато още ми стояха като камък, та сега не мога да го нося  Grinning
Аз заради кръглите импланти много трудно си избирам сутиен. Удобни са ми тези със излята чашка, а най удобни тези за кърмачки  Joy  Още не мога да си намеря бриджитка, която да ми стои добре и да е удобна. Без сутиен въобще не ми е комфортно  #Crazy

# 578
  • София - Бургас
На мен д-ра ми каза - 1 месец нон стоп, после още 3 месеца спя с него. Но ми е много удобен, като взема душ и си го сложа и се чувствам много комфортно със сутиена, та и аз мисля да си спя с него доста дълго време...

Baby, напомням че чакаме да ни каже лазера п/у белези кога се въвежда, кога започваме с него?

# 579
Скрит текст:
А тези харесват ли ви?
Открих ги в галерията на др.Живко Кънев.

Тези са толкова изкуствено щръкнали, имам чувството че се карат на някого! Иска ми се дори със среден профил(високия е мега изкуствен), да има накакво слягане. То това е толкова неестествено. Ето за мен лично доста добри(естествено изглеждащи и със сутиен може да се вдигат който желае):
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 09:11 от bubanka

# 580
  • София
Всъщност и аз като се замисля тези на Кънев не ми харесват.
Прекалено е това и не е естетично.
И си реших също,че ще се оперирам при др.Стоянов,това е.🙂

# 581
На мен д-ра ми каза - 1 месец нон стоп, после още 3 месеца спя с него. Но ми е много удобен, като взема душ и си го сложа и се чувствам много комфортно със сутиена, та и аз мисля да си спя с него доста дълго време...

Baby, напомням че чакаме да ни каже лазера п/у белези кога се въвежда, кога започваме с него?

За лазера ми казаха 30-40 дни след операцията .Аз имам час за 15 май .3 процедури били достатъчни Simple Smile
150лв е една.

# 582
Дами, моля слагайте снимките в скрит текст.

на третата снимка ли са "преди" или са различни жени "след"?

# 583

За лазера ми казаха 30-40 дни след операцията .Аз имам час за 15 май .3 процедури били достатъчни Simple Smile
150лв е една.

3 процедури са достататъчни, аз правих предния път, има пакет 3 процедури за 380лв, малко е неприятна процедурата, като прегаряне, но заличава много добре.

# 584
  • София - Бургас
През колко време се правят процедурите и в Бургас има ли такъв лазер, знае ли някой?

Общи условия

Активация на акаунт