Пластични хирурзи - нови мнения

• 189 867
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Мацката с руската коса от снимките - "след" е.
И на мен ми малеят, но да ви кажа е по-добре от никакви или супер увиснали. Наживо сигурно са си добре.

# 586
Скрит текст:
Скрит текст:
А тези харесват ли ви?
Открих ги в галерията на др.Живко Кънев.

Тези са толкова изкуствено щръкнали, имам чувството че се карат на някого! Иска ми се дори със среден профил(високия е мега изкуствен), да има накакво слягане. То това е толкова неестествено. Ето за мен лично доста добри(естествено изглеждащи и със сутиен може да се вдигат който желае):
Скрит текст:

Това са нимки на моя приятелка (хихи) няма да й казвам защото ще се обиди .По принци сега гърдите не изглеждат така. Това е много скоро след операцията. Но по принцип имам и още една пр оперирана от Кънев само че с анатомични импланти и на мен не ми харесва, а се бях насочила и аз към него.

Скрит текст:
С кое са по - напред, например?
Аз получих несериозно отношение  пълни лъжи - имам всичко повайбър черно на бяло как Ширин ме убеждаваше да отидя там и веднага на другия ден да се опирирам - говори ми, че болката е 24 ч., и после нищо, имало дискомфорт 3-4 дни и товае, ама въобще след това нищо не те боляло, спорт можело на 15 - ти ден за започвам, когато я питах - пълни глупости и заблуди.
И все пак бях готова да дам 500 лв. за да отидя на предварителна конкултация и започна да ми увърта и как да обидя без час и аз да съм чакала д-ра за 20 мин. консултация - много несериозно...

А в днешен момент след операцията определено виждам още негативи от това да е в Истанбул - като например скорошно пътуване и прибиране в БГ, след прясно операция това е дълъг път, днес ми е  9 ти ден и още усещам дупките по пътя и завоите като ме возят или шофирам с 20 км  в час отстрах или болка, или да не подскачат импланитите по неравностите...
+ ами за смяна на конците - пак ли ходиш отнова в Ист...
+ ами контролните прегледи - това са много километри и допълнителни разходи...

Аз именно заради това бях в шок след операцията и исках да ги махам, защото не ми беше обяснено как ще е точно след операцията относно болка , усещане , оттоци и т.н. Но! сега вече 2 месеца след операцията наистина всичко си дойде на мястото, харесвам си гърдите, нямам оплаквания , ходих на ехограф няма нищо притеснително. Ако ми бяха казали какво да очаквам и бях по подготвена нямаше да изпадам  в такива критични състояния на съжаление , че съм го направила и да искам да ги махам ,за което не са коректни ,но въпреки това аз нямам лоши чувства към доктора ни най-малко, мисля че той си е свършил работата чудесно , белезите са тънки и къси. Сега не съжалявам ,че избрах Турция, клиниката е много модернизирана ,медицинските сестри много добри ,единствено към кореспондентката не съм с много добри чувства,защото в стремежа си да печелят клиенти изкарват едва ли не така че днес те оперират и след 2 дни си както си бил преди операцията, което всички оперирани знаем ,че не е така.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 13:24 от bubanka

# 587
  • Varna
Здравейте! Аз се оперирах при Ильо Стоянов преди 3 седмици. 375 куб. кръгли, Ментор.Исках да попитам нормално ли е в началото гърдите да са по-раздалечени?

# 588
Здравейте! Аз се оперирах при Ильо Стоянов преди 3 седмици. 375 куб. кръгли, Ментор.Исках да попитам нормално ли е в началото гърдите да са по-раздалечени?

Нормално е, но доколкото четох малко се прибират примерно ако разстоянието ти сега е 3 пръста най много да стане 2 пръста

# 589
  • Varna
Пак е нещо 😀 Долу горе около 3 пръста е сега.

Нормално е, но доколкото четох малко се прибират примерно ако разстоянието ти сега е 3 пръста най много да стане 2 пръста

# 590
  • Пловдив
Бихте ли споделили повече за операцията при него, ако ви е удобно, разбира се😊

# 591
  • Varna
Доволна съм много. Нямам думи да опиша отношението и вниманието в клиниката. Абсолютно всичко от стъпването ми там. Само който е бил, знае за какво говоря. Както много момичета ми казваха, Стоянов оперира по друг метод и наистина болка няма, само дискомфорт, по-скоро дренажите бяха по-гадни. Ако нещо конкретно ви интересува, питайте.
Бихте ли споделили повече за операцията при него, ако ви е удобно, разбира се😊

# 592
  • в 1001-та нощ
За да не се създават легенди - кое му е другото на метода. При всяка операция травмите са сходни. Прави се разрез, през него се оформя джоба (отпарят се тъкани), разтяга се мускула, влага се импланта, зашива се. Колкото по-малко е телцето на жената, и по-големи са имплантите - толкова повече се разтяга мускула, под който се влагат. Това е много болезнено. Отделно рязането и т.н. Всички лекари правят "едно и също", само, че някои са по-прецизни, действат по-внимателно, по-добре са преценили размера на импланта и т.н.

Аз не виждам какъв друг може да е метода, че да не боли. Освен, ако междувременно не се обезболява повече.

# 593
  • Varna
 В сайта е описан метода му. Поставя имплантите изцяло под мускула. Всички оперирани при него казват, че няма болка. Сравнявам и с момичета оперирани на други места.Самият анестезиолог каза, тук оперираме по друг метод.
За да не се създават легенди - кое му е другото на метода. При всяка операция травмите са сходни. Прави се разрез, през него се оформя джоба (отпарят се тъкани), разтяга се мускула, влага се импланта, зашива се. Колкото по-малко е телцето на жената, и по-големи са имплантите - толкова повече се разтяга мускула, под който се влагат. Това е много болезнено. Отделно рязането и т.н. Всички лекари правят "едно и също", само, че някои са по-прецизни, действат по-внимателно, по-добре са преценили размера на импланта и т.н.

Аз не виждам какъв друг може да е метода, че да не боли. Освен, ако междувременно не се обезболява повече.

# 594
Съгласна съм с a.l.e.n.a. метода е един и същ. И също тук едно момиче беше писало, че е била при Стоянов и я е боляло много. И няма метод изцяло под мускула, Тепавичарова го е казала 100сс само могат да се поберат под гръдния мускул, останалото не се покрива от мускула.

# 595
  • Varna
Добре, значи имам грешна информация. В самата клиника казват, че при тях е по-различно, не знам с кое тогава.

# 596
  • София
Аз също съм чувала,че пациентките на Стоянов се възстановяват много по-бързо.
Не казвам,че е точно така.Няма как да знам,но съм го чувала.
Разпитвала съм доста жени оперирани от него и нито една не съм чула да говори за много силни болки.
Казват,че  е като мускулна треска,че били наплашени,че ще изпитат страшна болка,а не е била такава.
Най-добре е оперираните от него да споделят в темата как са се чувствали,макар че всеки има различен праг на болка и едва ли може да се сравнява.

# 597
  • София - Бургас
Аз също очаквах много по - силна болка, така ме бяха налашили, че боли, че когато се събудих първо усетих тялото и първото което попитах  беше - това ли е болката (защото болеше много леко като изтръпнало и гърдите бяха като под напрежение)?...но болката определено беше лека, несилна, понусима, а очаквах зверски болки едва ли не...
Не съм оперирана при Стоянов, но също не ме е боляло много, писах, че мигрената и гърба боли мнооооггооо, мтоооого повече от операцията...
Все пак е относително, едни ги боли повече, други по - малко....
Категорично няма общо с метода на опериране, всеки който е минал през това знае процеса и няма как да бъде по друг начин Simple Smile

# 598
  • в 1001-та нощ
Със сигурност е различно при всеки. Аз съм оперирана при друг лекар. От упойка излязох, като от дрямка - никакъв дискомфорт (не пуша). Осезаемо  добре се почувствах 5-6 часа след операцията - просветна ми, снимах се, пратих снимка на мъжа ми, нещо се разсмях, и така ме преряза. Това за мен беше съществено - да не правя резки движения в гръдната област - усещането беше, като срязване с нож. В статично и спокойно състояние болки не съм имала, не съм пила нищо обезболяващо, но пък момичето на съседното легло - постоянно искаше - дали от глезотия, или я е боляло - не мога да кажа, защото си капризнечеше за всичко, и постоянно търсеше внимание. Свалянето на дренажите - почти не усетих, някои момичета споделиха, че им е било неприятно.

Моя близка се оперира при Стоянов - с нулев старт, слабичка, големи импланти, тя е мед. лице - 2 седмици виеше от болка,  сподели, че две деца е родила, но такова чудо не е преживявала.

Факторите, които влияят за това дали, как и колко ще боли са много.

# 599
Аз доколкото знам наистина Ильо се отличава с няколко неща:боли малко - той зашива мускула само в началото - не прави шев по дължината на целия мускул, както е при мен. Имплантите от него стоят доста раздалечени, като с времето се събират. Той доживот препоръчва носене на спортен сутиен по време на сън.

Общи условия

Активация на акаунт